no nie no nie!Ludzie trzymajcie mnie bo jak złapię za sztachetę to krew sie poleje!Lisu pisze:... i to z ust tego co nęka i prześladuje niejaką Alicję P.
Wybory MISS BASKET 2004 - dyskusje forumowiczów
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:no nie no nie!Ludzie trzymajcie mnie bo jak złapię za sztachetę to krew sie poleje!Lisu pisze:... i to z ust tego co nęka i prześladuje niejaką Alicję P.ja prześładuję? JA?? NIEPRAWDA NIEPRAWDA NIEPRAWDA!!!! wcale nie prześladuję...
jak ty chcesz Lisa zlapac ? on pojawia sie w Pabianicach tylko na derbach, wiec moze za rok...
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wilki jesteście, psy goncze, sfora nienasycona, szalikowi papparazzi, szabrownicy ludzkich dusz, złoczyńcy paskudni, skorumpowane "ABW" zza kosza!!! Tylko jedna osoba moze potwierdzić ze to co piszecie to nieprawdaLisu pisze:
Zboczeniec....
P.S. I nie odzywam sie do Was

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Wilki jesteście, psy goncze, sfora nienasycona, szalikowi papparazzi, szabrownicy ludzkich dusz, złoczyńcy paskudni, skorumpowane "ABW" zza kosza!!! Tylko jedna osoba moze potwierdzić ze to co piszecie to nieprawdaLisu pisze:
Zboczeniec....... I pozdrawiam ją cieplutko.
P.S. I nie odzywam sie do Was![]()
Dzięki za pozdrowienia
Ale niestety nie moge tego potwierdzić
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Mikey pisze:Wilki jesteście, psy goncze, sfora nienasycona, szalikowi papparazzi, szabrownicy ludzkich dusz, złoczyńcy paskudni, skorumpowane "ABW" zza kosza!!! Tylko jedna osoba moze potwierdzić ze to co piszecie to nieprawda... I pozdrawiam ją cieplutko.
P.S. I nie odzywam sie do Was![]()
Już dobrze, dobrze, cacy Mikey, cacy, nie denerwuj się.
W Pabianicach powinni umieścić Twoje zdjęcie przy wejściu z adnotacją "Tego Pana nie wpuszczamy" a Grabarczyk niech zrobi szkolenia dla ochrony jak nie dopuścić do wtargnięcia na halę prześladowcy z Pabianic.
Wiesz Mikey – trudna sprawa... Zasady nie zostały określone przed wejściem w życie regulaminu – a można było choćby np. 25 postów lub miesiąc na forum – ale nie zrobiliśmy tego. Jest to jednak broń obosieczna, bo dzięki takim zabawom między innymi popularność forum i zainteresowanie nim wzrasta – do tego weź przykład choćby Madzi Szott – osoba popularna, wartościowa i powszechnie znana w necie ale nowa u nas – i co? Zabronić jej głosować? – bez sęsu... Pozostaje mieć nadzieję, że głosowanie nie zostanie wypaczone – a na razie „klonów” nie ma.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:To zdjecie upewnia mnie w przekonaniu, że dokonałem słusznego wyboru. Rewelacja!!!!!!
A ja sądze że dodatkowo byłeś pod naciskiem pewnej osobistości, która miała okazję gościć u nas na sali. Osoba ta próbowała wywrzeć także i na mnie pewien nacisk - byłem twardy jeszcze mam trochę czasu na zastanowienie.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Viallos pisze:Kowalik pisze:To zdjecie upewnia mnie w przekonaniu, że dokonałem słusznego wyboru. Rewelacja!!!!!!
A ja sądze że dodatkowo byłeś pod naciskiem pewnej osobistości, która miała okazję gościć u nas na sali. Osoba ta próbowała wywrzeć także i na mnie pewien nacisk - byłem twardy jeszcze mam trochę czasu na zastanowienie.
A na kim "ta osoba" nie próbuje wywierać nacisku??? Przecież wczoraj to "ta osoba" tylko mówiła o jednym. Zaczynam się zastanawiać czy to aby nie jest jakaś mania???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS