no to na koniec ja:
3 pkt: Natalia Mrozińska: najskuteczniejsza na boisku - szkoda, ze forma przyszła dopiero na sam koniec sezonu...
2 pkt: Natalia Waligórska: jej sprowadzenie z powrotem do Poznania bylo strzalem w dziesiątkę - Waligórka potrafi godniezastapic Krupę, poza tym nadal przeciez bedzie sie rozwijać
1 pkt: Karolina Budeń: skoda, ze Olimpiki nie byly czesciej wystawiane na parkiet...nie chodzi o to, ze mialyby grać duzo czasu na parkiecie, ale po prostu chwilami glupio to wygladalo, ze "mlode" grzały ławe, podczas gdy spokojnie mogly pograć na parkiecie - i to wiecej niz 2,3 minuty,...

chcialbym, zeby sie to zmieniło (moze w przyszlym sezonie?) bo przeciez to w mlodych zawodniczkach jest przyszłośc tego (i innych) zespołu
===============================================
KONIEC DRUGIEJ EDYCJI (05/06) NASZEGO PLEBISCYTU - PRZEDE WSZYSTKIM DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE ODDANE GŁOSY, A TAKZE ZA PODJECIE WSPOLPARCY ZE MNĄ
było mi bardzo miło móc podliczac Wasze punkty po meczach - mam nadzieje, ze Wam tez sie podobalo, bo w koncu ta zabawa jest nas wszystkich:]
ostatnie głosy zostaną podliczona dziś, jednak na ostateczne wyniki trzeba bedzie poczekać do środowego popołudnia