WTEDY TO DOPIERO BYŁYBY DERBY POZNIANIA!!!!!!
POWIEDZCIE MI KIEDY OLIMPIA ROZEGRAŁA SWÓJ OSTATNI MECZ W EKSTRAKLASIE!!!!!
AZS vs OLIMPIA MOŻE ZA PARE LAT
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
MARAS pisze: A zdażyło się wam być na meczu gdy ARENA była pełna!!!!! To musi być dopiero doping????![]()
kaz126 pisze:MARAS pisze: A zdażyło się wam być na meczu gdy ARENA była pełna!!!!! To musi być dopiero doping????![]()
Oj zdażyło się zdażyło coś pięknego, niezapomnianego PLECAM. Chętnie bym to kiedyś powtórzył, tylko kiedy... no właśnie kiedy.
Ale z drugiej strony Chwiałka też miała swój klimat i zawsze było tam zajebiście. Pamiętam jak tynk z sufitu leciał (konkretnie Olimpia - Warta w walce o finał) od dopingu, wszyscy kibice zdzierali gardła, coś pięknego. Jeszcze czasami włączę sobie ten meczyk z kasety to, aż włos się jeży... . Niezapomniane wrażenia, teraz Lotos to nic...
kaz126 pisze:MARAS pisze: A zdażyło się wam być na meczu gdy ARENA była pełna!!!!! To musi być dopiero doping????![]()
Oj zdażyło się zdażyło coś pięknego, niezapomnianego PLECAM. Chętnie bym to kiedyś powtórzył, tylko kiedy... no właśnie kiedy.
Ale z drugiej strony Chwiałka też miała swój klimat i zawsze było tam zajebiście. Pamiętam jak tynk z sufitu leciał (konkretnie Olimpia - Warta w walce o finał) od dopingu, wszyscy kibice zdzierali gardła, coś pięknego. Jeszcze czasami włączę sobie ten meczyk z kasety to, aż włos się jeży... . Niezapomniane wrażenia, teraz Lotos to nic...
Seba pisze:Shrek pisze:Wspominacie stare dobre czasy a może zaczelibyście ratować waszą ukochaną Olimpię.
Masz jakieś propozycje, czy tylko tak sobie piszesz, żeby było fajnie? Zresztą co tam - już biegnę ratować
Seba pisze:Dokładnie - na Chwiałce atmosfera wiele razy wyprzedzała tę z Areny. Zwłaszcza na finałach z ŁKSem w 1995 roku, kiedy to, by wejść na salę trzeba było być 2 godziny przed meczami, a aby usiąść około trzech godzin...
Seba pisze:Niezapomniane czasy ... atmosfera na balkonie, zwłaszcza w "naszym" sektorze na przeciw koszykarek Olimpii, była niewiarygodna.
Seba pisze:Co do Areny - zapełniała się wtedy wiele razy, ale o jednym meczu trzeba wspomnieć przede wszystkim
Shrek pisze:Cześć może i mam,ale do tego trzeba zmian.Przydałby się przede wszystkim nowy trener. Nie mówię że Cudak ma odchodzić bo to jest dobry szkoleniowiec,ale napewno nie na juniorki.W kadetkach jeszcze sobie jakoś sobie poradził ale w tym roku powiem krótko pogrążył się.Bark mu jakiej kolwiek wiedzy na temat rozbijania obrony strefowej,a nie wspomne już o kontakcie z dziewczynami.Nie wiem kto mógłby u was pracować bo nie wiem kto by chciał,ale czas już kogoś poszukać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości