Sędziowie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- 19andrew81
- Żak
gryglu2 pisze:a jak sie nazywa sędzia aki z wąsem? wiem na pewno ze na dolnym slasku sadziuje a gdzie jesszcze to nie wiem??
Moze wlasnie chodzi ci o Darka Szczerbe koles gdzies po 30 z wąsem a ostatnio podobno to dosc czesto sedziuje mecze w Polkowicach a sam jest z tego co mi wiadomo z Wroclawia
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
19andrew81 pisze:gryglu2 pisze:a jak sie nazywa sędzia aki z wąsem? wiem na pewno ze na dolnym slasku sadziuje a gdzie jesszcze to nie wiem??
Moze wlasnie chodzi ci o Darka Szczerbe koles gdzies po 30 z wąsem a ostatnio podobno to dosc czesto sedziuje mecze w Polkowicach a sam jest z tego co mi wiadomo z Wroclawia
hmmm sprawdzmy:
1.04 (ccc-wisła) - Kudlicki, Dziopak, Amunicki - ani śladu Szczerby...
12.03 (ccc-gorzów) - Kotulski, Pastusiak - ani sladu Szczerby
11.03 (ccc-gorzów) - Woźniewski, Aleksandrowicz - hmmm gdzie ten Szczerba?
25.02 (ccc-jelenia) - Włodkowski, Kiełbiński - a gdzie Szczerba?
11.02 (ccc-poznań) - Woźniewski, Kucharski - nie ma Szczerby...
21.01 (ccc-łódź) - JEEEEEST
07.01 (ccc-gorzów) - Pastusiak, Lenczowski - i znów bez Darka
10.12 (ccc-lotos) - Fiedler, Kudlicki - a gdzie Szczerba?
Wiec z łaski swojej Andrew, przestan ironizaowac, ze Szczerba CZĘSTO sędziuje w Polkowicach, jesli nie masz o tym pojęcia. na całą runde rewanżową przyjechał do nas az raz
pozdrawiam
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
I oczywiście musi sie zdarzyc że ktos sie pomyli ale są życzliwi którzy wszystko Ci wytkną
Pan Szczerba rzeczywiscie u nas jest bardzo popularny
Sądze że juz nigdy sie nie pojawi na hali w Brzegu.A jeśli to zrobi to bedzie musiał chyba wyjść (chyba że jest mocny psychicznie
) Zadziwiaja mnie wogóle obsady niektórych meczy
Panowie za to odpowiedzialni chyba sa dobrymi kolegami i maja ubaw z polskiej koszykówki.Tacy jegomoście delegują często na mecz dwóch równych sobie idiotów którzy wypaczaja sportowa rywalizację a dokładniej mówiąc jej wynik.Sądzę że problem leży u źródeł 
Ja go znam to jest ten no...
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- 19andrew81
- Żak
Kuba pisze:19andrew81 pisze:gryglu2 pisze:a jak sie nazywa sędzia aki z wąsem? wiem na pewno ze na dolnym slasku sadziuje a gdzie jesszcze to nie wiem??
hmmm sprawdzmy:
1.04 (ccc-wisła) - Kudlicki, Dziopak, Amunicki - ani śladu Szczerby...
12.03 (ccc-gorzów) - Kotulski, Pastusiak - ani sladu Szczerby
11.03 (ccc-gorzów) - Woźniewski, Aleksandrowicz - hmmm gdzie ten Szczerba?
25.02 (ccc-jelenia) - Włodkowski, Kiełbiński - a gdzie Szczerba?![]()
11.02 (ccc-poznań) - Woźniewski, Kucharski - nie ma Szczerby...
21.01 (ccc-łódź) - JEEEEESTSZCZERBA, Januszonek - faktycznie "często"
07.01 (ccc-gorzów) - Pastusiak, Lenczowski - i znów bez Darka
10.12 (ccc-lotos) - Fiedler, Kudlicki - a gdzie Szczerba?
Wiec z łaski swojej Andrew, przestan ironizaowac, ze Szczerba CZĘSTO sędziuje w Polkowicach, jesli nie masz o tym pojęcia. na całą runde rewanżową przyjechał do nas az razcholernie często...
pozdrawiam
sorki ale moze bys dobrze przeczytal tekst a potem mial jakies pretensje bo napisalem ze podobno czyli nie jestem pewien a tak napisalem bo tak mi ktos powiedzial.Wiec jedynym bledem do ktorego moge sie przyznac to fakt ze nie sprawdzilem tego ale dlatego napisalem podobno wiec prosze cie nie wyjezdaj mi odrazu z pretensjami jakimis chorymi.Ktos o cos pytal wiec probowalem mu odpowiedziec a ze nie bylem do konca pewny i tylko slyszalem ze ostatnio tam sedziuje to tak napisalem.i nie denerwuj sie tak bo jeszcze nam na zawal pierdzielniesz a bylaby to nie do oceniona strata.POZDRAWIAM
Wojny się nie uniknie można ją tylko przełożyć aż wróg będzie silniejszy
Andrew, wiedziałem, ze napisałeś :podobno" ale mimo to (wg mnie) z Twojego postu aż kipiało ironią w kierunku Polkowic i naszego klubu, ze "załatwiamy" sędziów "od nas". Wiadomo jakie uczucia płyną w naszym kierunku z Brzegu, wiec od razu sprostowalem. mam nadzieje, ze nie masz mi tego za złe, ze wyprowadziłem Cie z błędu
również pozdrawiam
również pozdrawiam
Kuba pisze:Andrew, wiedziałem, ze napisałeś :podobno" ale mimo to (wg mnie) z Twojego postu aż kipiało ironią w kierunku Polkowic i naszego klubu, ze "załatwiamy" sędziów "od nas". Wiadomo jakie uczucia płyną w naszym kierunku z Brzegu, wiec od razu sprostowalem. mam nadzieje, ze nie masz mi tego za złe, ze wyprowadziłem Cie z błędu
również pozdrawiam
a z twojego postu az kipi *** filozofia ktora tylko coaz bardziej rozmiekcza to bagno jakim sa stosunki na linii brzeg-polkowice... wiec jesli ktos pisze taki post jak andrew to jesli chcesz mu juz cos powiedziec to powiedz normalnie a z kpina...
edit: wyluzuj mufa
poprawka poprawki - simon
19andrew81 pisze:A co do "najlepszych" szarych sweterkow to ja mam swoja czarna liste a wyglada ona nastepujaco:
1. Dariusz Szczerba(chociaz gdzies od 1,5 roku juz nam nie sedziuje, ma nawet zrobiona swoja flage u nas)
2. Zamojski
3. Mojka
4. Zalewski
5. pan Wacuś
6 inni
Niestety odkad chodze na kosza(sezon 1998/99) to moze 2-3 razy zdazylo sie normalne poprawne sedziowanie a nie musze Wam pisac co nasz kwiat polskiego sedziowania potrafi wyprawiac na meczach to wola o pomste do nieba no ale panowie komisarze bedacy na meczach raczej nigdy nie widza bledow tych imbecyli z parkietu mowiac ze sedziowanie w dzisiejszym meczu bylo dobre. A z tym cyrkiem naprawde trzeba cos zrobic![]()
![]()
Po dzisiejszym meczu Wacuś W. chyba awansuje wyzej w Twojej liscie ziom hehe
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM
do moderatora lub moderatow, obojetnie kogo kto ocenzurowal post moj i kuby: nie wiem czy zauwazyliscie ale to wlasnie kuba zaczal temat o ironii badz kpinie w poscie andrew wiec prosze bardzo ale za przeproszeniem nie pierd.... tekstow takiego typu zeby kuba "nie dal sie wciagnac w ich gierki" bo jestescie w tym momencie smieszni.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”