Olimpia Poznań - Żak Koszalin (juniorki)

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 kwietnia 2006, 22:25

elen pisze:(...)
PS Fajnie wyglada ten baner "mistrz Polski Juniorek Starszych 2006"

;) Nioooo... SUPER sprawa!!!

Wiszą cztery - od 2001 roku... dwa za juniorki (2001, 2002), jeden za kadetki (2003), no i ten ostatni, z tego roku;) Fajnie by wyglądał jeszcze piąty - za mistrzostwo wśród juniorek... ale to MEGA daleka droga! Wszystko w rękach dziewczyn - nikt im nie padnie na kolana dlatego, że wygrały w Gorzowie... teraz zasada: "bij mistrza" w każdym meczu będzie dodatkową mobilizacją dla rywalek. No i finały juniorek pewnie w Gdyni... która NIC w kategoriach młodzieżowych w tym sezonie nie ugrała (klęski juniorek starszych i kadetek)... ojjj będzie się działo!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 kwietnia 2006, 22:33

ja bym tam wolał zeby finał byl w Gorzowie, miłe wspomnienia mam po finalach Juniorek Starszych i moze baner by został u nas
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 13 kwietnia 2006, 22:59

Seba pisze:(...) No i finały juniorek pewnie w Gdyni... która NIC w kategoriach młodzieżowych w tym sezonie nie ugrała (klęski juniorek starszych i kadetek)... ojjj będzie się działo!:)

Także młodziczki Lotosu nic nie zdziałały. Z tego wynika, że do kadetek i młodziczek nikogo nie dokupili :lol: Ups.. przepraszam, tak dobrze nie pracowali z młodzieżą, jak w ubiegłym roku :roll: :lol: :lol: :lol:
Swoja drogą Seba, czyżby PZKosz na stałe przeniósł MP Juniorek do Gdyni? :roll: Trzeci raz z rzędu o tym by świadczyło :wink: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 kwietnia 2006, 04:33

Waldi pisze:(...)Swoja drogą Seba, czyżby PZKosz na stałe przeniósł MP Juniorek do Gdyni? :roll: Trzeci raz z rzędu o tym by świadczyło :wink: :lol:

PZKosz ma swoje problemy... ogromniasty dług powoduje, że o pomocy finansowej w dużym stopniu organizator takich finałów może zapomnieć :? Dziś na ten temat trochę rozmawialismy... według szacunków chodziłoby o kwotę ok. 17 tysięcy złotych (finał ośmiozespołowy, a nie jak rok temu cztero) - to jednak sporo pieniędzy dla większości klubów podobnych do naszego... Gdynia nie ma raczej tego problemu - rok temu znalazł się duży sponsor i pewnie w tym sezonie byłoby (będzie?) podobnie. Finały tam to żaden problem ... tak długo, jak do walki sportowej nie mieszają się inne czynniki ;( Warte podkreślenia na przykład, że podczas tegorocznych finałów MPJS w Gorzowie nie było słychać ŻADNYCH głosów o faworyzowaniu przez sędziów (itp) zespołu gospodyń - to warte podkreślenia... tam wygrał sport! Wiadomo, że własne boisko to w kategoriach młodzieżowych dla większości zespołów wielkich handicap, ale jak pokazały finały w Gorzowie, jesli ktoś jest lepszy, a okoliczności walki na parkiecie uczciwe, to sobie da radę... Oby tak samo było podczas finałów juniorek - obojętnie gdzie by się nie odbyły... NIECH WYGRA NAJLEPSZY!

Pozdrowionka... i może do zobaczenia?;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 14 kwietnia 2006, 08:10

Olimpia Poznań-Kusy Szczecin 88:68 (28:20;27:15;11:19;22:14)
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
Cegła
Nowy na forum

Postautor: Cegła » 19 kwietnia 2006, 18:41

Marian, co się dzieje :D :D żadnego info. Nasze gwiazdy :) przestały grać w kosza. Daj no tu cos na stronę. Kiedy następny mecz juniorek. Pozdrawiam
Tylko Olimpia, w Poznaniu TYLKO OLIMPIA.......

;-)

Postautor: ;-) » 21 kwietnia 2006, 14:59

Finały juniorek mają być podobno we Wrocławiu :wink:
Czy ktoś coś wie na ten temat? :lol:

Wróć do „Inne kluby”