Wybory MISS BASKET 2004 - dyskusje forumowiczów
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
Wybory MISS BASKET 2004 - dyskusje forumowiczów
To otwarty wątek w którym poza promowaniem kandydatek można pisać wszystko co dotyczy wyborów - zapraszamy
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2004, 23:17 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja korzystając z okazji odwołuję się do Waszego Drodzy Towarzysze poczucia smaku, piękna, gustu. Wszystkie kandydatki są śliczne urocze pociagające. Ale zauważcie Towarzysze, ze jedna z nich wybija się urodą i kobiecościa ponad stan i wiemy kto to taki-Ala P. Bądźcie obiektywni i głosujcie na Alicję, nie kierujcie się animozjami klubowymi, własnym partykularyzmem. Głosując na Alę uczynicie niewątpliwie słusznie!Myślę że drugie miejsce na podstawie nadesłanych fotografii przypaśc powinno Magdzie Kozdroń i choć jest blondynką urocza z niej niewiasta. W mojej czołówce znalazłaby sie na pewno Asia Szymańska, Natalia Borak, może Justyna Kłosińska 

- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: Wybory MISS BASKET 2004 - dyskusje forumowiczów
simon pisze:To otwarty wątek w którym poza promowaniem kandydatek można pisać wszystko co dotyczy wyborów - zapraszamy
bana Mikeyowi, bana
Mikey pisze:Ja korzystając z okazji odwołuję się do Waszego Drodzy Towarzysze poczucia smaku, piękna, gustu. Wszystkie kandydatki są śliczne urocze pociagające. Ale zauważcie Towarzysze, ze jedna z nich wybija się urodą i kobiecościa ponad stan i wiemy kto to taki-Ala P. Bądźcie obiektywni i głosujcie na Alicję, nie kierujcie się animozjami klubowymi, własnym partykularyzmem. Głosując na Alę uczynicie niewątpliwie słusznie!Myślę że drugie miejsce na podstawie nadesłanych fotografii przypaśc powinno Magdzie Kozdroń i choć jest blondynką urocza z niej niewiasta. W mojej czołówce znalazłaby sie na pewno Asia Szymańska, Natalia Borak, może Justyna Kłosińska
Mikey, czytając Twój post na początku byłem pewien, że masz na myśli Agnieszkę Pazur... ee, tak pewnie chciałes napisać, tylko się przejęzyczyłeś. WYBACZAM
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Wybory MISS BASKET 2004 - dyskusje forumowiczów
bana??? chlopcze nie wiesz z kim zadzieraszpietroc pisze:simon pisze:To otwarty wątek w którym poza promowaniem kandydatek można pisać wszystko co dotyczy wyborów - zapraszamy
bana Mikeyowi, bana:D:D

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Panie magister... Pan niech nie robi elitom umysłowym wody z mózgu!qiero pisze:Mikey pisze:Ja korzystając z okazji odwołuję się do Waszego Drodzy Towarzysze poczucia smaku, piękna, gustu. Wszystkie kandydatki są śliczne urocze pociagające. Ale zauważcie Towarzysze, ze jedna z nich wybija się urodą i kobiecościa ponad stan i wiemy kto to taki-Ala P. Bądźcie obiektywni i głosujcie na Alicję, nie kierujcie się animozjami klubowymi, własnym partykularyzmem. Głosując na Alę uczynicie niewątpliwie słusznie!Myślę że drugie miejsce na podstawie nadesłanych fotografii przypaśc powinno Magdzie Kozdroń i choć jest blondynką urocza z niej niewiasta. W mojej czołówce znalazłaby sie na pewno Asia Szymańska, Natalia Borak, może Justyna Kłosińska
Mikey, czytając Twój post na początku byłem pewien, że masz na myśli Agnieszkę Pazur... ee, tak pewnie chciałes napisać, tylko się przejęzyczyłeś. WYBACZAMAle popraw to jak najszybciej

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Oj Mikey, czas towarzyszy to już się dawno skończył. Niewątpliwie Twój apel zawiera kilka szczegółów pod którymi również się podpisuję.
Drodzy Forumowicze! Wybory Miss Basket są dla nas prawdziwym sprawdzianem. Mam nadzieję (podobnie jak Mikey) że nie zostaną one zamienione na walkę klubową, a wybierzemy najpiękniejszą koszykarkę TBL. Wszystkie zgłoszone kandydatki są bardzo urodziwe, lecz uważam że jedna wybija się zdecydowanie swoją urodą. Myslę że każdy doskonale wie o którą kandydatkę mi chodzi. Mam nadzieję że również Wy jesteście tego zdania i dzięki Waszym głosom ta prześliczna zawodniczka zdobędzie tytuł Miss Koszykarek!
Drodzy Forumowicze! Wybory Miss Basket są dla nas prawdziwym sprawdzianem. Mam nadzieję (podobnie jak Mikey) że nie zostaną one zamienione na walkę klubową, a wybierzemy najpiękniejszą koszykarkę TBL. Wszystkie zgłoszone kandydatki są bardzo urodziwe, lecz uważam że jedna wybija się zdecydowanie swoją urodą. Myslę że każdy doskonale wie o którą kandydatkę mi chodzi. Mam nadzieję że również Wy jesteście tego zdania i dzięki Waszym głosom ta prześliczna zawodniczka zdobędzie tytuł Miss Koszykarek!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

to brzmi jak tytuł pracy naukowej - np.magisterskiejLisu pisze:Proponuje założyć temat "Obsesja maniakalno-prześladowcza a kibicowanie koszykarom na przykładzie Mikeya"![]()
![]()
no dobra - żarty na bok - jako, że jest 15 po 10 i jeszcze mogę zwracam uwagę szanownych forumowiczów na pewną zawodniczkę, która jak żadna inna potrafi pogodzić piękno... gry z pięknym wyglądem! Wychodząc z założenia, że o wiele lepiej być "piękną i bogatą" polecam uwadze wszystkich Agnieszkę Bibrzycką.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
No dobra juz to słyszelismy... powtarzasz się a zagłosujesz i tak na Alęsimon pisze:
no dobra - żarty na bok - jako, że jest 15 po 10 i jeszcze mogę zwracam uwagę szanownych forumowiczów na pewną zawodniczkę, która jak żadna inna potrafi pogodzić piękno... gry z pięknym wyglądem! Wychodząc z założenia, że o wiele lepiej być "piękną i bogatą" polecam uwadze wszystkich Agnieszkę Bibrzycką.

- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: