Mecz z Poznaniem
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
-
Ziutek_mrksfan
- Amator
- Kontaktowanie:
śledzi musimy pokonać 
MRKS MRKS TO NASZE ŻYCIE TO NASZA DUMA JEST
www.sportpabianice.fora.pl
DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ

www.sportpabianice.fora.pl
DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
PYTACIE SKAD SIE WZIALEM?
JESTEM WESOLY ROMEK
MAM NA PRZEDMIESCIU DOMEK
A W NIM WODE SWIATLO GAZ
ZASPIEWAM JESZCZE RAZ
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
jelo - dziękuję
i vice versa
.
Mikey - (1 post) wiesz, jak Szymon ostatnio napisał - pokazałam swoją prawdziwą twarz
............................................................................... (tylko proszę nie krzyczeć z wrażenia
).
Mikey - (post 2) dzieci od razu będą, a co się będziemy pitolić !!
Nie, no. ŻARTOWAŁAM !!
gościu pierwszy - widzisz, większość ludzi ocenia innych np. za wygląd zamiast za cechy osobowościowe, atuty, itepe. Ale cóż zrobić. Tak jest i tego chyba nikt nie zmieni... A szkoda.
gościu drugi (bo wnoszę, że to inne ludzie) - dzięki
.
(kurdę, ledwo stałam się hoOoliganem, a już mi fanklub rośnie
)
Mikey - (1 post) wiesz, jak Szymon ostatnio napisał - pokazałam swoją prawdziwą twarz
Mikey - (post 2) dzieci od razu będą, a co się będziemy pitolić !!
gościu pierwszy - widzisz, większość ludzi ocenia innych np. za wygląd zamiast za cechy osobowościowe, atuty, itepe. Ale cóż zrobić. Tak jest i tego chyba nikt nie zmieni... A szkoda.
gościu drugi (bo wnoszę, że to inne ludzie) - dzięki
(kurdę, ledwo stałam się hoOoliganem, a już mi fanklub rośnie
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ej no Edzia, młodzi jesteście, prezentujecie się w miarę w miarę, wspólne zainteresowanie koszykówką, wspólna pasja (Włókniarz), kilka wyjazdów (półfinał, finał byc moze)
No to jak? Coś się będzie działo na kk, przeciez ja z simonem się nie zejdę, nie? No to jak nie my ani nie Szymon z Kowalikiem to cała nadzieja w Was

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Ej, a czemu Ty się z simonem nie zejdziesz? No wiesz, co? A tak byście fajnie razem wyglądali....
.
A ja np zeszłam się ostatnio z jelo... A dokładnie to zaszłam........................................................................................, a w sumie to On........................
. Normalnie w środę mi drogę zaszedł jak szliśmy razem, no
.
A w kwestii formalnej (8)) - niektórzy uważają, że jestem wysłannikiem znad morza, więc chyba nie będę swoim "pracodawcom" grandzić, nie
??

A ja np zeszłam się ostatnio z jelo... A dokładnie to zaszłam........................................................................................, a w sumie to On........................
A w kwestii formalnej (8)) - niektórzy uważają, że jestem wysłannikiem znad morza, więc chyba nie będę swoim "pracodawcom" grandzić, nie
"Oto jest miłość.
-
zawodniczka
- Żak
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Edzia pisze:Ej, a czemu Ty się z simonem nie zejdziesz? No wiesz, co? A tak byście fajnie razem wyglądali....![]()
.
A ja np zeszłam się ostatnio z jelo... A dokładnie to zaszłam........................................................................................, a w sumie to On......................... Normalnie w środę mi drogę zaszedł jak szliśmy razem, no
![]()
![]()
.
Ja niestety nie mogę z simonem bo jestem lesbijką i z facetami nie da rady
Co do zachodzenia...yyyy ja tego nie powiedzałem! ja tego nie powiedziałem!...

Trenejro pisze:A tak na serio - Jacintho zapowiadała się dobrze od początku, jeszcze popełnia błędy, ale nie ma drugiej tak szybkiej zawodniczki w naszej lidze - powinniśmy to wykorzystać na Gdyni!!!
chciałbym zobaczyć pojedynek Kae z Nolan, ona też bardzo szybko biegała i wysoko skakała, ciekawe, która byłaby lepsza
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
jelo pisze:Trenejro pisze:A tak na serio - Jacintho zapowiadała się dobrze od początku, jeszcze popełnia błędy, ale nie ma drugiej tak szybkiej zawodniczki w naszej lidze - powinniśmy to wykorzystać na Gdyni!!!
chciałbym zobaczyć pojedynek Kae z Nolan, ona też bardzo szybko biegała i wysoko skakała, ciekawe, która byłaby lepsza
Myślę, że Kae by ją wyprzedzała. Ale kozłowanie lepsze u Nolan, bo to rozgrywająca, więc trudno rozstrzygnąć - inne pozycje na boisku...