BĘDZIE EKSTRAKLASA W POZNANIU

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 18 czerwca 2004, 15:44

Adam pisze:Nie chcę być nadgorliwy, ale jeżeli to Forum ma istnieć właściwie, to musi być trzymane w pewnych ryzach, które pozwolą się tu wszystkim swobodnie wypowiadać . Pozostawienie tego postu w aktualnościach, a co dopiero poparcie dla tego typu praktyk (-> forum Ślęzy) nie spowoduje żadnej zmiany w stosunku do tego forum z dk3...

Myślę, że masz rację - minimum ładu to dobry pomysł ;) Przesunięcie tego wątku do Hyde Parku również. Plusem tego będzie również to, że tam będzie na pierwszej stronie o wiele dłużej niż w newsach (z czego myślę założciel tematu ucieszy się bardzo ;).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 18 czerwca 2004, 17:25

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co mi tam :lol:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 18 czerwca 2004, 17:58

MARAS pisze:Dobra ale w tym Poznaniu się pokaż a nie że przyjedziesz i będziesz cicho siediał gdzieś schowany!!!!! Czym i z kim przyjedziesz!!!!!!!!
Odra mile widziana!!!!!! 8) 8)

W chowanego się nie będę bawił -> na pewno mnie zobaczysz :wink: bądź czujny 8)

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 18 czerwca 2004, 19:33

Seba pisze:
Adam pisze:Nie chcę być nadgorliwy, ale jeżeli to Forum ma istnieć właściwie, to musi być trzymane w pewnych ryzach, które pozwolą się tu wszystkim swobodnie wypowiadać . Pozostawienie tego postu w aktualnościach, a co dopiero poparcie dla tego typu praktyk (-> forum Ślęzy) nie spowoduje żadnej zmiany w stosunku do tego forum z dk3...

Myślę, że masz rację - minimum ładu to dobry pomysł ;) Przesunięcie tego wątku do Hyde Parku również. Plusem tego będzie również to, że tam będzie na pierwszej stronie o wiele dłużej niż w newsach (z czego myślę założciel tematu ucieszy się bardzo ;).

A ja myślę, że powinien zostać przeniesiony do podforum AZS Poznań, bo jak wskazuje temat tego wątku - dotyczy właśnie tego klubu.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 czerwca 2004, 13:29

Moderatorzy tak też uczyńcie !!! Wyrażam zgodę na przeniesienie tego wątku do podforum AZS Poznań.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „AZS Poznań”