Oceniamy Cukierki.. sezon 2005/06

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Oceniamy Cukierki.. sezon 2005/06

Postautor: MARIO » 07 kwietnia 2006, 16:42

Chciałbym, abyśmy wspólnie ocenili nasze zawodniczki w skali ocen szkolnych (1-6) za cały sezon 2005/06. Do każdej oceny krótkie uzasadnenie np. "dlaczego taka ocena i czemu tak słabo?" :wink:

Olena Proszczenko

Madzia Rzeźnik

Małgorzata Morka

Małgorzata Babicka

Joanna Chełczyńska

Agnieszka Pietraszek

Elena Chebotova

Agnieszka Makowska

Martyna Koc

Agata Kasprzak

Justyna Daniel

Ewa Nierzwicka

Agata Bachryj

trener Krzysztof Kubiak
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2006, 07:37 przez MARIO, łącznie zmieniany 1 raz.
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Oceniamy Cukierki.. sezon 2005/06

Postautor: MARIO » 07 kwietnia 2006, 17:09

Olena Proszczenko - 3 potrafi wspaniale dograć piłkę, ale niestety zdarzają się także niewybaczalne i łatwe straty.. raczej niepewna przyszłość bytu w Cukierkach w przyszłym sezonie.

Madzia Rzeźnik - 2 wprawdzie zagrała wspaniale ostatnie dwa spotkania, ale nic po za tym nie pokazała..

Małgorzata Morka - 3 spodziewaliśmy się więcej po tej zawodniczce, aczkolwiek nie dostawała zbyt wielu minut na pokazanie swych umiejętności, wspaniały mecz z Lotosem, jak już Gosi siedzi to trzeba to wykorzystywać na maxa..

Małgorzata Babicka - 4 wspaniały sezon Gosi, grała bardzo równo, pewnie i zrobiła ogromny postęp w porównaniu do poprzedniego sezonu, pokazała jak wiele talentów gra w niższych ligach, trzeba je wyłowić i oszlifować odpowiednio i cierpliwie w ekstraklasie, moje zdanie jest takie, że Gosia należy do grupy zawodniczek zaliczanych jako przyszłość naszej reprezentacji Polski.. specjalnie nie dałem Gosi oceny bardzo dobrej, bo wierzę, że stać ją jeszcze na więcej i drzemią w niej jeszcze większe możliwości.

Joanna Chełczyńska - 5 Pchełka cały sezon równo i pewnie, bardzo silny punkt zespołu, doświadczona zawodniczka, która potrafiła w odpowiednim momencie rzucić i poderwać rzutem zespół do walki, w przekroju całego sezonu była bez wątpienia najlepszą zawodniczką naszego zespołu, według mnie to ona powinna być kapitanem drużyny.. ale to tylko moja mała sugestia, prywatnie Pchełka jest bardzo sympatyczną i miłą osobą..

Agnieszka Pietraszek - 3 ten sezon nie był udany dla Cichej, ogólnie drużyna pod koszami nie brylowała, stać ją na więcej, lecz gdzieś to wszystko się zatrzymało i zawodniczka, która jeszcze parę lat temu była kandydatką do kadry narodowej zatraciła swoje atuty..

Elena Chebotova - 3 gra bardzo krótko w zespole, ale oceniając dotychczasowe mecze stawiam pewną trójkę, z meczu na mecz pokazywała więcej, kto wie jak by to było, gdyby grała u nas od poczatku sezonu..

Agnieszka Makowska - 4 bardzo waleczna zawodniczka, Szopen jest ogromnym talentem, trzeba dobrze ten talent wykorzystać i odpowiednio wprowadzić do drużyny, początek sezonu znakomity, potem powietrze z Agi troszkę uszło i nie potrafiła się odnaleźć w kilku meczach, choć ostatnio bombowe wejście w końcówce meczu z AZS Poznań.. myślę, że niezbędna zawodniczka w przyszłym sezonie, oby była regularna..

Martyna Koc - 2 Martyna to nie ta cud dziewczyna co w poprzednim sezonie.. niestety w tym sezonie obniżyła bardzo loty, nie zmienia to faktu, że to wspaniała zawodniczka, która musi odnaleźć zgubioną gdzieś formę.. w tym sezonie bardzo przeciętnie..

Agata Kasprzak - 3 Agatę trudno oceniać, bo miała przebłyski dobrej gry a także momenty niemocy, bardzo szkoda, że tak zakończyła pechowo sezon, na pewno była brakującym ogniwem w zespole, solidna zawodniczka lecz bardzo podatna na kontuzje, które uniemożliwiają prawidłowy rozwój sportowy.. dużo zdrówka Aga!

Justyna Daniel - 4 Jupa brnie do przodu, choć ten i przyszły sezon powinny już być przełomowymi, wciąż mało minut na parkiecie, a te są niezmiernie potrzebne do nabierania doświadczenia, cwaniactwa i ogrania, wierzę, że przyszły sezon będzie już zdecydowanie lepszy, Jupa musi więcej wierzyć we własne siły i umiejętności i jeszcze bardziej i zdecydowanie walczyć o swoje miejsce w składzie..

Ewa Nierzwicka - nieklasyfikowana

Agata Bachryj - nieklasyfikowana

trener Krzysztof Kubiak 4 - trener Kubiak zrobił dobrą robotę, przez wielu nielubiany ale konsekwentnie dążący do postawionego sobie celu, wielkie brawa za deklarację zwycięstwa nad Lotosem i wykonanie tego planu 200%, trzeba przyznać, że udało się trenerowi Kubiakowi poukładać te nasze Cukiereczki w jedną solidną całość tworząc dobry przysmak na weekendowe popołudnia.. ogromnym plusem dla trenera Kubiaka jest fakt, że przez cały sezon udało się żyć w zgodzie z brzeskimi kibicami, ta współpraca układała się jak nigdy..
..you got to lose, to know how to win..

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 07 kwietnia 2006, 18:26

Olena Proszczenko- 4 - Liderka i kapitan zespołu bardzo dobra i doświadczona roazgrywająca.Ten sezon pokazał jednak że niestety forma spada i druga część sezonu zdecydowanie na minus.Mimo to zawsze walczy (no prawie zawsze).Mimo wszystko jedna z lepiej punktujących zespołu.Niestety co raz słabiej z dystansu co martwi.Nie sądze żeby w przyszłym sezonie reprezentowała nasze barwy bo koniec słabiutki.Mimio to ocena dośc wysoka.

Magda Rzeźnik- 2 - Niestety, miałem nadzieje że sie rozkręci.Nic z tego nie wyszło mimo iż to waleczna dziewczyna to jej postawa w tym sezonie jest słaba.Pare dobrych meczy zwłaszcza w końcówce sezonu.Czasem dobre zmiany Leny ale ogólnie dużo strat i ten sezon naprawde nie należy do udanych.

Małgorzata Morka- 3 -Niestety rzadko oglądamy ją przez dłuzszą część spotkania.Kiedy wchodzi nie jest jeszcze i nie jest jeszcze w grze popełnia błędy.Kiedy gra zdecydowanie dłużej to sie rozkręca.Potrafi pokazać naprawde dobra grę.Zawodniczka ta miała duzy udział przy zwycięstwie z Lotosem.Ogólnie sezon przecietny ale nie jest źle.Troche więcej minut i bedzie napewno lepiej.

Gosia Babicka- 5 -Jak dla mnie zawodniczka ta zrobiła ogromne postępy i dlatego jestem jej skłonny dać taka ocenę.Pokazała często ładną dynamiczną grę.Kilka zwodów na jednej zawoniczce robi wrażenie.Dojrzała i nabrała troszke doswiadczenia.Myśle ze Odra bedzie miała z miej jeszcze pozytek.Ogólnie ten sezon na duży plus.

Joanna Chełczyńska- 5 -Według mnie najlepsza w tym sezonie zawodniczka Odry.Prawie w każdym meczu nie schodzi poniżej pewnego poziomu.Gra najrówniej z całej drużyny.Jeśli nie zdobywa wielu punktów to pokazuje klase w obronie.Wielkie serce do walki.Ocena tego sezonu taka jak Gosi ale z zasłużonym plusem.

Agnieszka Pietraszek-2 -Wiadomo teraz nie gra bo jest w ciąży.Kiedy jednak grała to też nic szczególnego nie pokazała.Jako center potrafiła sobie zrobic miejsce pod koszem ale cienko było ze skutecznością.

Elena Chebotova-3 -Zawodniczka przeciętna ale póżno zgrana z zespołem.W ataku nie imponuje ale za to w obronie walczy zaciekle.Ten sezon jak dla mnie na zero.Minusy równoważą plusy.

Agnieszka Makowska-4 -Szopen to nasza fighterka.Wszędzie jej pełno na boisku za co łapie duzo fauli.Bardzo ambitna zawodniczka.Ma ogromne serce do walki na boisku.Jej ofensy mnie powalają.Jest bardzo dynamiczna i potrafi naprawde duzo.Wszystkiego chyba jeszcze nie pokazała.Kilka słabych meczy które są wynikiem jej dużej ambicji.Poprostu czasem za bardzo chce.Ale ten sezon udany choć nie odkryła wszystkich atutów.

Martyna Koc-3 -W tym sezonie zncznie gorzej niz w poprzednim.Pierwsza połowa sezonu delikatnie mówiąc nieudana.W drugiej powoli forma zwyżkowała ale i tak nie jest to ta Martyna sprzed roku.Jezeli to tylko jeden sezon ma słabszy to w przyszłym sezonie bardzo sie przyda.

Agata Kasprzak-3 -Newiele moge napisać każdy wie czemu.Kontuzja ją wyeliminowała niestety.Jak jeszcze grała to pokazywała sie dobrej strony.Nie było nam dane jej ocenic na przestrzeni dłuzszej więc neutralna ocena.

Justyna Daniel-4 -Jupa to nowa generacja polskiej koszykówki.Jeśli bedzie miała więcej okazji do gry wyrobi sie (mam nadzieje) na naprawde dobrą zawodniczke.W mezu z Lotosem bardzo dobra postawa.Ogólnie jak juz ma szanse grac to nie zawodzi.Bedzie oj będzie z niej pozytek dla Odry i reprezentacji.

Ewa Nierzwicka-nieklasyfikowana

Agata Bachryj- nieklasyfikowana

Krzysztof Kubiak-4 -Jak dla mnie to dobry trener choć wielu jego decyzji nie rozumiem.Troche mało daje pograc młodym dziewczynom.Dla mnie to błąd.Ogólnie prowadzi zespól dobrze.Plan minimum został wykonany.Bedzie lepiej niz w zeszłym sezonie tak więc ocena dobra.
Ja go znam to jest ten no...:)

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 08 kwietnia 2006, 08:43

Jeszcze się sezon nie skończył, a już dołują graczki. No; niektóre to w dumę wbijają. :?

Awatar użytkownika
Kuba92
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Kuba92 » 18 kwietnia 2006, 13:40

Olena Proszczenko-4-kapitan naszej drużyny. W każdym momencie potrafi dobrze zagrać chociaż zdarzają się głupie straty.

Madzia Rzeźnik-3-dwa świetne mecze z Poznaniem, ale oprocz tego nic specjalnego.

Małgorzata Morka-3-utkwił mi w pamięci mecz z Lotosem w wykonaniu Mory. Jednak cały sezon bardzo słaby.

Małgosia Babicka-4-fantastyczny sezon w wykonaniu Gosi. Ogromny postęp. Wielki talent. Brawo!!!

Joanna Chełczyńska-5-świetny sezon Cheły.Dobra gra w obronie oraz w ataku przyczyniła się do tego że dostała "piątke".

Agnieszka Pietraszek-2-w zeszłym sezonie dobry mecz przeciwko Lotosowi. W tym grała krótko bo jak wiemy jest w ciąży.

Elena Chebotova-3- daje "trójkę" ponieważ grała w drużynie krótko, ale sądząc po tym co pokazała zasłużyła na więcej. Zbyt krótko grała.

Agnieszka Makowska-4-świetnie wyszkolona technicznie. Efektownie gra co podoba się kibicom. Często popełnia proste błedy.

Martyna Koc-3- ten sezon wyrażnie słabszy od poprzedniego. To nie ta cud dziewczyna co rok temu.

Agata Kasprzak-3- kontuzja wyeliminowała ją z udziału w lidze. Jest waleczna na "desce''

Justyna Daniel-3-średni sezon Jupy. Dostawała szanse gry, ktorych nie wykorzystywała.

Ewa Nierzwicka-niesklasyfikowana

Agata Bachryj-niesklasyfikowana

Krzysztof Kubiak-4-szkoda że nie dawał grać młodym zawodniczkom ale ogólnie dobry trener.

Awatar użytkownika
Manic
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Manic » 23 kwietnia 2006, 03:52

KIbic AZS Kolegium pisze:Po prostu Cukierki dały dupy!!:D:D hahah

Oczekuje teraz szczerej odpowiedzi!!!!!!!
Czy twój wiek przekracza 10 lat :>??
Można przeżyć życie w sposób tak pełny, iż pod koniec jesteś gotów na śmierć, gdyż nie zostaje ci nic innego do roboty ;)

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 23 kwietnia 2006, 09:07

KIbic AZS Kolegium pisze:Po prostu Cukierki dały dupy!!:D:D hahah

Jak Odra dała dupy zajmując 6 miejsce, to co zrobila Jelenia spadając z ekstraklasy? :roll: :roll:
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Wróć do „KS Odra Brzeg”