Polkowice!!!!

Moderator: Moderatorzy

zawodniczka
Żak

Polkowice!!!!

Postautor: zawodniczka » 08 kwietnia 2006, 19:27

Nie wiem jak mozna przegrac przy prowadzeniu we wszystkich kwartach!!!!! pozatym doping na hali Szymon dlaczego nie rozruszales tego smetnego sektoru A przeciez tylko ty wiesz jak sie naprawde kibicuje a takto wygladalo jakbysmy byli na stypie to nawet te 4 mlode dziewczyny z wlokniarza(parkiet) zrobily lepszy doping a "mlodzi gniewni" costam czasem przebakali pozatym mecz a raczej koncowka fatalna niezle zagrala szpila Kae i Tyszkiewicz a takto zero mam nadzieje ze jutro sie poprawia a jak znow zdobedziemy 4 miejsce(dobra juz nie bede gdybac)

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 08 kwietnia 2006, 20:26

aa i dobrze ze nie spiewaliscie "nic sie nie stalo" albo ze niedziela bedzie dla nas

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 08 kwietnia 2006, 20:42

zawodniczka pisze:...niedziela bedzie dla nas

Tego chyba nie spiewalismy
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Re: Polkowice!!!!

Postautor: Maru » 08 kwietnia 2006, 20:44

zawodniczka pisze:Nie wiem jak mozna przegrac przy prowadzeniu we wszystkich kwartach!!!!! pozatym doping na hali Szymon dlaczego nie rozruszales tego smetnego sektoru A przeciez tylko ty wiesz jak sie naprawde kibicuje a takto wygladalo jakbysmy byli na stypie to nawet te 4 mlode dziewczyny z wlokniarza(parkiet) zrobily lepszy doping a "mlodzi gniewni" costam czasem przebakali pozatym mecz a raczej koncowka fatalna niezle zagrala szpila Kae i Tyszkiewicz a takto zero mam nadzieje ze jutro sie poprawia a jak znow zdobedziemy 4 miejsce(dobra juz nie bede gdybac)

Wez zmilknij :!: :!: :!:

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 08 kwietnia 2006, 20:57

a co moze to nie jest prawda!!!!!!! no powiedz co tylko pare razy cos spiewaliscie a takto zero cisza :shock: a spiewaliscie nic sie nie stalo bo ja nie slyszalam

Awatar użytkownika
Maru
Amator

Postautor: Maru » 08 kwietnia 2006, 21:04

zawodniczka pisze:a co moze to nie jest prawda!!!!!!! no powiedz co tylko pare razy cos spiewaliscie a takto zero cisza :shock: a spiewaliscie nic sie nie stalo bo ja nie slyszalam

Umyj uszy :!: :!: :!:

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 08 kwietnia 2006, 21:04

No prawda, nic sie nie stalo Hej Wlokniarz nic sie nie stalo, to akurat spiewalismy, ale o zadnej niedzieli nic nie bylo...jezeli jutro bedzie taka sama gra ze strony Wlokniarza to nic tylko powiedziec, 4 miejsce :!:
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 kwietnia 2006, 21:04

zawodniczka pisze:(...)niezle zagrala szpila Kae i Tyszkiewicz a takto zero(...)

Mam zupełnie inne zdanie na temat gry Krupy. Natomiast wyróżniłabym jeszcze Pałeczkę. Reszta - dno? Hmm... Za mocno powiedziane chyba. Raczej bardzo przeciętnie.

Uważam, że na rozgrywaniu sobie nie radziła. Dobrze, że chociaż pod koniec penetrowała i sama coś trafiała. Ale to co robiła, z ustawieniem gry miało niewiele wspólnego.

Nie wiem np dlaczego zeszła Sylwia. Dała się Nowackiej - to fakt (i wtedy był remis po 66), ale żeby od razu schodzić? Dlaczego Syla nie ma takiego kredytu zaufania jak Beata? Kiedy Ona (Krupa) miała 3 straty (dwa podania w nogi i jeszcze coś tam - w I połowie), to nie zeszła. Trener przymknął oczy i grała.
Był tesh moment, kiedy obie były na parkiecie. Ale Syla znów na dwójce, a tam raczej nie pokieruje zespołem.

Przepraszam, być może faworyzuję Sylwię, bo jest tutaj dłużej, ma się większe przywiązanie. Ale - kurdę - Krupa od pewnego czasu nie radzi sobie na jedynce, no. Może właśnie Ją próbować ustawiać na dwójce?

Heh, no ja już sama nie wiem...

--------------------------------

A co do meczu tak w ogóle. Nawet nie wiem, co napisać. Prowadziliśmy, byliśmy lepsi prawie w każdym elemencie. Skuteczność wreszcie przyzwoita, walka na tablicach dobra, bloki uruchamiane. I w plecy !! Tak strasznie frajersko !! Tak na własną prośbę !! !! !!
Na konferencji trener stwierdził, że przyczyną porażki były straty. Na moje pytanie (a w zasadzie zarzut), że to pewnie jakaś dekoncentracja, zabawa, nieszanowanie piły, odparł, że wcale nie. Że zespół się nie zdemobilizował ani zdekoncentrował. Że to te głupie błędy i straty właśnie. Że być może ranga zawodów, świadomość o co jest gra, nasze tak przytłoczyła, ręce zaczęły się trząść. Hmm... Ale czy przy prowadzeniu nawet ponad 10 pkt (37:23 w II kw; 57:44 w III kw oraz 64:55 w IV kw) można mówić o jakimś większym stresie spowodowanym prestiżem meczu? Kurczę, wtedy to trzeba rywala docisnąć, dobić !! !! !!
Ja chyba będę obstawać przy swoim - że po prostu nie szanowaliśmy piłki, bawiliśmy się z CCC, zamiast je dobić, a potem przyszedł stres jak Nowacka wyrównała na 66 i wtedy ręce się trzęsły.

Heh, no nic. Trzeba szybciorem zapomnieć o dzisiejszym meczu. Jutro grać swoje tak, jak dzisiaj, ale DO KOŃCA !! !! !! A rywala dobijać, by nie miał ochoty się podnieść i walczyć.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 08 kwietnia 2006, 21:13

Powiem krótko
Mam nadzieję, że to ostatni sezon w tym klubie pań:
1. Krupa - to co wyprawiał w półfinałąch i dzisiaj zakrawa o zgrozę. K...a szkoda wogól pisać
2. Karla - out (może zrozumie)
3. Leo - dość balang w tym mieście - powiem wprost WYNOCHA.

Rozpieprzyć całe to Towarzystwo wzajemnej adoracji w pi.du.
:evil: :evil: :evil:
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Awatar użytkownika
franek
Nowy na forum

Postautor: franek » 08 kwietnia 2006, 21:47

Edzia pisze:Heh, no nic. Trzeba szybciorem zapomnieć o dzisiejszym meczu.

Jeszcze jedno piwko i nic nie będę pamiętał :lol: nie wiem tylko czy zawodniczki poradzą sobie do jutra z resetem pamięci :roll:

Edzia pisze:Jutro grać swoje tak, jak dzisiaj, ale DO KOŃCA !! !! !! A rywala dobijać, by nie miał ochoty się podnieść i walczyć.

Ale CCC'owianki w pewnym momencie się poddały... przestały się nawet bronić... i co... jedna strata, druga strata i zmobilizowały się na tyle by wygrać... ale do tego potrzebny jest charakter i wola walki do końca... a tego nam dzisiaj zabrakło...
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 08 kwietnia 2006, 21:50

No właśnie o tym mówię franku - grać, walczyć, trafiać do końca !! Bez żadnego odpuszczania !! !! !!

PSik. To ja tesh otwieram browarka, może się troszku rozluźnię... 8)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 08 kwietnia 2006, 21:51

franek pisze:
Edzia pisze:Heh, no nic. Trzeba szybciorem zapomnieć o dzisiejszym meczu.

Jeszcze jedno piwko i nic nie będę pamiętał :lol: nie wiem tylko czy zawodniczki poradzą sobie do jutra z resetem pamięci :roll:

Edzia pisze:Jutro grać swoje tak, jak dzisiaj, ale DO KOŃCA !! !! !! A rywala dobijać, by nie miał ochoty się podnieść i walczyć.

Ale CCC'owianki w pewnym momencie się poddały... przestały się nawet bronić... i co... jedna strata, druga strata i zmobilizowały się na tyle by wygrać... ale do tego potrzebny jest charakter i wola walki do końca... a tego nam dzisiaj zabrakło...

Mam nadzieję, że przegrają to może da kilku osobom coś do myślenia
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 08 kwietnia 2006, 22:14

Jak mielismy spiewac ze nic sie nie stalo jak sie stalo!!!!JEszcze troche to bedziemy spiewac WYPIER.... po kazdym przegranym meczu.Nie ma litosci
LITOSC TO ZBRODNIA

edit: Szymon
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 08 kwietnia 2006, 22:20

Maru pisze:
zawodniczka pisze:a co moze to nie jest prawda!!!!!!! no powiedz co tylko pare razy cos spiewaliscie a takto zero cisza :shock: a spiewaliscie nic sie nie stalo bo ja nie slyszalam

Umyj uszy :!: :!: :!:

Moze ty umyj oczy jak nie widzisz co sie dzieje lepiej nagraj swoj doping i zobacz czego w nim nie ma jakby szymona nie bylo to wogole by dopingu nie bylo i nie zamilkne poniewaz malo jeszcze wiecie na temat dopingowania

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 kwietnia 2006, 22:21

zawodniczka pisze:... pozatym doping na hali Szymon dlaczego nie rozruszales tego smetnego sektoru A przeciez tylko ty wiesz jak sie naprawde kibicuje a takto wygladalo jakbysmy byli na stypie to nawet te 4 mlode dziewczyny z wlokniarza(parkiet) zrobily lepszy doping a "mlodzi gniewni" costam czasem przebakali

Nie rozruszałem, bo dziś na meczu dyrygowali młodzi i uważam że najgorzej im to nie wyszło. Owszem rewelacyjnie nie było, ale nie było też ciszy, doping był prawie przez cały czas, więc szczerze powiedziawszy nie rozumiem Twoich zarzutów.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”