Polkowice!!!!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 kwietnia 2006, 10:38

Neofik pisze:Kiedyś Seba powiedział mi słowa, które do dziś mi dźwięczą w uszach:
"Pamiętaj Marek jak przyjdzie do Was Herkciany to rozpieprzy cały klub tak jak zrobił to u nas (a dla przypominienia niektórym Seba jest Kibicem Oimpii)

Czyżby Seba był prorokiem

Niechętnie ale muszę sie z tym zgodzić :twisted: :cry:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 kwietnia 2006, 11:07

Kowalik pisze: Teraz przestała rzucać ( a w zasadzie to grać bo wchodzi na kilka, góra kilkanaście minut) i juz jest BE i trzeba ją wywalić z zespołu.

Kowalik, rozumiem że lubisz Leo jednak spójrz na sprawę nieco obiektywniej. Pofatygowałem się i spisałem ze strony plkk "wyczyny" Krystofovej w play-off. Oto one:

1. Poznań - 20 minut, 11 punktów, 6 zbiórek, 1 asysta, 1 blok
2. Poznań - 24 min, 7 pkt, 6 zb, 1 strata, 1 przechwyt
3. Poznań - 14 min, 8 pkt, 4 zb, 1 as, 2 straty
4. Poznań - 12 min, 2 pkt, 5 zb, 2 straty
5. Poznań - 23 min, 9 pkt, 6 zb, 1 as, 1 strata, 1 przechwyt, 3 bloki

1. Gdynia - 18 min, 6 pkt, 4 zb, 3 straty, 1 przechwyt
2. Gdynia - 13 min, 5 pkt, 1 zb, 2 as, 2 straty, 1 przechwyt
3. Gdynia - 19 min, 0 pkt, 3 zb, 1 asysta
4. Gdynia - 17 min, 7 pkt, 2 zb, 2 straty

1. Polkowice - 17 min, 4 pkt, 3 zb, 2 bloki

Sorry bardzo, ale Leo nie grała wcale tak mało (bynajmniej nie po kilka minut - jak twierdzisz). Owszem grała najmniej z wysokich, ale...... no właśnie, może czas spojrzeć prawdzie w oczy i stwierdzić że akurat w danym momencie była najsłabsza spośród trzech wysokich zawodniczek i nie zasługiwała na więcej minut na parkiecie :?: :?: :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 09 kwietnia 2006, 11:12

ten klub i tak sie rozpadnie jak Polfa odejdzie :roll: cała kasa :? (o ile jest) pójdzie na Warszawke :roll: to już nastąpi niebawem zobaczycie :shock:

pozdr :roll:
Pabianice Pabianice ŁKS!!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 kwietnia 2006, 11:27

Szymon pisze:
Kowalik pisze: Teraz przestała rzucać ( a w zasadzie to grać bo wchodzi na kilka, góra kilkanaście minut) i juz jest BE i trzeba ją wywalić z zespołu.

Kowalik, rozumiem że lubisz Leo jednak spójrz na sprawę nieco obiektywniej. Pofatygowałem się i spisałem ze strony plkk "wyczyny" Krystofovej w play-off. Oto one:

1. Poznań - 20 minut, 11 punktów, 6 zbiórek, 1 asysta, 1 blok
2. Poznań - 24 min, 7 pkt, 6 zb, 1 strata, 1 przechwyt
3. Poznań - 14 min, 8 pkt, 4 zb, 1 as, 2 straty
4. Poznań - 12 min, 2 pkt, 5 zb, 2 straty
5. Poznań - 23 min, 9 pkt, 6 zb, 1 as, 1 strata, 1 przechwyt, 3 bloki

1. Gdynia - 18 min, 6 pkt, 4 zb, 3 straty, 1 przechwyt
2. Gdynia - 13 min, 5 pkt, 1 zb, 2 as, 2 straty, 1 przechwyt
3. Gdynia - 19 min, 0 pkt, 3 zb, 1 asysta
4. Gdynia - 17 min, 7 pkt, 2 zb, 2 straty

1. Polkowice - 17 min, 4 pkt, 3 zb, 2 bloki

Sorry bardzo, ale Leo nie grała wcale tak mało (bynajmniej nie po kilka minut - jak twierdzisz). Owszem grała najmniej z wysokich, ale...... no właśnie, może czas spojrzeć prawdzie w oczy i stwierdzić że akurat w danym momencie była najsłabsza spośród trzech wysokich zawodniczek i nie zasługiwała na więcej minut na parkiecie :?: :?: :?:

Dzięki za statystyki :P . Napisałem kilka lub kilkanaście a podkreśliłeś tylko kilka :P .

Masz racje. Tylko czy ja krzycze żeby grała 40 minut :?: Czy mam pretensje, że Pałka i Gabi grają więcej :?: Ja tylko bronię zawodniczkę NASZEGO klubu, bo Wy chcecie ją od razu zlinczować.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 kwietnia 2006, 11:36

Podkreśliłem "kilka" z tego względu, że nigdy tak mało nie grała. Grała kilkanaście, conajwyżej kilkadziesiąt minut :lol: To w kwestii wyjaśnienia.

Może akurat Ty nie krzyczysz by grała po 4o minut, nie krzyczysz że Pałka i Toma grają za dużo, ale pewne osoby za wszelką cennę próbują "wybielić" obecną postawę Krystofovej. A jakoś ani razu nie przeczytałem stwierdzenia, że Leo jest poprostu w słabej dyspozycji :!: Bo chyba nie powiesz mi że jest teraz w dobrej formie tylko Herkt sięna Nią uwziął i Jej nie wpuszcza :? :?:

Co do linczu..... Sądzę że nikt nie ma zamiaru nikogo linczować. Chodzi tylko o to, że skoro zawodniczka zawodzi w najważniejszych momentach sezonu to powinnismy się z taką zawodniczka rozstać :?: No chyba że już nie chcemy walczyć o najwyższe laury to wtedy ok, niech zostaną wszystkie i niech sobie "bumelują" dalej.

Obrazek

Awatar użytkownika
Neofik
Amator

Postautor: Neofik » 09 kwietnia 2006, 11:46

Raul Lozano (uważam go za wybitnego trenra) na pytanie dziennikarza czemu w trakcie sezonu nie jest w Polsce i nie ogląda zawodników odpowiedział krótko:
"Najważniejszy jest Play-off i wtedy można poznać prawdziwą wartośc każdego zawodnika..."
I jak tu się z tym nie zgodzić
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu

Zagloba
Żak

Postautor: Zagloba » 09 kwietnia 2006, 12:37

Szymon pisze:Chodzi tylko o to, że skoro zawodniczka zawodzi w najważniejszych momentach sezonu to powinnismy się z taką zawodniczka rozstać

Zyjac dalej w swiecie socjalizmu dalej bedziemy wszystko wymieniac ale skad wziasc te Wlokniarki o ktorych mowisz?Przeciez one powinny byc wychowane we wlasnem klubie a nie sciagniete z zaciagu czy ja odbieram to co piszesz wlasciwie? sam sobie przeczysz?Jak mozna wymieniac i byc przywiazanym do barw klubowych?......cos mi tu logicznie szwankuje...
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 kwietnia 2006, 12:51

Zagloba pisze:
Szymon pisze:Chodzi tylko o to, że skoro zawodniczka zawodzi w najważniejszych momentach sezonu to powinnismy się z taką zawodniczka rozstać

Zyjac dalej w swiecie socjalizmu dalej bedziemy wszystko wymieniac ale skad wziasc te Wlokniarki o ktorych mowisz?Przeciez one powinny byc wychowane we wlasnem klubie a nie sciagniete z zaciagu czy ja odbieram to co piszesz wlasciwie? sam sobie przeczysz?Jak mozna wymieniac i byc przywiazanym do barw klubowych?......cos mi tu logicznie szwankuje...

Zagłoba, wydaje mi się, że Twoim problemem jest czytanie i rozumienie tego co ktoś napisze ( w tym wypadku akurat ja).
Przecież ja nie napisałem, że należy "wymienić" tylko że trzeba się rozstać z tymi które nie radzą sobie w decydujących momentach sezonu :!:
Kto w ich miejsce :?: Hmm... ja jestem za tym by wprowadzić do pierwszego zespołu więcej wychowanek i by one przedewszystkim więcej grały :!: :!: Uważam również że należy postarać się by do Pabianic wróciły wychowanki które grają w innych drużynach. Nooo..... powiedzmy że w chwili obecnej jest praktycznie tylko jedna taka zawodniczka prezentująca odpowiedni, wysoki poziom - Agata Nowacka :!:
Nie uniknie się obecności "zawodniczek z zaciągu", co więcej, takie muszą być w drużynie, ale na Boga, nie wszystkie :!: :!: Jakieś rozsądne proporcje powinny być zachowane :!: :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 09 kwietnia 2006, 14:01

Jeśli mogę się wtrącić to proszę nie pisać o tej drużynie WŁÓKNIARZ - bo na taką nazwę to trzeba sobie zasłużyć.
Należy podziękować - Karli, Krupie, Leo i Gabi. Ściągnąć kilka dziewczyn ,młodych dziewczyn, zaoszczędzi się na wypłatach a i tak będziemy grali o 3 miejsce.
Pozdrawiam.
PS: Neofik nie denerwuj się... :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 09 kwietnia 2006, 20:21

No "mlodzi gniewni" dzis doping zarabisty 8) pogratulowac tylko przekrzyczeliscie nawet tych ccc"obuwie"mecz spoko moglibysmy wieksza iloscia punktow wygrac ale nie dziwie sie jak dziewczyny graly na zmeczeniu swietnie ze dzis pokazala sie perelka szkoda tylko ze nie zagrala :( no ale po kontuzji moze w polkowicach ciesze sie ze wygralysmy ale obawaim sie polkowic :( Cos o grze naszych zawodniczek
Krupa-dzis jej gra mi sie podobala nie tracila pilek w oko wpadl mi sie jededen kosz (z wyskoku) pozatym zebrala chyba 2 pilki
Leo-Hmmmm szczerze to zabradzo nie mam ie co wypowiedziec zbierala pily zaliczyla pare rzutow wolnych noi tyle
Gabi-Waleczna jak tygrys ojj zeby trafiala do kosza toby bylo cos
Kae-No ladne wejscia miala czesto trafiala lecz koncowka juz nie zaciekawe (chyba w koncowce 2 razy wybila pilke i trafila)
Palka-chyba tylko zbiory
Szpila-noooo swietnie oby tak dalej 2 razy nam uratowala tylek bo konczyl sie czas na rozegranie rzuty z dystansu :) pare niecelnych ale coz bywa noi chyba zle podanie w koncowce a takto spoko
AAAA zapomnialam o pani kapitan-prawie wogole nie wchodzila na boisko wiec co mam mowic
Pan Herkt-Dlaczego nie wpuscil sylwi gdy krupa juz zipala ze zmeczenia noi ta sama sytuacja z Leo a takto nie mam sie do czego przyczepic
Tyle odemnie

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 11 kwietnia 2006, 16:54

No comment
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 11 kwietnia 2006, 18:36

Gwynbleidd pisze:No comment

to po co to piszesz

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 11 kwietnia 2006, 18:37

:D :D :?: :?:

duncan
Nowy na forum

Postautor: duncan » 20 kwietnia 2006, 01:20

Ciekawa rozmowa (Szymon, Kowalik i reszta)
Ja uważam, że Leo bywała w lepszej formie,ale to normalne, każdy jest tylko człowiekiem
Pytanie dlaczego jest w gorszej formie??
Nad tym trzeba się zastanowic a nie od razu wymieniac
Jak ktoś potrafił grac super mecze i dalej błyszczy akcjami w niektórych spotkaniach to znaczy ze coś nie tak z motywacją, ale to już rola trenera(moim zdaniem)
A, niestety Szymon, Agata narazie nie przyjdzie bo jest kontuzjowana :cry:
Ale czekam osobiście na Ewelinę za pare lat

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 20 kwietnia 2006, 22:07

W lepszej, gorszej, średniej, półśredniej formie...
Skoro tak piszecie o tym kto jest mniej lub bardziej przydatny proponuję papierki trenerskie, własny zespolik i na ławkę.
I skoro wartość zawodniczki poznaje się w playoff, to powiedzcie szczerze, czy wszystkie koszykarki miałe w nim równe szanse.
Skoro podajecie statystyki indywidualne, to podajcie je w porównaniu do innych graczy na tej samej pozycji.
I po czym oceniacie wartość zawodnika? Po punktach? Tak przecież robią tylko laicy i dziennikarze w gazetach...

Ale jeżeli już o punktach mowa, to proponuję zrobić porównanie zdobywanych punktów na minutę spędzoną na parkiecie, skuteczność generalną, czy zbiórki - może się zdziwicie, ale w sezonie zasadniczym Leo o głowę biła Pałkę i Gabi. A w całych playoff były na równi.
Tylko minutami na parkiecie przegrała, więc Szymon proponuję trochę więcej pracy włożyć przed oceną kogoś niż tylko wklejać cyferki ze statystyk. Może coś dodać i podzielić, wtedy obraz będziesz miał klarowniejszy...

I dodam jeszcze, że wcale nie bronię Leo - piszę bo po niej głównie "jedziecie", ale żadne takie wypowiedzi na temat jakiejkolwiek koszykarki nie pomagają im w grze. I oceny gry stojąc tyłem do boiska, czy czytając "obserwacje" nijak się mają do przydatności danej zawodniczki...
Pozdrawiam

Wróć do „Archiwum”