AZS Poznań - PZU Polfa 54:61

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 21 listopada 2004, 16:29

MARAS pisze:Jak tam koszykarki Polfy? Nocowały w końcu w Poznaniu? Czy po kolacji od razu wrócili? : :(

po kolacji wyjechały do Pabianic, podroz powrotna zajeła im 3,5 godziny, w Pabianicach byly okolo 2.30

Oglądałem kasetę z tego spotkania, muszę przyznać, że III kwarta była bardzo kiepska :(, nasze nie trafiały nawet spod samego kosza, Podczas czterech minut tej kwarty rzuciły chyba 1 pkt z wolnego. Mam nadzieje, ze to wszystko przez tą podróż.
Ogólnie mecz bardzo wyrównany, słaba skuteczność obu drużyn. Oba zespoły bardzo mocno broniły dostępu do własnego kosza.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 listopada 2004, 17:25

Wojteg pisze:
Oglądałem kasetę z tego spotkania, muszę przyznać, że III kwarta była bardzo kiepska :(, nasze nie trafiały nawet spod samego kosza, Podczas czterech minut tej kwarty rzuciły chyba 1 pkt z wolnego. Mam nadzieje, ze to wszystko przez tą podróż.

Nie ma się co dziwić. My po tej nieudanej podróży mielismy problem z trafieniem butelką z piwkiem do dzioba :D :D :D . A tak na poważnie to granie po takiej wycieczce naprawde nie jest niczym przyjemnym.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 listopada 2004, 17:33

Kowalik pisze:
Nie ma się co dziwić. My po tej nieudanej podróży mielismy problem z trafieniem butelką z piwkiem do dzioba :D :D :D . A tak na poważnie to granie po takiej wycieczce naprawde nie jest niczym przyjemnym.

:wink: :lol: :lol: już się nie tłumacz :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 listopada 2004, 17:48

Szymon pisze:
Kowalik pisze:

:wink: :lol: :lol: już się nie tłumacz :lol: :lol: :lol:

Ja sie nie tłumacze. Naprawde podróż była ciężka :lol: :D :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 listopada 2004, 21:20

...oczekiwanie na przyjezdne takze moglo byc meczace...ale mniejsza juz o to, skonczmy ten temat...

Wojteg!!!skad miales kasete z meczu???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 listopada 2004, 21:23

Mytek pisze:...

To co, nie widziałeś wysłanników pabianickiej telewizji w arenie??? :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 listopada 2004, 21:29

szczerze mowiac to nie przypatrywalem sie specjalnie, ale widzialem pare osob "krecacych sie"niedaleko parkietu... to wlasnie z tamtad kreciliscie czy z trybun?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 listopada 2004, 21:50

Wiesz, nasza pabianicka telewizja robiła ujęcia z trybun i z parkietu. Pełen profesjonalizm :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 21 listopada 2004, 22:03

jeden "koleś" siedział z kamerą na początku meczu na dole "naszego" sektora.....ciekawe czy nagrał nasze flagi pod zegarem i na trybunach??chyba, że to nie był ten "wysłannik" z Pabianic. Jak nie to pewnie bylo to WTK albo "regionalka"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 listopada 2004, 22:06

szczerze mowiac to nie przypatrywalem sie specjalnie, ale widzialem pare osob "krecacych sie"niedaleko parkietu...

PTTK - Pabnianickie Towarzystwo Telewizji Kręcącejsiękołoparkietu :lol: :lol:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 21 listopada 2004, 23:48

Czy kamerzysta był neutralny czy jest kibicem Włókniarza?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 listopada 2004, 00:00

Obydwaj kamerzyści i reporter są kibicami Włókniarza. Dlatego ich relacje z meczów wychodzą SUPER!

Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 22 listopada 2004, 08:11

Mytek pisze:...oczekiwanie na przyjezdne takze moglo byc meczace...ale mniejsza juz o to, skonczmy ten temat...

Na meczu był mój kolega, który filmował spotkanie dla trenerów. Siedział na trybunach (dość wysoko), nad ławką trenerską Polfy. Niestety na kasecie był tylko mecz :D :D, nie widać było waszego młynka :) . Jesli chodzi o doping, to musze powiedziec, że było Was dobrze słychać. Jedna uwaga: w IV kwarcie troche to ucichło, a przecież wtedy doping dla koszykarek był najbardziej potrzebny.

Pozdro

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 22 listopada 2004, 08:13

Ośmiogodzinna podróż nie zaszkodziła PZU Polfa Pabianice

Obrazek

Dla koszykarek PZU Polfy Pabianice podróż do Poznania była bardzo męcząca. W związku z koszmarnymi warunkami atmosferycznymi trwała bowiem aż osiem godzin.
Na szczęście zmęczenie nie przeszkodziło podopiecznym trenera Tadeusza Aleksandrowicza w odniesieniu zwycięstwa nad wicemistrzyniami Polski.
W sobotę o godz. 18 Polfa zmierzy się w Pabianicach z Meblotapem AZS Chełm i jest zdecydowanym faworytem. Następnie spotka się w Gdyni z Lotosem.
AZS Poznań - PZU Polfa Pabianice 54:61 (18:16, 15:18, 7:10, 14:17)
AZS: Krupska-Tyszkiewicz 13, Mrozińska 12, Ciecierska 10, Aleliunaite-Jankovska i Karpińska po 6, Jarkowska 4, Lorek 3.
Polfa: Trześniewska 20, Pantelejewa 10, Iwliewa i Perlińska po 7, Jaroszewicz i Lamparska po 5, Krystofova 4, Korzeniewska 3.

(bart) - Express Ilustrowany

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 listopada 2004, 14:28

Wojteg pisze:
Mytek pisze:...oczekiwanie na przyjezdne takze moglo byc meczace...ale mniejsza juz o to, skonczmy ten temat...

Na meczu był mój kolega, który filmował spotkanie dla trenerów. Siedział na trybunach (dość wysoko), nad ławką trenerską Polfy. Niestety na kasecie był tylko mecz :D :D, nie widać było waszego młynka :) . Jesli chodzi o doping, to musze powiedziec, że było Was dobrze słychać. Jedna uwaga: w IV kwarcie troche to ucichło, a przecież wtedy doping dla koszykarek był najbardziej potrzebny.

Pozdro

:? :? :? :? hmmmm... a ja myslałem że oglądałeś relacje w naszej tv :lol: :lol: .

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”