Pier....le wynik pilakarzy , mistrzostwo ucieka nie od dzis tak wiec mimo porazki w Poznaniu nic nie jest w stanie zepsuc mi humoru po zwyciestwie koszykarek.
To moze po kolei cos opis w stylu Polkowice

)
Na Wisle od 14 bo jakis turniej kadatek moze jakies przyszle gwiazdy koszykowki sie wylonią ale nudnawo bylo wiec zajelismy sie przygotowywaniem oprawy. Wszystko co zaplanowane udalo nam sie zrobic

)
Przed meczem wyczekiwanie na Lotos , zawsze pojawiali sie dobrą ekipą

w barwach u Wislakow juz kilka godzin przed meczem, no i czekamy czekamy i nic chyba tym razem pojawia sie tuz przed meczem i nie mylilismy sie

) Same damy jak i kilku kolesi rozsiadlo sie w sektorze gosci bez zadych problemow.
Kumpel informauje ze szef dopingu stoi pod halą wiec postanawiamy sie tma udac we dwojkę i wyjasnic pewne okolicznosci.
Rozmowa przebiega krotko i hmm nawet nie wiem czy to nazwac rozmową przedstawiamy sytuacje nastepująco , nie bedzie to kopia ale odzwierciedli przebieg.
Generalnie powiedzielismy ze doszly do nas informacje na temat Pabianic i ze chcieliscie tam "j.....c Wisłe" wiec jestesmy i macie okazje sie wykazac. Kibice Lotosu nie wiedząc co mwic zmuszeni byli sluchac dalej, wiec kolega nawija dalej ze do tej pory wszytsko bylo fajnie ze traktowani byli jako BASKETFANI i nikt nie robil im problemow ale od dzis zeby byla jasnosc i sami mieli swiadomnosc ze traktowani są jako kibice przyjezdni w wykonaniu pilkarskim.
Nie bylo czegos takiego jak na basketmani ze ktos napisal
kibice z Krakowa słyszeli od kibiców z Łksu co krzyszał jeden z nas w Pabianicach(wiadomo co )i za to bęcki maja być po meczu
info: Aszok
P.S jak dla mnie banda idiotów
tak wiec Aszoku jesli to czytasz nie bylo Cie przy rozmowie a jesli kolega Ci tak to przedstawil to ja wam mowie prowokujcie dalej takimi informacjami to bedzie jeszcze wiekszy przypał.
Nikt nikogo nie straszył bęckami!!!
a banda idtiotow to z kolegami z Gdyni nie potrafila przyjechac
Mecz jak mecz hala pełna, no i oprawa tez konkret jak na kosza.
Hymn Wisły i baloniada w barwach Wisły niebiesko-biało-czerwona.
Początek drugiej połowy sektorówka
Koncowka meczu 150 tortówek
Doping przez cały mecz zero przyspiewek Antygdynia!
aha Lotos pospinany bo nawet nie wziął albo nie chcial uzywac swoich deseczek , choc po jakims czasie na kilku lapkach sie pojawily
Jutro powtórka z rozrywki

))
http://img218.imageshack.us/img218/4526/dsc000727tt.jpg