OLGA PANTELEJEVA

Moderator: Moderatorzy

mrks

Postautor: mrks » 19 marca 2006, 18:15

A czy Olga bedzie grała już na początku nastepnego sezonu?? czy tak jak Ala Parlińska opuści parkiet na nastepny sezona??

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 20 marca 2006, 17:40

O ile widzialem chodzi jak narazie o kulach i pomaga jej pani Beata...
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 02 kwietnia 2006, 22:57

Niestety Panti podobno może już zakończyć karierę :( , miejmy nadzieję, że nie

Gość

Postautor: Gość » 04 kwietnia 2006, 14:46

<boje sie>matko zyby zostaBa w pabianicach bo jej sie kontrakt konczy w tym sezonie

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 kwietnia 2006, 15:17

W tym wieku i przy takiej kontuzji mało prawdopodobne zeby wracała do wyczynowej koszykówki :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 04 kwietnia 2006, 16:20

Mikey pisze:W tym wieku i przy takiej kontuzji mało prawdopodobne zeby wracała do wyczynowej koszykówki :?

A nawet jak wróci! Na co wy liczycie - jak klub podpisze z nią kontrakt to będzie szczyt głupoty.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 kwietnia 2006, 12:26

Viallos pisze:
Mikey pisze:W tym wieku i przy takiej kontuzji mało prawdopodobne zeby wracała do wyczynowej koszykówki :?

A nawet jak wróci! Na co wy liczycie - jak klub podpisze z nią kontrakt to będzie szczyt głupoty.

Popieram zdanie Viallosa :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 07 kwietnia 2006, 18:14

Ale ja sie modle zeby zostala :) Jacintho

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 maja 2006, 19:00

Czytałem wypowiedz trenera i wypływa z niej wniosek ze Panti wraca.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 08 maja 2006, 19:12

Gwynbleidd pisze:Czytałem wypowiedz trenera i wypływa z niej wniosek ze Panti wraca.

Jeśli już to raczej zostaje :wink:

P.S Jest wywiad w Pulsie Pabianic. Jak przeklepie na kompa to zamieszcze.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 maja 2006, 19:14

Wojteg pisze:
Gwynbleidd pisze:Czytałem wypowiedz trenera i wypływa z niej wniosek ze Panti wraca.

LOOS

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 09 maja 2006, 14:24

Gwynbleidd pisze:
Wojteg pisze:

LOOS
NO DZIŁACZE MOGLIBY JĄ ZOSTAWIĆ W KOŃCU PANTI TO JEST PANTI :wink: :wink: :wink:
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 21 czerwca 2006, 19:15

Ale będzie grać już od początku przyszłego sezonu :?:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 21 czerwca 2006, 20:16

czytaj uwaznie!!

Gość

Postautor: Gość » 01 października 2006, 15:24

W Polfie Pabianice ubywa koszykarek. Do grona byłych zawodniczek tego klubu dołączyła Olga Pantelejeva i Leona Krystofova.

Pierwsza z nich podpisała kontrakt z moskiewskim Spartakiem. Choć jeszcze parę tygodni temu zapewniano, że wszystko jest dogadane i zawodniczka pozostaje w Pabianicach. - Tak naprawdę to rozmowy wciąż trwały – mówi Jacek Stępniewski, prezes klubu. – Pantelejevej odnowiła się kontuzja po kilku dniach treningu, grać będzie zapewne od stycznia, chcieliśmy więc renegocjować kontrakt. "Panti" wybrała jednak ofertę z Rosji.

Przypomnijmy, że Olga Pantelejeva w lutym tego roku skręciła staw kolanowy na treningu. Poddana operacji i intensywnej rehabilitacji miała powrócić do gry w tym sezonie.

Z drugą zawodniczką, Leoną Krystofovą, sytuacja jest dość dziwna. Koszykarka twierdzi, że od poniedziałku wznawia treningi po zwolnieniu lekarskim, co innego podaje natomiast prezes. - Z dniem 30 września rozwiązaliśmy kontrakt z Krystofovą – informuje Stępniewski. – Została ona o tym fakcie powiadomiona podczas rozmowy z zarządem, 26 września.

Przyczyną rezygnacji klubu z usług koszykarki jest jej stan zdrowia, nie pozwalający na zawodowe uprawianie sportu. Co dokładnie jest – nie powiedziano. Zapewniono jedynie, że wzgląd finansowy nie miał wpływu, gdyż były zarezerwowane pieniądze.

Jeśli nikt nie wzmocni drużyny, to trener Tomasz Herkt będzie mieć do dyspozycji cztery seniorki i juniorki. Dobrze rokuje to na przyszłość, gdyż ogrywane będą młode talenty. - Ten sezon przeznaczyliśmy na wprowadzanie młodych zawodniczek do gry. Nie znaczy to jednak, że nasze szanse na podium maleją. Wciąż wierzę w medal – kończy Jacek Stępniewski.

(wed)

slow back arrow

zródło:/www.plkk.pl/index.php?id=264

Wróć do „Archiwum”