PÓŁFINAŁY 1 ligi - Poznań, Toruń (7-9.IV)
Moderator: Moderatorzy
MUKS wygrał około 25 punktami... niestety z pospiechu nie odnotowałem wyniku końcowego... mecz bez wielkiej historii... no może po za jednym elementem - nowa rubryka w obserwacjach meczowych: "skuteczność rzutów na pusty kosz"... w tym meczu coś koło 30% - jedna na trzy akcje z obu stron nie kończyła się pudłem
Oj nakrzyczą się obaj trenerzy na swoje koszykarki po tym spotkaniu...
Najnowsze wieści z Torunia... Pierniki oparły sie Ptasiej Grypie... końcowy wynik 74:63 (info: Talar)
Najnowsze wieści z Torunia... Pierniki oparły sie Ptasiej Grypie... końcowy wynik 74:63 (info: Talar)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Dzięki Szymon, że dawałeś radę z tymi rwanymi relacjami... ehh.. jednak gg w telefonie to średnio funkcjonalna sprawa... ciagle jakieś errory wyskakiwały.. trzeba to dopracować do naszych transmisji
No a to, co się działo w meczu Filara i SMSu to chyba ewenement na skalę światową! Prowadzić na minutę przed końcem 77:70 i przegrać mecz 77:80... ehhhhhhhh... MASAKRA!!!! Bardzo żal ambitnych dziewczyn z Sosnowca! No ale to nie koniec turnieju
Relacja zdjęciowa pewnie potem - autorstwa Basket Fana
)) ... z jedną SUPER-MEGA-GWIAZDĄ w roli głównej
)))) Już się doczekać nie mogę 
No a to, co się działo w meczu Filara i SMSu to chyba ewenement na skalę światową! Prowadzić na minutę przed końcem 77:70 i przegrać mecz 77:80... ehhhhhhhh... MASAKRA!!!! Bardzo żal ambitnych dziewczyn z Sosnowca! No ale to nie koniec turnieju
Relacja zdjęciowa pewnie potem - autorstwa Basket Fana
Punkty z toruńskiego szlagieru...
Dla Tęczy Leszno: Budnik 14, Talarczyk 12, Najmowicz 9, Rezler 8, Krauze 7, Siwczak 4, Król 4, Lubak 3, Grześczyk 2, Krzywicka 0, Anioła 0.
Dla Nova-Trading Toruń: najwiecej Sowińska-Broczek 19, Predehl 13, Januszek 10...
info: Talar
GRATKI dla Torunia! Musiało być ciekawie
Dla Tęczy Leszno: Budnik 14, Talarczyk 12, Najmowicz 9, Rezler 8, Krauze 7, Siwczak 4, Król 4, Lubak 3, Grześczyk 2, Krzywicka 0, Anioła 0.
Dla Nova-Trading Toruń: najwiecej Sowińska-Broczek 19, Predehl 13, Januszek 10...
info: Talar
GRATKI dla Torunia! Musiało być ciekawie
-
basket fan
- Nowy na forum
Zwycięstwo MUKS Poznań, porażka Dudy Leszno
Koszykarki MUKS Poznań wygrały pierwszy mecz turnieju półfinałowego o awans do ekstraklasy koszykarek. - Rywal był słaby, to oszczędzaliśmy podstawowe zawodniczki - mówił trener MUKS Andrzej Jabłoński. Niewiele grała więc choćby Ilona Mądra. Dziś poznanianki czeka trudniejsze zadanie - o godz. 16 zmierzą się w hali przy ul. Chwiałkowskiego z SMS Warszawa, a jutro o godz. 14 z Filarem Sosnowiec.
MUKS Poznań - Kadus Bydgoszcz 84:60
Kwarty: 20:17, 25:10, 23:15, 16:18.
MUKS: Skobel 24, Durak 16, Pecold 15, Jabłońska 10, Nawrotek 8, Najtkowska 3, Garstka 2, Śniegocka 2, Mądra 0.
W podobnym turnieju w Toruniu startuje Duda Leszno. Już w pierwszym spotkaniu leszczynianki zmierzyły się z faworytkami do wygrania I ligi - drużyną Nova Trading Toruń. Duda przegrała cały mecz, nie wygrywając przy tym w żadnej z kwart.
Nova Trading Topruń - Duda Leszno 74:63
Kwarty: 14:11, 20:15, 19:17, 21:20.
Duda: Budnik 14, Talarczyk 12, Najmowicz 9, Rezler 8, Krauze 7, Siwczak 4, Król 4, Lubak 3, Grześczyk 2, Krzywicka-Bąba 0, Anioła 0.
grand (Gazeta Wyborcza)
Koszykarki MUKS Poznań wygrały pierwszy mecz turnieju półfinałowego o awans do ekstraklasy koszykarek. - Rywal był słaby, to oszczędzaliśmy podstawowe zawodniczki - mówił trener MUKS Andrzej Jabłoński. Niewiele grała więc choćby Ilona Mądra. Dziś poznanianki czeka trudniejsze zadanie - o godz. 16 zmierzą się w hali przy ul. Chwiałkowskiego z SMS Warszawa, a jutro o godz. 14 z Filarem Sosnowiec.
MUKS Poznań - Kadus Bydgoszcz 84:60
Kwarty: 20:17, 25:10, 23:15, 16:18.
MUKS: Skobel 24, Durak 16, Pecold 15, Jabłońska 10, Nawrotek 8, Najtkowska 3, Garstka 2, Śniegocka 2, Mądra 0.
W podobnym turnieju w Toruniu startuje Duda Leszno. Już w pierwszym spotkaniu leszczynianki zmierzyły się z faworytkami do wygrania I ligi - drużyną Nova Trading Toruń. Duda przegrała cały mecz, nie wygrywając przy tym w żadnej z kwart.
Nova Trading Topruń - Duda Leszno 74:63
Kwarty: 14:11, 20:15, 19:17, 21:20.
Duda: Budnik 14, Talarczyk 12, Najmowicz 9, Rezler 8, Krauze 7, Siwczak 4, Król 4, Lubak 3, Grześczyk 2, Krzywicka-Bąba 0, Anioła 0.
grand (Gazeta Wyborcza)
-
basket fan
- Nowy na forum
Seba pisze:basket fan pisze:84-60 dla Muksu (mam to na zdjeciu..hehe)
A ja się dziwiłem, że tracisz fotkę na tablicę
Teraz już wiem, że dowód zdjęciowy najważniejszy, gdy pamięć ... wybiórcza
Ps. Jutro sesja zdjęciowa ciąg dalszy?;) hehe
Pozdrowionka!
Niestety, ani jutro, ani w niedziele mnie nie będzie bo pracuje.
Wy mozecie też popracować co to za Agnieszka z Filara, która powinna zostać Miss basket
No i rozszyfrować co powiedziała do Nas??? Może mówiła że na sesje zdjęciową mamy przyjść do szatni....hahahaha
pozdrawiam
Unia, wiara która przetrwała!!!
Mysle ze Torunianki zasluzenie wygraly, od samego poczatku spotkania porwadzily i kontrolowaly przebieg meczu.
Jednak dziwily mnie zmiany trenerow Leszna, posadzenie na lawce Talarczyk Ani i Kasi Rezler tego dnia bardzo dobrze dysponowanych. Wlasciwie dzieki ich dobrej grze leszczynianki doporowadzily do zmnijeszenia przewagi nawet do 5 pkt w 3 kwarcie, mimo to w ostatniej kwarcie te zawodniczki juz sie na parkiecie nie pokazaly.
Bardzo dziwna taktyka;/
Jednak dziwily mnie zmiany trenerow Leszna, posadzenie na lawce Talarczyk Ani i Kasi Rezler tego dnia bardzo dobrze dysponowanych. Wlasciwie dzieki ich dobrej grze leszczynianki doporowadzily do zmnijeszenia przewagi nawet do 5 pkt w 3 kwarcie, mimo to w ostatniej kwarcie te zawodniczki juz sie na parkiecie nie pokazaly.
Bardzo dziwna taktyka;/