PÓŁFINAŁY 1 ligi - Poznań, Toruń (7-9.IV)
Moderator: Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: MUKS ! ! !
Mayo pisze:I oczywistyą sprawą jest, że MUKS wygra cały turniej
co za pewność siebie
reloaded :]
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Kurcze...porażkę Filara z SMS-em lekko można zrzucić na Paulinę Dąbkowską. Widać, że gra Filara w dużej mierze opiera się na niej- dobrze, bo pokazała, że jest zawodniczką nie tylko na miarę pierwszej ligi
Na jej barkach spoczywała gra Filaru, no i jakby nie patrzeć były momenty gdzie rządziła i dzielila na parkiecie. Szkoda, że zeszła za pięć fauli, w sumie głupio zdobytych, wydaje mi się, że gdyby grała do konca meczu to z SMS-em była szansa spokojna wygrac. Szkoda.
Fajny zespół ten Filar
Fajny zespół ten Filar
Hmmm... Mati... chyba pokręciłeś lekko osoby - rzadziła i dzieliła podobna posturą Małgorzata Krusiec, wspierana przez właśnie Dąbkowską, Stypkę, Bogacką (chyba ta z #4 to ona?) i koleżanki... przynajmniej tak mnie się wydawało oglądając ten mecz - statów nie znam.
Mytek ... a gdzie Ty wczoraj widziałeś celne trójki wysokich z Filaru?
Hmmm... Jakoś nie mogę sobie przypomnieć żeby Krusiec czy Dąbkowskiej udało się choćby raz trafić za trzy punkty (choć pewnie mogę się mylić... statów nie znam) - za to wiele razy czyniły to rozgrywające i skrzydłowe (Stypka, Bogacka...).

Mytek ... a gdzie Ty wczoraj widziałeś celne trójki wysokich z Filaru?

Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Gość
-
Gość