Re: Wszystkim

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Sympatyk - Analizator

Re: Wszystkim

Postautor: Sympatyk - Analizator » 21 kwietnia 2006, 22:23

Czytam, czytam i nie mogę się nadziwić ! Wylejcie sobie kubeł wody na rozpalone głowy!
1. Korona rzeczywiście jedna z najmocniejszych - choć z MUKSem jeszcze nie wygrała - miejsce poniżej Wicemistrzostwa będzie ich wielką porażką
2. Wisła osiągnęła mistrzostwo dostając się do finału - to rzeczywiście najmłodszy zespół gdzie (tak wynika z analizy wyników i zestawień meczowych) zawodniczki rocznika '90 uzupełniają młodsze. Każde miejsce powyżej 8 to będzie ich niebywały sukces.
- To analiza dla Krakowianek
3. MUKS Poznań - legia zaciężna ale przepisy na to pozwalają i umiejętnie z tego korzystają - miejsce poniżej Wicemistrzostwa będzie ich wielką porażką
4. Lider Pruszków - wszyscy zapomnieli chyba o mazowszu. Solidny zespół z zawodniczkami na codzień ćwiczącymi w SMS-sie. Skóry tanio nie sprzedadzą. Zespół na pierwszą 4 i chyba na medal srebrny/brązowy.
5. Huragan Wołomin - znowu mazowsze - wzmocniony zawodniaczkami z Żyrardowa + SMS - i co niby ma przegrywać - chyba nie - moim zdaniem - zespół na pierwszą czwórkę, który może wszystkich pogodzić (w kwesti medali).
6. [b]MTK Pabianice
- a może Gala + Pabianice wszystkich pogodzi (chyba nie), ale to jest sport i może mocarzom namieszają w szykach. Miejsce 5-8.
7. MKS MOS Wrocław - równy zespół z 2 kadrowiczkami, przy pełnej mobilizacji też może sprawić niespodziankę. Miejsce 5-8.
8. MKS Basket SP 67 Bydgoszcz - na razie bez fajerwerków, ale grający pełną 12 zawodniczek co przy tak długim turnieju może okazać się dużym atutem i poradzą sobie z bardziej "utytuowanymi" rywalkami. Wszystko możliwe. Miejsce 5-8.
I tyle, a teraz moje drogie zawodniczki (myślę, że to wy jesteście głównymi autorkami większości tekstów) nie piszcie tyle tylko pokażcie na boisku co potraficie, a wtedy ten Turniej dla nas kibiców i obserwatprów, będzie wspaniałym przeżyciem i widowiskiem - czego sobie i Wam życzę.[/b]

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 22 kwietnia 2006, 22:07

zobaczymy na finałach!
wszystko się wyjaśni! :D

Widz
Nowy na forum

Postautor: Widz » 24 kwietnia 2006, 08:03

Myślę, że rzeczywiście nie ma co gdybać. Cieszę się,że ktoś logicznie podsumował możliwości wszystkich zespołów na zasadzie analizy, a nie przekomarzania się między zawodniczkami i kibicami. Zostało juz naprawdę niewiele czasu,więc warto poczekać i zobaczyć co sie wydarzy, bo sport choć ma swoich faworytów nie jest do końca przewidywalny.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”