Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
Raczyński
-
o Raczyńskim
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
odejście Raczyńskiego pisze:Widzę, że nie wiecie co Was czeka. Brąz w tym sezonie, przy tym składzie i budżecie to obsrywa. Herkt i Marzec o ile zostaną - zrobią Wam
lepsze fiki-miki. Marzec ściąga swoją małżonkę do Pabianic. Sam mimo podeszłego wieku pracował głównie z dziećmi w Szwajcarii (komercja), a w Polsce spuszczał wszystko natychmiast do niższej ligi ( na szczęście pracował może ze 2 lata). Małżonka, znana zawodniczka Mariola Marzec - Kudłak - Pawlak pracowała w AZS Wrocław ze skutkiem tragicznym - 4 lata prowadzenia grupy, a od podwórka się to niczym nie różni.
Wraz z p. Pawlak-Marzec-Kudłak przychodzi do Was utalentowana J. Kret - super zawodniczka (talent najczystszej wody), ale nic nie umie -podobnie jak dziecię państwa Marzec (Małgorzata, lat 18, 5 klub w karierze, nikt się nie nadaje do szkolenia tego diamentu oprócz Marioli i Leszka). Była na kadrze, wzbudziła śmiech i to wszystko. A Raczyńskiego na bok, nadchodzi era Marców, i Pabianice do zsypu. !!! Szkoda, To był dobry klub
Ta wiadomoscia chciales wzbudzic smiech czy nas wnerwic
Fakt ze Raku moze odejsc ale nikt raczej tego niechce.Raku dobry trener....
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
rodzic
kadetki
ten zespół w poprzednim sezonie,bez Gali zajął także 5 miejsce....,ale w województwie łódzkim!!!Więc postęp jest oczywisty.Kadetki były 6,ale w składzie było dużo,dużo innych zawodniczek!Chodzi o rocznik a nie o grupę rozgrywkową!Niepokoją mnie informacje o trenerze Raczyńskim,chyba to plotki bo jeśli to prawda,to nic nie rozumiem,jest dobra praca,wszystko poukładane,wyniki...,człowiek prowadzi dwie grupy z sukcesami i też zle?!No chyba że sam chce odejść,ale dlaczego Panie trenerze??? 
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Gosia
Ploty
odejście Raczyńskiego pisze:Widzę, że nie wiecie co Was czeka. Brąz w tym sezonie, przy tym składzie i budżecie to obsrywa. Herkt i Marzec o ile zostaną - zrobią Wam
lepsze fiki-miki. Marzec ściąga swoją małżonkę do Pabianic. Sam mimo podeszłego wieku pracował głównie z dziećmi w Szwajcarii (komercja), a w Polsce spuszczał wszystko natychmiast do niższej ligi ( na szczęście pracował może ze 2 lata). Małżonka, znana zawodniczka Mariola Marzec - Kudłak - Pawlak pracowała w AZS Wrocław ze skutkiem tragicznym - 4 lata prowadzenia grupy, a od podwórka się to niczym nie różni.
Wraz z p. Pawlak-Marzec-Kudłak przychodzi do Was utalentowana J. Kret - super zawodniczka (talent najczystszej wody), ale nic nie umie -podobnie jak dziecię państwa Marzec (Małgorzata, lat 18, 5 klub w karierze, nikt się nie nadaje do szkolenia tego diamentu oprócz Marioli i Leszka). Była na kadrze, wzbudziła śmiech i to wszystko. A Raczyńskiego na bok, nadchodzi era Marców, i Pabianice do zsypu. !!! Szkoda, To był dobry klub
Kto mówi że Raczyński odchodzi? Co to za ploty, z tego co nam mówi jedzie z nami na obóz w sierpniu więc raczej zostaje. skąd wam takie ploty przyhodzą do głowy. Brąz przy tym skłądzie, właśnie bardzo dobrze że zdobyliśmy, z Panti i Karlą to finał byłby bez problemu. Ale ważne że MEDAL zdobyty. To że ściąga małżonkę do siebie, to chyba żadna zbrodnia, i co to kogo obchodzi?? Z jakimi znowu dziećmi pracował, jak cię tam nie było to skąd wiesz?? Skad to do głowy ci przyszło. Poprostu zmyśląsz... Może zazdrościsz komus kto pracował za granicą i na dodatek zdobył tam dużżże doświadczenie. A skąd ty tyle wiesz o AZS, zespół AZS Wrocław składał się głównie z zawodniczek które chciały grać gdzieś w kosza, nie był to zespół nastawiony na jakies wysokie wyniki.BYły w zespole zawodniczki które odpadły, albo zostały wawalone z sekcji Mosu a chciały dalej grac. Mariola tworząc ten zespół myślała o nich by WŁAŚNIE nie grały na podwórku tylko w normalnym zespole i czerpały z tego radość. A gdzie miały grac jak je MOS wywalił???(przepraszam mos ich nie wywalił tylko kazał sie przepisac na SKS) Agnieszka Kret dla twojej informacji nie przychodzi do pabianic, masz jakies znowu złe informacje. Gdyby nic nie umiała to by Mosowi tyle punktów nie narzucałą, jest podstawową zawodniczką swojego klubu AZS. A co do mnie. Na kadrze grałam na pozycji na której nie grałam z rok, ostratnio jedynie grałam na 4. Ale ja nie bede sie tu komus tłumaczyc. Zapraszam na jakis mój mecz to się przekonasz czy wzbudzam śmiech. Jeśli myśliesz że moja mama się szykuje na miejsce trenera raczynskiego to się grubo mylisz. Nie chce już nikogo trenowac. Wiec bądź spokojny. Żadna era MArców nie nadchodzi... I napewno Pabianice nie pójdą do ssypu, bo z roku na rok jest corac lepiej. W tym roku brąz,a w przyszłm sezonie FINAŁ DLA POLFY. Jeśli masz jeszcze jakies plotki to powiedz mi je prosto w oczy a nie piszesz je na forum. Zwalając wszystko co złe na mnie.
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
A ja proponuję zaciągnąć informacje u źródła, a nie robić burzę w szklance na podstawie jakiegoś internetowego wpisu
.
A tak w ogóle, to bardzo gratuluję dziewczynom zwycięstwa !! !! !! Oczywiście, mogło być lepiej, gdyby coś tam a coś innego nie
. Ale to jest w tej chwili nieważne !! Gdybanie jest głupie
.
MAJĄ 5. LOKATĘ, MAJĄ SUKCES (większy niż rok temu), WIĘC NALEŻY SIĘ CIESZYĆ !! !! !!
BRAWA DZIEWCZYNY
BRAWA TRENERZY !! !! !! !! !! !! !! !! !!

A tak w ogóle, to bardzo gratuluję dziewczynom zwycięstwa !! !! !! Oczywiście, mogło być lepiej, gdyby coś tam a coś innego nie
MAJĄ 5. LOKATĘ, MAJĄ SUKCES (większy niż rok temu), WIĘC NALEŻY SIĘ CIESZYĆ !! !! !!
BRAWA DZIEWCZYNY
BRAWA TRENERZY !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 14:14 przez Edzia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
Kibic MRKS-U
- Amator
-
Gość
-
gosc
Pabianice w O lsztynie graly super!!!!!!!!!! Gala jak z kosmosu!!! w najlepszym znaczeniu tego slowa. Trafily na,, grupe smierc,, i dlatego nie maja medalu. I mam wrazenie ,ze dla nich MP trwaly za krotko bowiem z meczu na mecz graly lepiej!!!!!!!!! Gdyby bylo inaczej /podzial grup/ powinny miec braz
) i tylko braz bo maja za krotka ławke w stosunku do MUKs-u i Korony . Gosia nie denerwuj sie ,rob swoje , pokazesz klase na juniorkach !!!!!!!!
Pabianice w O lsztynie graly super!!!!!!!!!! Gala jak z kosmosu!!! w najlepszym znaczeniu tego slowa. Trafily na,, grupe smierc,, i dlatego nie maja medalu. I mam wrazenie ,ze dla nich MP trwaly za krotko bowiem z meczu na mecz graly lepiej!!!!!!!!! Gdyby bylo inaczej /podzial grup/ powinny miec braz Smile) i tylko braz bo maja za krotka ławke w stosunku do MUKs-u i Korony
ten zespół w poprzednim sezonie,bez Gali zajął także 5 miejsce....,ale w województwie łódzkim!!!Więc postęp jest oczywisty.Kadetki były 6,ale w składzie było dużo,dużo innych zawodniczek!Chodzi o rocznik a nie o grupę rozgrywkową!Niepokoją mnie informacje o trenerze Raczyńskim,chyba to plotki bo jeśli to prawda,to nic nie rozumiem,jest dobra praca,wszystko poukładane,wyniki...,człowiek prowadzi dwie grupy z sukcesami i też zle?!No chyba że sam chce odejść,ale dlaczego Panie trenerze?
Aktualny skład 1-szei 5-tki zespołu kadeckiego jest wzmocniony nie tylko o samą Ewelinę Galę.To dzięki prawidłowym decyzjom,które ewidentnie wzmocniły skład drużyny dziewczyny doszły tak wysoko. I bardzo dobrze, bo w przeciwnym razie powtórzyłaby sie historia z ubiegłego roku i w starym składzie dziewczyny nie wyszłyby z woj. łódzkiego.Młodsze zawodniczkii odchodzą z zespołu, a tym co zostają coraz bardziej brakuje zapału z uwagi na rozgraniczenia kadrowe i szkoleniowe.Mam nadzieję, że w przyszłym roku trenerzy będą mieli z kim pracować, bo zawodniczek coraz mniej....... a co za tym idzie i ławki rezerwowe bedą coraz krótsze i o sukcesy coraz trudniej. Co do trenera Raczyńskiego to w pełni się zgadzam z "rodzicem".Młodzież Pana potrzebuje.
-
eWEliNka#11