Przed meczem: CCC Polkowice vs AZS Poznań

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Przed meczem: CCC Polkowice vs AZS Poznań

Postautor: MirU <poznań> » 26 listopada 2004, 16:30

Mecz ten odbędzie się 28. listopada (niedziela) o godzinie 15:30.

Zawodniczki z Polkowic teraz na pewno będą chciały wygrać z akademiczkami z Poznania po przegranej w półfinale Pucharu Polski. Mecz zapowiada się interesująco.....mam jednak nadzieję że poznaniaki równierz w tym spotkaniu pokażą wyższość nad rywalkami z CCC Polkowice. Czekam na wasze odpowiedzi.......

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 26 listopada 2004, 18:37

ja tez mam taka nadzieje, tym bardziej iz "nasze" zawodniczki sa na pewno podbudowane zwyciestwami z gorzowem i CCC Polkowice. a wracajac jeszcze do PP to mam nadzieje ze turniej finalowy odbedzie sie u nas! :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 listopada 2004, 18:45

Tak jest powtórzmy Gorzów i pokonajmy Polkowice w ich pięknej hali przy ulicy Dabrowskiego! Wczoraj gadałem o tym meczyku z Kubą i była ostra wymiana zdań!

Wygramy wygramy wygramy CCC Polkowice pokonamy!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 listopada 2004, 18:58

MARAS pisze: Wczoraj gadałem o tym meczyku z Kubą i była ostra wymiana zdań!
No no widze że nasza mlodzież wkroczyla na wojenną ścieżkę. Moze nam z Kubą uchylicie rąbka tajemnicy z tej porywczej dyskusji :)
Obrazek
Obrazek

Adam
Żak

Postautor: Adam » 26 listopada 2004, 19:03

Może jakieś stenogramy? :lol: To popularne ostatnio 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 listopada 2004, 19:07

Ja proponuje się nie cackać i od razu zarządać twadych dysków :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 listopada 2004, 19:18

Szymon pisze:Ja proponuje się nie cackać i od razu zarządać twadych dysków :lol: :lol: :lol:
...a później rzecz jasna konfrontacja obydwu panów przed nasza komisją złożoną ze starej gwardii :)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 listopada 2004, 19:29

Mikey pisze:
Szymon pisze:Ja proponuje się nie cackać i od razu zarządać twadych dysków :lol: :lol: :lol:
...a później rzecz jasna konfrontacja obydwu panów przed nasza komisją złożoną ze starej gwardii :)

Ja tam się do komisji nie będe pchał. Nie chce dostawać jakiś smsów z pogróżkami. :lol: :lol: :lol: Zresztą, komisja według mnie nie jest potrzebna. Skazać od razu, wsadzić i spokój będzie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 listopada 2004, 19:39

No fakt, Miała miejsce dosyć ostra wymiana poglądów na temat niedzielnego meczu....
Uważam, że do porażki dojść nie może! Nie wiem jaka była przyczyna porazki w Gorzowie, ale coś takiego nie może mieć miejsca w Polkowicach. Jeżeli ten mecz będzie dla nas przegrany, to Nowakowski ma przechlapane u niektórych naszych pikników, którzy g**** się znają, ale widzą wyniki i kto im wmówi, ze Nowakowski to dobry trener, skoro umiejętnosci nie idą w parze z wynikami? Mecz napewno będzie ciekawy. Maras jest święcie przekonany, że AZS powtórzy wynik z czwartku i że to AZS walczył będzie o medale. mam nadzieje, ze jego wróżby się nie spełnią...
pozdrawiam

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 26 listopada 2004, 21:40

Część naszej ekipy wracając po meczu z Orłem, wybierze się do Was na ten mecz.

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 27 listopada 2004, 00:17

Chłopaki, więcej luzu. Ani AZS, ani CCC nie muszą w tym sezonie zawracać sobie głowy walką o medale. Każdy widzi że w tym temacie karty zostały rozdane przed sezonem. Co do Andrzeja i jego zapewnień o miejscu na "pudle" to albo się przeliczył z własnymi siłami, przecenił zespół do którego przychodzi, albo nie docenił wzmocnień Wisły i Polfy. Zatem bedzie trenował Polkowice zanim nie zdobedzie medalu, albo wqurwiony wruci do domu, albo do domu odeślą Andrzeja działacze z Polkowic.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 27 listopada 2004, 11:19

majoneez pisze:Chłopaki, więcej luzu. Ani AZS, ani CCC nie muszą w tym sezonie zawracać sobie głowy walką o medale. Każdy widzi że w tym temacie karty zostały rozdane przed sezonem.

Luz jest i to pełen :lol: a co do zawracanie głowy walką o medale to się nie zgodzę do końca bo przecież obydwa zespoły na pewno powalczą o medale a nie oddzą zwycięstwa przeciwnikowi 8)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 listopada 2004, 19:35

a moze nagle lotos, wisla, pzu polfa straca sponsorow i odejda ich wszystkie kluczowe zawodniczki.........................?

<<niestety nierealne...>>>

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 listopada 2004, 00:09

Kuba pisze:No fakt, Miała miejsce dosyć ostra wymiana poglądów na temat niedzielnego meczu....
Uważam, że do porażki dojść nie może! Nie wiem jaka była przyczyna porazki w Gorzowie, ale coś takiego nie może mieć miejsca w Polkowicach. Jeżeli ten mecz będzie dla nas przegrany, to Nowakowski ma przechlapane u niektórych naszych pikników, którzy g**** się znają, ale widzą wyniki i kto im wmówi, ze Nowakowski to dobry trener, skoro umiejętnosci nie idą w parze z wynikami? Mecz napewno będzie ciekawy. Maras jest święcie przekonany, że AZS powtórzy wynik z czwartku i że to AZS walczył będzie o medale. mam nadzieje, ze jego wróżby się nie spełnią...
pozdrawiam

Ja wierze w AZS! I mam dużo racji mówiąc że ma szanse na zwycięstwo nad CCC. A o medalach nic nie mówiłem, tak jak sam wspomniałeś Kuba to wy jesteście pod presją walki o medale a my nie więc będziemy w bardziej komfortowej sytuacji!

A co do pokazywania dysków to kategorycznie zabraniam panie przewodniczący Mikey. :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 28 listopada 2004, 01:12

Mytek pisze:a moze nagle lotos, wisla, pzu polfa straca sponsorow i odejda ich wszystkie kluczowe zawodniczki.........................?

<<niestety nierealne...>>>

Ciekawe marzenie jeżeli mogę to tak nazwać. Ale nie wiadomo jak wtedy by wyglądała tabela, napewno rozgrywki były by jeszcze bardziej ciekawe od tych co są teraz (choć równierz są interesujące) i cała liga była by bardziej wyrównana. Wszystkie zespoły miałyby równe szanse

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”