Wisła - Cukierki 96:45
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Wisła - Cukierki 96:45
godz.17
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2004, 02:50 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Myśliciel
Nie wiem co o tym meczu mysleć ale po statyskach mozna zobaczyć ze w końcu trener dał pograc młodym zawodniczkom przez dłuzszy okres czasu w meczu. Widocznie był to dla trenera mecz z góry przegrany (z czym sie zgadzam bo chyba nawet najwiekszy optymista nie wierzył w zwycięstwo) i dał pograc młodym zawodniczkom żeby troche więcej pograły w tym meczu niz w meczach ze słabym rywalem. Powiem szczerze ze rozumiem tą taktyke ze składem. Wg mnie takie zawodniczki jak Proszczenko, Chełczyńska trzeba oszczędzać na mecze z druzynami , z którymi mozna wygrać. I taką drużyną bedzie napewno Ostrovia, która zawita w sobotę do Brzegu.
Choć z drugiej strony troche zaskoczyły mnie rozmiary tej porażki ale trzeba o tym jak najszybciej zapomnieć i skupić sie na najbliższych meczach z rywalami teoretycznie równymi z nami.
Choć z drugiej strony troche zaskoczyły mnie rozmiary tej porażki ale trzeba o tym jak najszybciej zapomnieć i skupić sie na najbliższych meczach z rywalami teoretycznie równymi z nami.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Myśliciel pisze:simon pisze:79-32 na 6,5 minuty do końca
Lotos w miare męczy się z Ostrowią a Wisła gromi w lidze każdego.NIEWEIM Z CZEGO TO SIĘ BIERZE.Wisła ma lepszy skład ,lepszego trenera??TE WYNIKI SĄ DOŚĆ ZASKAKUJĄCE
Po prostu Wisła podchodzi z pełnym zaangażowaniem do każdego meczu. W naszej lidze to wystarczy aby osiągać takie wyniki.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”