CCC Polkowice - AZS Poznań 75-59

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 listopada 2004, 20:44

Mytek pisze:ps: bardzo ladna hale macie w polkowicach!iel widzow moze do niej max wejsc?

ok 1000 miejsc. Dochodzą jeszcze dostawiane rzędy za koszami, jednak od jakiegoś czasu są niepotrzebne. Jednak jestesmy chyba jedynym (jednym z nielicznych) miastem, w którym więcej osób chodzi na kosza kobiet niz na piłkę nożną... :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 28 listopada 2004, 20:45

Seba pisze:Dzięki Kuba za relację i GRATULACJE z okazji zwycięstwa.

Seba puknij się w głowe czego im gratulować! Ale z ciebie patriota!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 listopada 2004, 20:49

MARAS pisze:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Seba zdaje się już nie raz udowodnił, że wasz AZS obchodzi go tyle, co zeszłoroczny śnieg.
poza tym nie przesadzaj już i przyznaj, ze byliście słabsi. Czas przyjąć porażkę z honorem, a nei zgrywać niewiadomo kogo.
Nie wiem kiedy dorośniesz do tego, aby wypowiadać się tu i nie być wyśmiewanym!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 listopada 2004, 20:51

dzieki! bylem kiedys w polkowicach, na stadione gornika, kiedy jeszcze byl w II lidze...
co do hali to widze ze to taka "w sam raz", w poznaniu tez by sie taka przydala, ale nie wybrzydzajmy, Arena to piekny obiekt, szkoda tylko ze taki moloch....pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 listopada 2004, 20:52

MARAS pisze:

W głowe to powinieneś Ty się walnąć, tylko tak pożądnie i koniecznie czymś ciężkim :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 28 listopada 2004, 20:54

Widzę, że nagonka na Marasa i spółke trwa w najlepsze :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 listopada 2004, 20:57

MARAS pisze:

pojechane....
Maras! sam mowiles zebym nie pisal glupot, a teraz sam takie ekscesy wyrawiasz!? :D :D

a co Kowalik? chcesz sie dołączyc?prosze bardzo!jeszcze troche i niezle ferajna sie uzbiera.......
Ostatnio zmieniony 28 listopada 2004, 20:59 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 28 listopada 2004, 20:58

Kowalik pisze:Widzę, że nagonka na Marasa i spółke trwa w najlepsze :lol: :lol:

dziwisz sie? ja wcale! Maras dzielnie pracuje nad tym :-)

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 28 listopada 2004, 21:01

Ja sie też wcale nie dziwie. Pytanie jest tylko czy to sie kiedyś skończy?
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 28 listopada 2004, 21:02

Jesus! let's finish it! please........

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 listopada 2004, 21:07

Kowalik pisze:Ja sie też wcale nie dziwie. Pytanie jest tylko czy to sie kiedyś skończy?

Oszalałeś? Przecież Maras jest niereformowalny :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 listopada 2004, 21:17

Tzn ja pozwolę sobie nie zgodzić sie z Marasem , ale nie dlatego ze jakas nagonka trwa. Przeciez Seba nie jest kibicem AZS tylko Olimpii, więć w czym problem? Co z tego ze jest mieszkańcem Poznania. Ja jestem z Łodzi a zadna siła nie zmusi mnie żebym kiedykolwiek w jakimkolwiek meczu zyczył dobrze widzewowi. Wolałbym skończyć z kibicowaniem niz poprzec kiedykolwiek fidzef. Jestem kibicem ŁKS tak jak Seba Olimpii. Mam swoje powody zeby nie znosić (delikatnie mówiąc) czerwonej hołoty z Al. Piłsudskiego i nie mam ochoty się tłumaczyć dlaczego gdy widzew gra z inną drużyną kibicuję tej własnie drużynie. Tak już w kibicowaniu jest i ja sie Sebie nie dziwię absolutnie.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 28 listopada 2004, 22:44

Porażka koszykarek z Poznania

W czwartek AZS Poznań pokonał CCC Polkowice w Pucharze Polski. W lidze lepsza była drużyna z Polkowic.

Tym razem koszykarki z Polkowic potraktowały spotkanie poważnie i to one cieszyły się ze zwycięstwa. - Moje zawodniczki były sparaliżowane po czwartkowej porażce z Poznaniem w Pucharze Polski i dopiero od 32. min zagrały swobodnie i pokazały, na co je stać - powiedział po meczu trener Andrzej Nowakowski.

Początek meczu był znakomity dla AZS. Polkowiczanki spudłowały bowiem aż dziewięć kolejnych rzutów, a ich rywalki z Poznania zdobyły w tym czasie 9 pkt. Wszystkie były zresztą dziełem Aleksandry Karpińskiej, która najpierw dwukrotnie trafiła z dystansu, a później wykonała akcję 2+1. Po jej kolejnym trafieniu AZS prowadził jeszcze 11:2.

W drugiej kwarcie polkowiczanki zagrały solidnie w obronie. Agnieszka Pałka wygrała walkę na tablicy z Natalią Mrozińską i w efekcie to CCC prowadziło po pierwszej połowie różnicą 7 pkt. Bardzo słabo w zespole z Poznania grała była koszykarka Polkowic Monika Ciecierska. Tym razem skrzydłowa AZS nie zdobyła ani jednego punktu. W poprzednim sezonie tylko raz "popisała się" takim wyczynem - też w Polkowicach. Nieskutecznością wyróżniała się również środkowa Reda Aleliunaite-Jankowska - nie trafiła żadnego z ośmiu rzutów z gry.

W trzeciej kwarcie polkowiczanki systematycznie powiększały prowadzenie i w 28. min prowadziły już różnicą 15 pkt.

CCC Polkowice - AZS Poznań 75:59

Kwarty: 11:16, 22:10, 16:10, 26:23.

CCC: Marczewska 18, Nowacka 8 (1), Kłosińska 8, Jasnowska 8 (2), Pałka 8 oraz Stempniewicz 13 (1), Koryzna 12, Waligórska 0.

AZS: Karpińska 16 (2), Mrozińska 12, Krupska-Tyszkiewicz 8 (1), Aleliunaite-Jankowska 1, Ciecierska 0 oraz Lorek 11 (2), Jarkowska 7, Sibora 2, Pamuła 2.

Grzegorz Szczepaniak Gazeta Wyborcza

Rafał Szeremeta

Postautor: Rafał Szeremeta » 28 listopada 2004, 22:55

Pozdrowienia dla kibiców CCC, z którymi dziś się spotkaliśmy na meczu z AZS Poznań.

Gość

Postautor: Gość » 28 listopada 2004, 23:50

Rafał Szeremeta pisze:Pozdrowienia dla kibiców CCC, z którymi dziś się spotkaliśmy na meczu z AZS Poznań.

:
Mecz przeciętny ale fajnie było pokibicować (i wypić browarka) z fanami ŚLĘZY RAFAŁEM i jego Kompanem.Czasem ich bębny nie zgrywały się z naszymi myślę ,że kidyś się zgrają.Choć mnie nie będzie na meczu z Lotosem to i tak zapraszam was raz jeszcze. :D :D :D :D :D

Pozdro

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”