Finały MP kadetek 90' 91'

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 20 kwietnia 2006, 12:04

Anonymous pisze:
oneeightytwo pisze:w wisle gra pięc zawodniczek '90? no chyba nie bardzo, bo jakos licze i licze i naliczyłam tylko 4 heh lol ;D ciekawie sie robi ;D

No chyba nie bede wymieniac nazwiskami :] razem z kobitką wypozyczoną jest 5 :]

no to teraz wymieńcie te 5 zawodniczek z '90
Hmm.. znam ten klub i zespół (:P) i jakoś cały czas wydaje mi się, że grają tam 4 dziewczyny z '90 licząc z wypożyczoną ;]

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 12:49

loczek pisze:a co do kadry polski to polowa dziewczyn znajdujacych sie w niej jest tam zewzegledu na znajomosci a nie na gre!!

Czy to jakaś aluzja ze zawodniczki z korony są tam po znajomościach ??

Awatar użytkownika
oneeightytwo
Nowy na forum

Postautor: oneeightytwo » 20 kwietnia 2006, 12:51

Anonymous pisze:
hahah pisze:Nie no korona bedzie miec spokojnie mistrza, :) przeciez tam połowa druzyny to kadra polski takze nie ma innej mozliwosci jak złoty medal :D

Jaka połowa drużyny ??

oneeightytwo <---- Podaj mi jakis numer gadu bo tu nie bębe wymieniac nazwisk...

zarejstruj się to Ci napisze w wiadomosci prywatnej moj nr gg :p

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 12:55

W tym momencie sobie sprawdziłem i są jednak 4 zawodniczki :] zwaracam honor jak najbradziej :) ale poprostu w juniorkach "gra" taka jedna z 90 a w kadetkach widocznie nie dlatego myslalem ze 5... jeszcze raz zwracam honor i pozdrawiam ;)

showman

Postautor: showman » 20 kwietnia 2006, 13:03

dobra myslcie sobie dALEJ ale wedlug mnie za wodniczkqa z nr 14 z korony zasluguje na powolanie do kadry narodowej , poniewaz jest bardzo szybka i ma bardzo dobry rzut za 3 .

Maciuśśśśś

Postautor: Maciuśśśśś » 20 kwietnia 2006, 13:22

Jeszcze zobaczym kto zdobedzie Medal z najceniejszego Kruszcu :D

loczek

Postautor: loczek » 20 kwietnia 2006, 13:27

tak jest to aluzja!! i jak mamy osiagnac sukces na arenie miedzynarodowej?? w taki sposob :wink:

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 13:33

No a wiesz jak grają dziewczyny z korony że rzucasz aluzje ze są w kadrze szerokiej po znajomościach.... ?? a 2 dziewczyny z korony były na nadziejach olimpijskich i reprezetacja polski zajeła 1 miejsce... masz juz jeden sukces narodowy... jak by były po znajomościach to by były w 12 a nie w 27 wybranych....

loczek

Postautor: loczek » 20 kwietnia 2006, 13:37

czy uwazasz ze wszystkie powiiny grac w reprezentacji ja widzialem wiele dziewczyn lepszych od nie ktorych nie twierdze ze wszystkie sa tam niepotrzebnie!! ale nie ktore tak to jest kompletna paranoja !!

hahah

Postautor: hahah » 20 kwietnia 2006, 13:39

Nie no ale to chyba dobzre ze tyle dziweczynz Korony jestw kadrze zadko sie zdarza ze tyle utalentowanych zawodniczke gra w jednym klubie :)

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 13:44

a czy wszystkie tam grają :>?? 4 sa w kadrze szerokiej a 2 byly na obozie...!! a po za tym kadra nie jest do konca przeciez jeszcze wybrana.... zostanie wybrana na ME jeszcze trenerzy sie przyglądają wiec nie ma co sie spinac ;) wszystko w swoim czasie :) oby wybrali te najlepsze i te ktore szybko umieją się z kimś innym zgrac :) Pozdrawiam

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 13:46

loczek pisze:czy uwazasz ze wszystkie powiiny grac w reprezentacji ja widzialem wiele dziewczyn lepszych od nie ktorych nie twierdze ze wszystkie sa tam niepotrzebnie!! ale nie ktore tak to jest kompletna paranoja !!

Jak pisałes/as to ogólnie mówiąc to sie z Toba całkowicie zgadzam... jest tam pare ktore na dzien dzisiejszy nie powinny byc w kadrze i byc moze mam tesh na mysli dziewczyny z korony ale nie bede wymieniac przeciez o kogo mi biega.

;D

Postautor: ;D » 20 kwietnia 2006, 14:00

prawda jest taka ze z Korony na kadre zasluguje tylko Ratajczak Roza a reszta to tylko dlatego zeby nikt nie wykopuil nikogo bo za kadre cena jest wyzsza a co do zawodniczki z 14 to tak kadra sie ejj nalezy <lol2> hahahaah jak reszcie Korony haha :lol: ha

Gość

Postautor: Gość » 20 kwietnia 2006, 18:16

;D pisze:reszta to tylko dlatego zeby nikt nie wykopuil nikogo bo za kadre cena jest wyzsza

o co chodzi bo nie rozumiem? :roll:

hih

Postautor: hih » 20 kwietnia 2006, 18:29

to sie dowiedz!!! =;

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”