Pierwszy mecz 8 kwietnia w CHEŁMIE drugi 19 (środa) kwietnia w Poznaniu. Tradycyjnie apeluje do wszystkich sympatyków i wiernych kibiców AZS o wsparcie w dopingu a co do KK - panowie trzeba znow zaszalec robimy cos ciekawego? czy tradycyjny doping?! bedziemy grzeczni i nie bedziemy uzywaz confetii, rac itp czy zrobimy w "kotle" zadyme? co sadzicie...
MECZ Z MEBLOTAPEM!
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MECZ Z MEBLOTAPEM!
niestety jak wszyscy wiemy najwyzsza mozliwa pozycja AZS w tym sezonie moze byc miejsce 7
ale aby owe siodme miejsce zdobyc trzeba aby nasze zawodniczki wygraly w dwu meczu z MEBLOTAPEM.
Pierwszy mecz 8 kwietnia w CHEŁMIE drugi 19 (środa) kwietnia w Poznaniu. Tradycyjnie apeluje do wszystkich sympatyków i wiernych kibiców AZS o wsparcie w dopingu a co do KK - panowie trzeba znow zaszalec robimy cos ciekawego? czy tradycyjny doping?! bedziemy grzeczni i nie bedziemy uzywaz confetii, rac itp czy zrobimy w "kotle" zadyme? co sadzicie...
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Możesz sobie zadyme robić w domu Dzieciaczku!!
pozwól,że to ja będę decydował co wolna a czego nie bo niestety, ale Twoje poczucie taktu jest zawsze nie na miejscu. Pozdrawiam.
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
BORSUK pisze:mecz w środe 12 kwietnia o godzinie 18.00 w arenie
wg plkk ten mecz jest w środe ale 19 kwietnia... to w końcu jak to jest?
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Te jestem zdecydowanie na NIE!!
Tak jak mówiliśmy w tym "planetarum" nigdy juz nie będziemy prowadzić dopingu, najwyżej się wygodnie rozsiądziemy i tyle
Tak jak mówiliśmy w tym "planetarum" nigdy juz nie będziemy prowadzić dopingu, najwyżej się wygodnie rozsiądziemy i tyle
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl