No i wogóle po powrocie wypadałoby coś napisać
Meczyk Torunia z SMSem bardzo ciekawy i zacięty. Czytałem wyżej jakieś głosy o gwizdaniu na korzysć pireników - nic bardziej mylnego. Moze w koncowce zdarzyla sie z jedna góra dwie pomyłki ale za to w 1 połowie było dużo więcej błędów na korzyść Łomianek. Świetny mecz Borii. Toruń grał efektownie i efektywnie, jednak miał przestoje, które skrzętnie wykorzystywały zawodniczki smsu. Mino niedużej różnicy punktowej widać jednak różnicę poziomów gry. Wynik nie odzwierciedla w pełni przebiegu spotkania. Co nie oznacza, że sms grał słabo, wręcz przeciwnie, szacunek dla smsiarek za ten mecz i walkę do końca. Brawo Toruń - zasłużony awans.
Drugi mecz... hmmmm... Większość kibiców opusciła halę. Panowałą dziwna atmosfera, cisza, nic nie wskazywało na to, że jest to finał 1 ligi...
Mecz bez historii Duda cały czas utrzymywała wyrazna przewage. Muks słabiutka 1 połowa, w drugiej już było lepiej. W Lesznie super meczyk Siwej :] Brawo.
A tak na marginesie nie wiem czy ktos już informował, ale słyszałem wczoraj, że jest szansa, że 3 zespoły wejdą do ekstra :]
Pozdrawiam.