kto bedzie na kolejnym meczu AZS Poznan[w piatek w Arenie] ?
Maras:
To Ty strugasz kozak. Dwie godziny to naprawdę nie wiele tym bardziej że chyba wszyscy widzieli co działo się na zawnątrz.
Mytek:
Twoje porównanie nie nabrało sensu. Rozumiem o co Ci chodzi ale Ty nie rozumiesz Pietroca. U nas nie ma możliwości rozegrania dwóch meczy różnych sekcji ŁKSu. ŁKS to jest jeden klub który ma swoich kibiców, Ci kibice chodzą na mecze: piłkarzy, koszykarek, koszykarzy, siatkarek. A Wy podobno jesteście kibicami AZSu Poznań a z tego co wiem to nie macie sekcji piłkarskiej, oczywiście wiem że poszliście na mecz Lecha ale to jest inny klub!!! A więc komu Wy w końcu kibicujecie??? Bo skoro jesteście fanatykami AZSu to bardzoooo źle o was świadczy że wyszliście z meczu własnego drużyny i poszliście dopingować inny klub.
To Ty strugasz kozak. Dwie godziny to naprawdę nie wiele tym bardziej że chyba wszyscy widzieli co działo się na zawnątrz.
Mytek:
Twoje porównanie nie nabrało sensu. Rozumiem o co Ci chodzi ale Ty nie rozumiesz Pietroca. U nas nie ma możliwości rozegrania dwóch meczy różnych sekcji ŁKSu. ŁKS to jest jeden klub który ma swoich kibiców, Ci kibice chodzą na mecze: piłkarzy, koszykarek, koszykarzy, siatkarek. A Wy podobno jesteście kibicami AZSu Poznań a z tego co wiem to nie macie sekcji piłkarskiej, oczywiście wiem że poszliście na mecz Lecha ale to jest inny klub!!! A więc komu Wy w końcu kibicujecie??? Bo skoro jesteście fanatykami AZSu to bardzoooo źle o was świadczy że wyszliście z meczu własnego drużyny i poszliście dopingować inny klub.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Lisu!
ja nie poszedlem na mecz kolejarza! zostalem i do konca czekalem na koszykarki. chodzilo mi o to ze do areny przyszlo wielu kibicow pilkarskich,ale wyszli po tym jak dowiedzielis sie ze mecz jest przelozony. ja kibibuje AZSowi i tej druzynie jestem wierny!
chcialem tylko powiedziec ze gdyby jednoczesnie byl mecz u was w kosza i w noge to na bank wiekszosc poszlaby na noge!
w poznaniu tez nie ma jednoczesnie meczow w kosza i w noge, ale czsami zdarzaja sie takie sytuacje.
ja nie poszedlem na mecz kolejarza! zostalem i do konca czekalem na koszykarki. chodzilo mi o to ze do areny przyszlo wielu kibicow pilkarskich,ale wyszli po tym jak dowiedzielis sie ze mecz jest przelozony. ja kibibuje AZSowi i tej druzynie jestem wierny!
chcialem tylko powiedziec ze gdyby jednoczesnie byl mecz u was w kosza i w noge to na bank wiekszosc poszlaby na noge!
w poznaniu tez nie ma jednoczesnie meczow w kosza i w noge, ale czsami zdarzaja sie takie sytuacje.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ale to jednak o czymś świadczy, ze ich pobyt w Arenie był jednak troche przypadkowy i bardziej na sercu lezy im Lech Poznań niż AZS. Nie sa więc kibicami AZSu tylko Lecha a mecz koszykarek przyszli obejrzec niejako przy okazji. I to jest w tym najsmutniejsze.Mytek pisze:do areny przyszlo wielu kibicow pilkarskich,ale wyszli po tym jak dowiedzielis sie ze mecz jest przelozony.

MARAS pisze:A kto te osoby ci policzył Mario może Seba gdzieś się zakamuflował?
Bo Burego napewno niebyło o czym wiem!
Maras zanim napiszesz coś głupiego... poczytaj sobie:
http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtop ... c&start=15
Według tych informacji ludzi było nawet mniej - bo "aż" 124 osoby...
Dla porównania dodam, że na II-ligowy mecz w Siechnicach Ślęza-AZS Wrocław przybyło dwa razy więcej ludzi
..you got to lose, to know how to win..
Oj łyso ale w mniejszych miastach jest większe zainteresowanie zważywszy że jest to jak bywa najczęściej jedyny klub w mieście!
A co do wypowiedzi Mikeya możesz wiedzieć że ja sympatyzuje z Lechem Poznań ale kibicem i całym sercem jestem z AZSem.
I przyszedłem po oczekiwaniu na ten mecz a nie "przy okazji" !
A co do wypowiedzi Mikeya możesz wiedzieć że ja sympatyzuje z Lechem Poznań ale kibicem i całym sercem jestem z AZSem.
I przyszedłem po oczekiwaniu na ten mecz a nie "przy okazji" !
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Ale to jednak o czymś świadczy, ze ich pobyt w Arenie był jednak troche przypadkowy i bardziej na sercu lezy im Lech Poznań niż AZS. Nie sa więc kibicami AZSu tylko Lecha a mecz koszykarek przyszli obejrzec niejako przy okazji. I to jest w tym najsmutniejsze.Mytek pisze:do areny przyszlo wielu kibicow pilkarskich,ale wyszli po tym jak dowiedzielis sie ze mecz jest przelozony.
zgadzam sie z Toba Mikey!"niestety" musze sie zgodzic bo rzeczywiscie jest tak jak mowisz, a sam chcialbym zeby bylo inaczej. tak niestety jest[jak powiedzial maras] ze w wiekszych miastach ludzie rozpraszaja sie na kilka dyscyplin sportowych, a w mniejszych miastach, gdzie niejednokrotnie jest tylko jeden klub, ludzie przybywaja "rzeszami" wlasnie na mecze tego klubu. mamy w poznaniu wiele klubow i to wlasnei po nich rozchodza sie ludzie. nie ma co ukrywac-zenski basket nie jest niestety w poznaniu popularny, wiekszosc kibicoww wybiera chociazby lecha, meski kosz lub futsal...
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek bardzo dobrze Cię rozumiem i zgadzam się że w mniejszych miejscowościach frekwencja jest więkosza bo nie raz jest to jedyna rozrywka w miasteczku.
A co do waszego wychodzenia przed meczem na Lecha to rozumiem że przyszli przypadkiem kibice Kolejorza i ponieważ mecz był opóźniony zwineli się na mecz swojego klubu ale:
... i tu chyba coś jest nie tak! Skoro macie nawet coś takiego jak oficjalny Klub Kibicach i nawet członkowie tego KK wychodzą z właśnego meczu żeby oglądać inny klub to przepraszam ale coś jest nie tak. Albo tu mylimy znaczenie słów "Klub Kibicach" albo komuś u was chyba pomyliły się kluby i dyscypliny.
A co do waszego wychodzenia przed meczem na Lecha to rozumiem że przyszli przypadkiem kibice Kolejorza i ponieważ mecz był opóźniony zwineli się na mecz swojego klubu ale:
MARAS pisze:z ekipy 30osobowej w Klubie Kibica zostało 9 osób!
... i tu chyba coś jest nie tak! Skoro macie nawet coś takiego jak oficjalny Klub Kibicach i nawet członkowie tego KK wychodzą z właśnego meczu żeby oglądać inny klub to przepraszam ale coś jest nie tak. Albo tu mylimy znaczenie słów "Klub Kibicach" albo komuś u was chyba pomyliły się kluby i dyscypliny.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:... i tu chyba coś jest nie tak! Skoro macie nawet coś takiego jak oficjalny Klub Kibicach i nawet członkowie tego KK wychodzą z właśnego meczu żeby oglądać inny klub to przepraszam ale coś jest nie tak. Albo tu mylimy znaczenie słów "Klub Kibicach" albo komuś u was chyba pomyliły się kluby i dyscypliny.
Lisu, chodzi o to, że z całego Klubu Kibica na mecz przyszło około 10-12 i oni czekali 2godzinki z lekkim hakiem oraz byli cały czas na mecz, a nie o to że 30 ludzi z klubu kibica zostało tylko 9 na meczu, słów "klub kibica" w tym przypadku nie mylimy dyscyplin równierz
Zaraz, zaraz. Nie że się czepiam ale coś tu się nie zgadza.
Maras wyraźnie napisał:
Czyli było 30 osób z KK AZS Poznań a do meczu dotrwało 9.
A teraz Miru pisze że:
Czyli że z KK AZS Poznań tego dnia było na meczu 10-12 osób i oni byli na meczu.
A więc jak w końcu było? Czy ktoś tu kręci? Mytek może Ty napiszesz jak w końcu było?
Aha Miru jeszcze to:
Czyli rozumiem że słów "klub kibica" używasz(cie) zamiennie ze słowem "młyn".
Być może stąd to całe zamieszanie. Dla mnie "Klub Kibica" to oficjalna grupa kibiców danej drużyny zazwyczaj działająca przy wparciu klubu (w ostatnich czasach), a sektor (grupa) kibiców dopingujących podczas meczu swój zespół to poprostu "młyn". Mam nadzieję że oto chodzi.
Macie jakieś fotki tej waszej bandy?
Maras wyraźnie napisał:
z ekipy 30osobowej w Klubie Kibica zostało 9 osób!
Czyli było 30 osób z KK AZS Poznań a do meczu dotrwało 9.
A teraz Miru pisze że:
z całego Klubu Kibica na mecz przyszło około 10-12 i oni czekali 2godzinki z lekkim hakiem oraz byli cały czas na mecz
Czyli że z KK AZS Poznań tego dnia było na meczu 10-12 osób i oni byli na meczu.
A więc jak w końcu było? Czy ktoś tu kręci? Mytek może Ty napiszesz jak w końcu było?
Aha Miru jeszcze to:
słów "klub kibica" w tym przypadku nie mylimy dyscyplin równierz
Czyli rozumiem że słów "klub kibica" używasz(cie) zamiennie ze słowem "młyn".
Być może stąd to całe zamieszanie. Dla mnie "Klub Kibica" to oficjalna grupa kibiców danej drużyny zazwyczaj działająca przy wparciu klubu (w ostatnich czasach), a sektor (grupa) kibiców dopingujących podczas meczu swój zespół to poprostu "młyn". Mam nadzieję że oto chodzi.
Macie jakieś fotki tej waszej bandy?
Lisu tutaj troche w tej dyskusji Miru się zaplątał.
Było tak na mecz przyszło dokładnie ci niepowiem ilu członków Klubu Kibica i do tych osób należy dodać ekipe kibiców Kolejorza którzy z nami usiedli w sektorze, a ponieważ mecz miał opóźnienie to poszli na Lecha!
I zostało z tego 9 członków Klubu Kibica.
Teraz mnie rozumiesz?
Było tak na mecz przyszło dokładnie ci niepowiem ilu członków Klubu Kibica i do tych osób należy dodać ekipe kibiców Kolejorza którzy z nami usiedli w sektorze, a ponieważ mecz miał opóźnienie to poszli na Lecha!
I zostało z tego 9 członków Klubu Kibica.
Teraz mnie rozumiesz?
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
OK. Wszystko jasne temat liczebności skończony.
Po pierwsze jeżeli zadajesz pytanie to na końcu zdania stawiaj znak zapytania który wygląda tak ---> ?
Ja zazwyczaj jestem na kilka godzin przed meczem i wychodzę sporo po jego zakończeniu. Więc uwierz mi że napewno bym czekał. Może to nie najlepsze porównanie ale na finałach w 97 byliśmy pod halą już 4 godziny przed rozpoczęciem meczu.
Wrona pisze:Więc nie wiem czy ty byś tak długo czekał!!!!!
Po pierwsze jeżeli zadajesz pytanie to na końcu zdania stawiaj znak zapytania który wygląda tak ---> ?
Ja zazwyczaj jestem na kilka godzin przed meczem i wychodzę sporo po jego zakończeniu. Więc uwierz mi że napewno bym czekał. Może to nie najlepsze porównanie ale na finałach w 97 byliśmy pod halą już 4 godziny przed rozpoczęciem meczu.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: