Bodzi - nigdzie nie wystosunkowałes do mnie pytania, to i ja nie zezwalam zgody
Agata Nowacka !!
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
z tego co się orientuję, to Ziółkowscy (bo zapewne od nich to foto) równiez chronią swoje zdjecia prawami autorskimi
Bodzio - nie zamierzam Ci sie tłumaczyć skąd mam informacje o Agacie. Moze bezpośrednio od niej? Moze od jej faceta? moze od lekarzy? mioże sam sobie wymyśliłem? człowieku - wrzuć na luz ;/
Bodzio - nie zamierzam Ci sie tłumaczyć skąd mam informacje o Agacie. Moze bezpośrednio od niej? Moze od jej faceta? moze od lekarzy? mioże sam sobie wymyśliłem? człowieku - wrzuć na luz ;/
Ja ByTe Polako Pochodzenia z Marsa
a temat całkiem zbacza z drogi...
------->
Do You Know...
Agata Nowacka miała kontuzje ... zerwała wiązadła krzyżowe w kolanie gdy występowała jeszcze w Pabianicach..w Herosie...i nie może w pełni zgiąć kolana... Mam nadzieję, że to nie to samo kolano...
a teraz coś na poprawienie sobie humoru
Czasy Szkolne
na pytanie ...Pierwsze miłostki ..
od. nie pamiętam
Ulubiony film
Matrix Reaktywacja (niestety dotychczas nie obejrzałam pierwszej części) ( pewnie się to zmieniło...ale ja też nie widziałem pierwszej części
... co za zbieg okoliczności )
Co robisz w wolnym czasie
Wychodzę z psem na spacer
Polkowice takie mało a ja jeszcze tego psa nie widziałem ...
P.S. Wiem, że jestem nienormalny
a temat całkiem zbacza z drogi...
------->
Do You Know...
Agata Nowacka miała kontuzje ... zerwała wiązadła krzyżowe w kolanie gdy występowała jeszcze w Pabianicach..w Herosie...i nie może w pełni zgiąć kolana... Mam nadzieję, że to nie to samo kolano...
a teraz coś na poprawienie sobie humoru
Czasy Szkolne
od. nie pamiętam
Ulubiony film
Matrix Reaktywacja (niestety dotychczas nie obejrzałam pierwszej części) ( pewnie się to zmieniło...ale ja też nie widziałem pierwszej części
Co robisz w wolnym czasie
Wychodzę z psem na spacer
Polkowice takie mało a ja jeszcze tego psa nie widziałem ...
P.S. Wiem, że jestem nienormalny

- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Wydaje mi się że to jest to samo kolano.Życzę Agacie szybkiego powrotu do zdrowia.A co do Bodzia to sie chłopak interesuje Agatą Nowacką.Jedni tak mają z Agą Szott inni z Alą Perlinską co w tym dziwnego.Fakt ze troszke przegina ale nie ma co robic afery.Każdy na prawo do informacji ale są ludzie nadęci tacy jak Kuba którzy mu to uniemożliwiaja.
P.S.Bodzio z tym zdjęciem to przegięcie
P.S.Bodzio z tym zdjęciem to przegięcie
Ja go znam to jest ten no...
Brodacz pisze:Każdy na prawo do informacji ale są ludzie nadęci tacy jak Kuba którzy mu to uniemożliwiaja.
Brodacz, gdzie ja uniemożliwiam Bodziowi zbieranie informacji? Przeciez napisalem, chyba wyraznie, ze co wiem, to na bierząco pisze. a jesli chodzi o zdjecia i wywiady (itp) to chyba nie bede tego szukał dla kogos, kto rownie dobrze moze to sam zrobić?
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:
Chodzi mi tu dokładnie o ten tekst.Człowiek chciał zweryfikować wiarygodnośc tych informacji i tyle ale dla Ciebie to chyba będzie upodlenie jeśli napiszesz mu skąd masz info.To jest troche śmieszne więc albo napisz że nie możesz udostępnic żródła albo poprostu je podaj.
Ja go znam to jest ten no...