Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
zawodniczka
- Żak
Ale sama zaczelas powod do klotni mowiac ze ewelina nie jest dobra ale moim zdaniem jak jej tak bardzo nie lubiszt o moglas powiedziec prosto w oczy a nie na forum piszesz(a jesli mi powiesz ze nie mialas okazji sie z nia spotkac to powiem ze na forum napisalasj ze zetknelas sie z ta zawodniczka) wiec jesli nie chcesz juz"klotni"to najlepiej wogole nie pisz!!!!
pozdroffka dla Eweli i calutkich juniorek i kadetek.
buzka
pozdroffka dla Eweli i calutkich juniorek i kadetek.
-
zawodniczka
- Żak
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
witam.Chciałabym tylko dodać że to posty pd nickiem " Mirian" to nie ja pisałam i nie wiem jak kto jest możliwe że ktoś to napisał z moejgo kompa
Jak mogłabym to napisać przecież Ewelinka jest moja koleżanką z drużyny a do tego dobrą siostrunią
....
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."
-
eWEliNka#11
Katka #6 pisze:witam.Chciałabym tylko dodać że to posty pd nickiem " Mirian" to nie ja pisałam i nie wiem jak kto jest możliwe że ktoś to napisał z moejgo kompa![]()
![]()
Jak mogłabym to napisać przecież Ewelinka jest moja koleżanką z drużyny a do tego dobrą siostrunią
....
Ale nikt nie mówi o Tobie
Pozdrawiam
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Wojteg pisze:Katka #6 pisze:witam.Chciałabym tylko dodać że to posty pd nickiem " Mirian" to nie ja pisałam i nie wiem jak kto jest możliwe że ktoś to napisał z moejgo kompa![]()
![]()
....
Ale nikt nie mówi o Tobie![]()
![]()
Szymon zwrócił na to uwagę, bo z tego IP co Miriam pisze także użytkownik o nicku Kaśka#4. Jak wiadomo Ty masz bardzo podobny nick, ale jednak inny
![]()
![]()
Pozdrawiam
Dokładnie
Także Katko#6 (a czasem #19
A w kwestii użytkowniczki Kaśka#4. Otrzymałem od tej osoby poprzez priv wyjaśnienie i zapewnienie, że to ktoś inny (z kafejki) wyrażał swoje opinie na temat Panny Eweliny.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
eWEliNka#11