Kto powinien zostać w AZS-ie na przyszły sezon??

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 27 marca 2006, 22:14

Na moje musi zostać trzon drużyny wzmocniony o kilka młodych perspektywicznym koszykarek!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 marca 2006, 23:28

pink panter pisze:no i jak zwykle dyskusja zaczęła się od jednego kto zjadł wszystkie rozumy..."seba"
(...)co jest lepsze dla wery granie w wieku 17 po 40 minut w ekstraklasie a potem w wieku 21-22 lat kontuzja za kontuzją :?: :?: :?: przemyśl to dobrze chłopcze jak jeszcze raz takie bzdury napiszesz :!: :!: :!:
(...)

No więc tak ... dziewczynko... (ja do Ciebie tak się mogę zwracac, bo z tego, co się orientuję jestem starszy... choć Twoja wersja mi schlebia nie powiem.. odmładza mnie)...

Napisałem gdzieś 40 minut? :shock: Umiejętność czytania ze zrozumieniem zanikła wraz z kulturą? Npisałem wyraznie ile powinna grać, porównując do czasu, który dostaje Aśka Zalesiak. Podajesz przykład Agi Szott... dokładnie pamiętam ile grała, bo wiele jej meczy wtedy oglądałem - 35-40 minut we wszystkich zespołach... wiadomo, że za dużo. 6 minut w meczu O NIC (bo WIEEEELKA różnica 5, 6 czy 7 miejsce) to zdedcydowanie za mało... Dalej dyskutować mi się z Tobą po prostu nie chce... obrażać mnie możesz sobie dalej... powodzenia - domyśl się gdzie mam zdanie takiej osoby, jak Ty... biorąc pod uwagę, że wczesniej NIGDY Cię NIGDZIE nie obraziłem dziewczynko bez kultury!

Teraz do Łukasza - Ty chyba pisałeś coś o ławce (lotosy itp)... no cóż... trochę widzę nie znasz realiów... to nie jest zawodniczka, która będzie czekała na propozycję. Przypomnij sobie, jak było z Lecią - jakie szanse mieliście.... pewnie nie wiesz, jak jest skonstruowany Jej kontrakt - jest w nim zapis wyraznie mówiący ile minut na parkiecie powinna dostawać w każdym meczu - wiesz chyba, że jest to realizowane. Żadna tak dobra zawodniczka, jeśli rozsądnie się chce rozwijać, nie wybierze grozby siedzenia na ławce. Na dodatek jeśli w lepszym zespole dostanie po prostu na papierze gwarancję tych minut gry... choć oczywiście z realizacją kontraktu pózniej bywa różnie - ale to już inna sprawa. Słyszałem plotki, że Wera juz dostawała propozycje z Lotosu... nie wiem ile w tym prawdy. Twoje wpisy jednak świadczą, że naprawdę nie doceniasz tej zawodniczki... zobacz ile punktów rzuciła Lotosowi... poczytaj sobie opinie tamtejszych kibiców po MPJS... finał oglądał m.in. Koziorowicz - Waszych trenerów nie stwierdzono. Co do tekstów o zaangażowaniu Wery w treningi - :shock: - ja mogę tylko napisać, że życzyć KAŻDEJ koszykarce tyle zapału i chęci do pracy ile ma Wera, na dodatek mądrze prowadzona w Olimpii, póki co omija (NA SZCZĘŚCIE!) szerokim łukiem kontuzje... Ale uczyć się można tylko grając! I na pewno nie 6 minut... powinna grać już teraz po 20-25 minut w meczach ekstraklasy, a przez tydzień nie grając miała wystarczająco duzo czasu na odpoczynek - w ten weekend też miała tylko ten mecz z tego, co wiem... takie jest moje zdanie... teraz możecie mnie (na czele z Pink Panter.. hehe) wyzywać od cytuję: "Imbecyli", "Kretynów" ... jak się to zdarzyło Elen - który wcale nie jest kobietą:) Miał chłopak pecha - odezwał się na Waszym kulturalnym podforum :(

WERKA TRZYMAJ SIĘ:)))... bezsensu ta dyskusja nie?;) Bo Ty i tak nie AZSu tylko OLIMPIJKA ;) :lol: POWODZENIA obojętnie gdzie Cię los rzuci!!!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 28 marca 2006, 05:26

Seba pisze:
pink panter pisze:no i jak zwykle dyskusja zaczęła się od jednego kto zjadł wszystkie rozumy..."seba"
(...)co jest lepsze dla wery granie w wieku 17 po 40 minut w ekstraklasie a potem w wieku 21-22 lat kontuzja za kontuzją :?: :?: :?: przemyśl to dobrze chłopcze jak jeszcze raz takie bzdury napiszesz :!: :!: :!:
(...)

No więc tak ... dziewczynko... (ja do Ciebie tak się mogę zwracac, bo z tego, co się orientuję jestem starszy... choć Twoja wersja mi schlebia nie powiem.. odmładza mnie)...

Napisałem gdzieś 40 minut? :shock: Umiejętność czytania ze zrozumieniem zanikła wraz z kulturą? Npisałem wyraznie ile powinna grać, porównując do czasu, który dostaje Aśka Zalesiak. Podajesz przykład Agi Szott... dokładnie pamiętam ile grała, bo wiele jej meczy wtedy oglądałem - 35-40 minut we wszystkich zespołach... wiadomo, że za dużo. 6 minut w meczu O NIC (bo WIEEEELKA różnica 5, 6 czy 7 miejsce) to zdedcydowanie za mało... Dalej dyskutować mi się z Tobą po prostu nie chce... obrażać mnie możesz sobie dalej... powodzenia - domyśl się gdzie mam zdanie takiej osoby, jak Ty... biorąc pod uwagę, że wczesniej NIGDY Cię NIGDZIE nie obraziłem dziewczynko bez kultury!

Teraz do Łukasza - Ty chyba pisałeś coś o ławce (lotosy itp)... no cóż... trochę widzę nie znasz realiów... to nie jest zawodniczka, która będzie czekała na propozycję. Przypomnij sobie, jak było z Lecią - jakie szanse mieliście.... pewnie nie wiesz, jak jest skonstruowany Jej kontrakt - jest w nim zapis wyraznie mówiący ile minut na parkiecie powinna dostawać w każdym meczu - wiesz chyba, że jest to realizowane. Żadna tak dobra zawodniczka, jeśli rozsądnie się chce rozwijać, nie wybierze grozby siedzenia na ławce. Na dodatek jeśli w lepszym zespole dostanie po prostu na papierze gwarancję tych minut gry... choć oczywiście z realizacją kontraktu pózniej bywa różnie - ale to już inna sprawa. Słyszałem plotki, że Wera juz dostawała propozycje z Lotosu... nie wiem ile w tym prawdy. Twoje wpisy jednak świadczą, że naprawdę nie doceniasz tej zawodniczki... zobacz ile punktów rzuciła Lotosowi... poczytaj sobie opinie tamtejszych kibiców po MPJS... finał oglądał m.in. Koziorowicz - Waszych trenerów nie stwierdzono. Co do tekstów o zaangażowaniu Wery w treningi - :shock: - ja mogę tylko napisać, że życzyć KAŻDEJ koszykarce tyle zapału i chęci do pracy ile ma Wera, na dodatek mądrze prowadzona w Olimpii, póki co omija (NA SZCZĘŚCIE!) szerokim łukiem kontuzje... Ale uczyć się można tylko grając! I na pewno nie 6 minut... powinna grać już teraz po 20-25 minut w meczach ekstraklasy, a przez tydzień nie grając miała wystarczająco duzo czasu na odpoczynek - w ten weekend też miała tylko ten mecz z tego, co wiem... takie jest moje zdanie... teraz możecie mnie (na czele z Pink Panter.. hehe) wyzywać od cytuję: "Imbecyli", "Kretynów" ... jak się to zdarzyło Elen - który wcale nie jest kobietą:) Miał chłopak pecha - odezwał się na Waszym kulturalnym podforum :(

WERKA TRZYMAJ SIĘ:)))... bezsensu ta dyskusja nie?;) Bo Ty i tak nie AZSu tylko OLIMPIJKA ;) :lol: POWODZENIA obojętnie gdzie Cię los rzuci!!!

Bez komentarza. Olimpijki Olimpijki i klapki na oczach.
pozdrawiam.
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 marca 2006, 09:29

Mytek pisze:racja Elen. W Poznaniu juz od paru lat wystepuje taka sytuacja, ze mlode zdolne Poznanianki wyjzezdzja w mlodym wieku z Poznania, by potem wrocic po paru latach:/ Wera to mega-wartosciowa zawodniczka i baaardzo perspektywiczna - chcialbym ją widziec z przyszlym sezonie juz jako Akademiczkę :D

Powiem tyle ze ja tez bym sie nie obraził jakbym zobaczył ja jako akademiczke, ale w Gorzowie:P. Ale rozumiem ze Poznan jest jej blizszy
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 marca 2006, 11:23

Łukasz-fan pisze:[(...)Bez komentarza. Olimpijki Olimpijki i klapki na oczach.
pozdrawiam.

:lol: :lol: :lol:

W tekście pada raz słowo "Olimpijka" i nie jest skierowane do Ciebie, wiec czytać go nie musisz... klapki to już Wasza domena... Pozdrawiam również.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 28 marca 2006, 13:24

Seba pisze:No więc tak ... dziewczynko... (ja do Ciebie tak się mogę zwracac, bo z tego, co się orientuję jestem starszy... choć Twoja wersja mi schlebia nie powiem.. odmładza mnie)...

...zanikła wraz z kulturą? ... biorąc pod uwagę, że wczesniej NIGDY Cię NIGDZIE nie obraziłem dziewczynko bez kultury!

Teraz do Łukasza - ... widzę nie znasz realiów... Twoje wpisy jednak świadczą, że naprawdę nie doceniasz tej zawodniczki... wyzywać od cytuję: "Imbecyli", "Kretynów" ... jak się to zdarzyło Elen - który wcale nie jest kobietą:) Miał chłopak pecha - odezwał się na Waszym kulturalnym podforum :(

administrator... brak słow widzisz tylko jeden kierunek i patrzysz tylko na swoja druzyne innych masz w d**ie. myslisz ze co, ze jestes starszy to pozjadales wszystkie rozumy i wszyscy musza sie podporzadkowac bo inaczej pan seba sie zdenerwuje i usunie twoj post lub cie zablokuje... jesli cos w tym podforum ci nie odpowiada to je omijaj najlepiej szerokim lukiem!
Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 marca 2006, 19:20

Nie no wybitnie zawiało groza...mysle ze juz nikt nie odważy sie nic napisać...a od kiedy ty jestes glosem Poznańskich kibiców?? I od kiedy ty mówisz kto ma omijac łukiem to podforum, a kto nie??
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 marca 2006, 20:15

Panie i Panowie - WSZYSCY - nie odbiegajmy od tematu :!: :wink:

To kto zostaje w AZSie?
Co myślicie o innych Olimpikach, oraz jak oceniacie tegoroczna wspolpracę na linii AZS_Olimpia?
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 marca 2006, 23:43

elen pisze:Nie no wybitnie zawiało groza...mysle ze juz nikt nie odważy sie nic napisać...a od kiedy ty jestes glosem Poznańskich kibiców?? I od kiedy ty mówisz kto ma omijac łukiem to podforum, a kto nie??

Elen... proponuję sie nie wdawać w dyskusję. Ty nikogo z tego, co widziałem nie obraziłes, a swoje usłyszałeś :? Szkoda nerwów... proponuje inne podfora... tam po wpisaniu się nie usłyszysz, że jesteś "kretynem" czy "imbecylem" :?

... a decyzją moją indywidualną na wpis pewnego gówniarza - bezczelnie, kłamliwie zarzucający mi, jako Adminowi KKForum rzeczy, które NIGDY nie miały miejsca - wykorzystywanie uprawnień po przez kasowanie w dyskusjach prowadzonych z pozycji zwykłego Forumowicza niewygodnych postów, blokowanie IP itp, jest zrównanie pod każdym wzgledem sytuacji tego podforum w stosunku do pozostałych - czyli OTWARCIE m.in. na wpisy gości...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 29 marca 2006, 12:24

z tego co się orientuję to czesc podfor i tak jest zamknieta. Poza tym jaki zwiazek ma "sprawa Majorka"(ton i charakter jego wypowiedzi itp...) oraz otwarcie tego podforum dla gosci??? nie widze jakiegos polaczenia miedzy jednym a drugim - jesli admin takowe widzi to bym prosił o wyjasnienie mi tego połączenia.

FairPlay odpowiada sam za siebie i przytłaczająca wiekszkość forumowiczow, ktorzy najczesciej sie na tym podofrum wypowiadają, odcina sie od niektorych jego poglądów. Tak jak slusznie zauważył Elen - FairPlay nie jest głosem Poznańskich kibiców.

Mytek pisze:Panie i Panowie - WSZYSCY - nie odbiegajmy od tematu :D :wink:

To kto zostaje w AZSie?
Co myślicie o innych Olimpikach, oraz jak oceniacie tegoroczna wspolpracę na linii AZS_Olimpia?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 29 marca 2006, 12:46

Mytek pisze:z tego co się orientuję to czesc podfor i tak jest zamknieta. Poza tym jaki zwiazek ma "sprawa Majorka"(ton i charakter jego wypowiedzi itp...) oraz otwarcie tego podforum dla gosci??? nie widze jakiegos polaczenia miedzy jednym a drugim - jesli admin takowe widzi to bym prosił o wyjasnienie mi tego połączenia.

FairPlay odpowiada sam za siebie i przytłaczająca wiekszkość forumowiczow, ktorzy najczesciej sie na tym podofrum wypowiadają, odcina sie od niektorych jego poglądów. Tak jak slusznie zauważył Elen - FairPlay nie jest głosem Poznańskich kibiców.

Mytek pisze:Panie i Panowie - WSZYSCY - nie odbiegajmy od tematu :D :wink:

To kto zostaje w AZSie?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
CHŁOPIETy zrób najpierw porządek na tym forum..A nie pisz tyle bzdur na tym forum!!!Bo sam je tymi głupotami zaśmieciasz...Otwórz to forum dla innych...Pozdro.. 8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 29 marca 2006, 13:13

Wrona pisze:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:CHŁOPIETy zrób najpierw porządek na tym forum..A nie pisz tyle bzdur na tym forum!!!Bo sam je tymi głupotami zaśmieciasz...Otwórz to forum dla innych...Pozdro.. 8) 8) 8)

sam zaśmiecasz to forum takimi wpisami :!: :lol: jak nie masz nic madrego do powiedzenia w danym temacie i nic co ma zwiazek z tym tematem to sie po prostu NIE ODZYWAJ :!: to samo sie tyczy kazdego - kolejne wpisy nie na temat beda usuwane - niezalezni od tego kto jest ich autorem.
poza tym wrono - jesli masz mi cos do zarzucenia (mowisz, ze "pisze tyle bzdur na forum") to poprzeyj to jakimis argumentami - pokaz mi te moje glupoty. Jak narazie to Ty zasmiecasz to forum i piszesz bujdy :!:

Kolejne posty nie na temat, obraźliwe lub wulgarne, beda usuwane W CAŁOŚCI :!:

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Postautor: Cegła » 03 kwietnia 2006, 20:12

No nie!! Ale jaja!! Chłopaki z klapkami. Ja rozumiem, jest wiosna, Prima Aprilis ale takie bzdury co wypisujecie nie można zaliczyć nawet do żartu. Łapy precz od Wery. Dysponować to sobie możecie Pamułą. Pozdrawiam
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 kwietnia 2006, 22:16

Cegła pisze:No nie!! Ale jaja!! Chłopaki z klapkami. Ja rozumiem, jest wiosna, Prima Aprilis ale takie bzdury co wypisujecie nie można zaliczyć nawet do żartu. Łapy precz od Wery. Dysponować to sobie możecie Pamułą. Pozdrawiam

Dawno Cie nie było! Znowu sie ciekawie zrobi jak wróciłeś! :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „AZS Poznań”