Ostrovia Ostrów - Wisła Kraków 35:84
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Fan KK
-
kibic
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
To już jest koniec...
Dla Mirosława Orczyka spotkanie z Wisłą Kraków było ostatnim, w którym kieruje drużyną. Dzisiaj poinformował, że odchodzi z zespołu -Był to mój ostatni mecz tutaj- mówi szkoleniowiec. Chciałem podziękować zespołowi za te siedem meczy i to jedno zwycięstwo- dodaje. Na decyzję trenera wpłynęło wiele względów. Przede wszystkim organizacyjnych, finansowych i rodzinnych. Mirosław Orczyk wierzy jednak w ten zespół. -Jestem przekonany, że ten zespół będzie dobrze grać- dopowiada. Nie ukrywa jednak, że najważniejsze dla tego zespołu jest odpowiednie wsparcie finansowe.- Potrzeby jest tu pieniądz. Ten pieniądz decyduje o tym jak ten zespół będzie wyglądał- komentuje Orczyk. Chciałem podziękować wszystkim i życzyć powodzenia- kończy. Jak na razie na jego stanowisku zastąpi obecny drugi trener zespołu Jacek Wawrzyniak. Dziękujemy trenerze za wszystko. Życzymy powodzenia w dalszej pracy trenerskiej.
Dla Mirosława Orczyka spotkanie z Wisłą Kraków było ostatnim, w którym kieruje drużyną. Dzisiaj poinformował, że odchodzi z zespołu -Był to mój ostatni mecz tutaj- mówi szkoleniowiec. Chciałem podziękować zespołowi za te siedem meczy i to jedno zwycięstwo- dodaje. Na decyzję trenera wpłynęło wiele względów. Przede wszystkim organizacyjnych, finansowych i rodzinnych. Mirosław Orczyk wierzy jednak w ten zespół. -Jestem przekonany, że ten zespół będzie dobrze grać- dopowiada. Nie ukrywa jednak, że najważniejsze dla tego zespołu jest odpowiednie wsparcie finansowe.- Potrzeby jest tu pieniądz. Ten pieniądz decyduje o tym jak ten zespół będzie wyglądał- komentuje Orczyk. Chciałem podziękować wszystkim i życzyć powodzenia- kończy. Jak na razie na jego stanowisku zastąpi obecny drugi trener zespołu Jacek Wawrzyniak. Dziękujemy trenerze za wszystko. Życzymy powodzenia w dalszej pracy trenerskiej.
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
mati pisze:Jak na razie na jego stanowisku zastąpi obecny drugi trener zespołu Jacek Wawrzyniak.
Prosze was - to chyba jakiś żart. Sądze że najlepszym byłoby w tej chwili aby grającym trenerem została Dzidka - wkrótce zdobędzie potrzebne uprawnienia, natomiast wiedzę i doświadczenie już teraz posiada odpowiednie.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Oglądałem ten meczyk dzisiaj w TV i jestem zaniepokojony ogólną postawą i grą Ostrovii. Kibice ładnie dopingowali swoją drużynę co było słychać w tv
Szkoda tylko, że ten własnie mecz był puszczony a nie AZS Poznań VS Polfa Pabianice - to wszystko przez tą piątkową szklanke
Trener Ostrovii podał się do dymisji (źródło: Sportowy Weekend)
Jak będą problemy to się zgarnie kamila
Trener Ostrovii podał się do dymisji (źródło: Sportowy Weekend)
Szymon pisze:MARAS pisze:
A co do Maćka Starowicza to go spizgamy jak będzie w Arenie na meczu AZS vs Wisła![]()
![]()
Wow, jaka odwaga. Nie będziesz się bał?
Jak będą problemy to się zgarnie kamila
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:Szkoda tylko, że ten własnie mecz był puszczony a nie AZS Poznań VS Polfa Pabianice - to wszystko przez tą piątkową szklanke
Brak mi już słów! Rozumiem że myslenie nie jest twoją najmocniejszą stroną ale bez przesady. Przeciez każdy wie dlaczego tego meczu nie było na antenie! Był nawet specjalny topic na ten temat, udzielałeś się w nim a teraz wypisujesz brednie. Brak słów!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”