ZAGRAJCIE DZIEWCZYNY O TEN BRĄZ!
Moderator: Moderatorzy
-
Rosso
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
ZAGRAJCIE DZIEWCZYNY O TEN BRĄZ!
Siema!Ciekawe, kto w przyszłym sezonie zasili Włókniarz?Trzeba przyznać że nazwiska to my w Pabianicach mamy!Są one tak wielkie jak wielki pech prześladujący Włókniarza od paru już ładnych lat!No ale cóż taki jest sport-wygrywa ten, kto ma więcej szczęścia i więcej motywacji do walki i gry!I tego właśnie życzę Włókniarkom przed dwoma meczami o 3.miejsce w Polkowicach!ZAGRAJCIE O TEN BRĄZ!
Rosso
w przyszłym sezonie to raczej odejdą od Was zawodniczki
np. Leo i Ala do Lotosu
ps. Prosze na mnie nie krzyczeć
ps. Prosze na mnie nie krzyczeć
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- franek
- Nowy na forum
Re: ZAGRAJCIE DZIEWCZYNY O TEN BRĄZ!
Rosso pisze:ZAGRAJCIE O TEN BRĄZ!
Innej możliwości poprostu nie widzę... za kilka godzinek w drogę
Mieć rację to niewiele, nawet stary nieczynny zegar dwa razy na dobę ma rację...
-
zawodniczka
- Żak
-
Kibic MRKS-U
- Amator
-
Kibic MRKS-U
- Amator
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: ZAGRAJCIE DZIEWCZYNY O TEN BRĄZ!
Rosso pisze:ZAGRAJCIE O TEN BRĄZ!
No i zagrały
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Nurtuje mnie tylko jedno pytanie,czy to dobrze czy zle ,ze mamy ten braz?Dobrze,bo nasz Włókniarz ma kolejny medal w swojej kolekcji.Zle,
bo niektorzy powiedza,o co chodzi?przeciez jest dobrze,lepiej niz ostatnio,jest medal. A to p... towarzystwo wzajemnej adoracji bedzie krecilo sie nadal i zadnych zmian nie bedzie ,bo nie zmienia sie zwycieskiego skladu.Pozyjemy zobaczymy.Jedno jest pewne LEO tobie juz dziekujemy.Moze urode to ty masz,ale z profesjonalnym podejsciem do koszykowki to nie masz nic wspolnego.
bo niektorzy powiedza,o co chodzi?przeciez jest dobrze,lepiej niz ostatnio,jest medal. A to p... towarzystwo wzajemnej adoracji bedzie krecilo sie nadal i zadnych zmian nie bedzie ,bo nie zmienia sie zwycieskiego skladu.Pozyjemy zobaczymy.Jedno jest pewne LEO tobie juz dziekujemy.Moze urode to ty masz,ale z profesjonalnym podejsciem do koszykowki to nie masz nic wspolnego.
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne
-
EwELInKa#11
wiesz lucky ja nie wiem ale nie powinnienes tak pisac!!leo na poczatq sezonyu grala b.dobrze! a moze mogla miec teraz poprostu zle dni..!!nie gralo jej sie najlepiej i juz!! jest tu tak dlugo a Tyjej powiesz dzieqjemy??zobaczysz ze leo pokaze jeszcze ze jest wartosciowa zawodniczka! bez urazy,3manko
-
LUCKY
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
A ja sie wcale nie czuje urazony.Pewnie ,ze mozna miec zle dni,ale nie przez prawie pol sezonu.Zreszta slyszalem o niej kilka historii ( pewne zrodlo) i widze jak sie zachowuje na parkiecie i smiem twierdzic ze jest to zawodniczka NIEPROFESJONALNA.Takich w naszym klubie nie potrzebujemy.Lecz jesli zacznie grac tak jak kiedys to nic przeciwko niej nie mam,a moze poprostu powiedzmy sobie szczerze ,ze LEO juz sie"skonczyla" .Nie ma sie czego wstydzic czeka to kiedys kazdego sportowca.Pozdrowionka
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne