PRZEBUDOWA HALI W GORZOWIE?????????
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
PRZEBUDOWA HALI W GORZOWIE?????????
Podobno AZS powiększa sobie halę !!!!! Nareszcie bo w tej małej norze chyba byśmy się niepomieścili!!!!!!!! Ile będzie miała pojemności!!!!!

Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Re: PRZEBUDOWA HALI W GORZOWIE?????????
MARAS pisze:Podobno AZS powiększa sobie halę !!!!! Nareszcie bo w tej małej norze chyba byśmy się niepomieścili!!!!!!!! Ile będzie miała pojemności!!!!!![]()
![]()
Nora ?? Norę to miał Quay Poznań, a teraz gdy koszykarki Starego Browaru grały na Arenie to aż wstyd było patrzeć na te pustki na trybunach... Dobrze, że były te wycieczki dzieciaków ze szkół podstawowych i gimnazjów, które zapełniały puste trybuny.
HALA
Jak postępują sprawy budowlane w hali w Gorzowie . Czemu nie ma żadnego moderatora z Gorzowa Wlkp. Trzeba kogoś znaleść.

Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Gosia_Młodziczka
EXXXTRA...:)
fajnie ze powiekszyli nasza koffana Hale:))) wiecej ludzi sie pomiesci... teraz bedzie chyba na 1000 osób...pozdro dla wszystkich koszykareczek!..trenera Zbyszka Andersza i MISKA:)...CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZŁE!!:)))
[/b]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:I co rozbudowa waszej hali jest już skończona?? Jest jakiś specjalny sektor dla przyjezdnych??
Byłem w Gorzowie Wlkp. w poprzednim tygodniu i muszę przyznać, że byłem pozytywnie zaskoczony pracami na hali. Ekipa remontowa pracowała nawet podczas treningu juniorek (było to około godziny 19) i praca idzie dość sprawnie i szybko. Niestety specjalnego sektoru dla przyjezdnych nie zauważyłem, ale pewnie coś się znajdzie dla Ciebie
PS. Pamiętam, że 17 kwietnia 2004 r. gdy byłem na decydującym o awansie do ekstraklasy meczu AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - SMS Warszawa organizatorzy ustawili ogromny ekran na zewnątrz hali i można było śledzić na bieżąco to co dzieje się na parkiecie...
..you got to lose, to know how to win..
piekna hala
Remont hali zakonczyl sie 13 listopada. Teraz wjedzie tam troche ponad 1000 osob, sektor dla przyjezdnych pewnie sie znajdzie jak jacys przyjada:) (ps w srode 24 listopada jest mecz z Poznaniem - MARAS: nie wybiera sie ktos?). To nie jest hala Stilonu. Tamta stoi sobie spokojnie w innej czesci miasta.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”