Wisła Kraków - Lotos Gdynia (decydujący mecz!!!)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
o rany co za emocje!! jak Mania walneła 3 na 20 sek przed końcem cała sala koczyła z radości i zaczeliśmy świetować 18 MP.
mecz bardzo emocjonujący, bardzo... prawie nie dam rady mówić, pierwszy raz na meczu się w ogóle darłem
... emocje jeszcze nie opadły
najbardziej bałem się że Jelena nie wydoli, bo po meczu w Gdynie zasłabła, ale dała rade mimo bardzo agresywnej obrony i polowania na nią na zasłonach ( oj Pawlak straszna sierota z ciebie ) GALAKTYCZNA Andzia szalała !! Mania z Tofikiem i Monią mocno pilnowały Kobryń i Bibe, zastrzeżenia można mieć tylko do Kary, znów spała..ehhh co tam niech jej będzie, ale to głównie po jej bezmyślnych zagraniach Lotos dochodził
jupi!!
gdyńskie pikniki pewnie będą miały pretensje o wsio...to niech maja
mecz bardzo emocjonujący, bardzo... prawie nie dam rady mówić, pierwszy raz na meczu się w ogóle darłem
najbardziej bałem się że Jelena nie wydoli, bo po meczu w Gdynie zasłabła, ale dała rade mimo bardzo agresywnej obrony i polowania na nią na zasłonach ( oj Pawlak straszna sierota z ciebie ) GALAKTYCZNA Andzia szalała !! Mania z Tofikiem i Monią mocno pilnowały Kobryń i Bibe, zastrzeżenia można mieć tylko do Kary, znów spała..ehhh co tam niech jej będzie, ale to głównie po jej bezmyślnych zagraniach Lotos dochodził
jupi!!
gdyńskie pikniki pewnie będą miały pretensje o wsio...to niech maja
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
po 1)WISŁA MISTRZEM POLSKI !!!!
po 2) zajebista atmosfera , pobity rekord ŁKS-u w ilosci rac na hali (5)
po 3) Edzie jak sie mowi usiadz bo zaslaniasz to wypada usiasc zwlaszcza ze sie jest w gosciach a nie cwaniakuje jak to napisal kiedys KIBIC o niejakim Aszoku. Zamiast sie uspokoic to sie stawiala.
po 3) mamy gleboko co o nas niektorzy myslą, zwlaszcza takie osoby jak ty
po 4) szkoda ze nikt nie napisal ze gdy Lotos odbieral medale dostal brawa od calej hali lacznie z tymi "chamami " i "bandytami" a rok temu rozpisywaliscie sie jak to kibice Wisly sie obrocili i gwizdali
po 5) przed meczem nikt Lotosu nie obrazal , nikt do nich nie podchodzil nie zaczepial, nawet glosno sobie pospiewali w restauracji i nawet nie wiem czemu jedna z ich fanek gestem lagodzila zapedy kibicowskie, ale oczywiscie juz w trakcie meczu jak zwykle musicie cos wymyslec aby dojebac kibicom Wisły, mowie zamiast siedziec albo zmienic miejsce na inne twarde upieranie sie na swoim i zaslanianie kibicom Wisły, ktorzy i tak udostepnili Lotosowi wiecej miejsca niz powinni.
po 6) Sędziowanie na poziomie, bez drukowania , mimo kilku dziwnych decyzji.
po 7) WISŁA NA TRONIE WISŁA W PODWOJNEJ KORONIE
po 2) zajebista atmosfera , pobity rekord ŁKS-u w ilosci rac na hali (5)
po 3) Edzie jak sie mowi usiadz bo zaslaniasz to wypada usiasc zwlaszcza ze sie jest w gosciach a nie cwaniakuje jak to napisal kiedys KIBIC o niejakim Aszoku. Zamiast sie uspokoic to sie stawiala.
po 3) mamy gleboko co o nas niektorzy myslą, zwlaszcza takie osoby jak ty
po 4) szkoda ze nikt nie napisal ze gdy Lotos odbieral medale dostal brawa od calej hali lacznie z tymi "chamami " i "bandytami" a rok temu rozpisywaliscie sie jak to kibice Wisly sie obrocili i gwizdali
po 5) przed meczem nikt Lotosu nie obrazal , nikt do nich nie podchodzil nie zaczepial, nawet glosno sobie pospiewali w restauracji i nawet nie wiem czemu jedna z ich fanek gestem lagodzila zapedy kibicowskie, ale oczywiscie juz w trakcie meczu jak zwykle musicie cos wymyslec aby dojebac kibicom Wisły, mowie zamiast siedziec albo zmienic miejsce na inne twarde upieranie sie na swoim i zaslanianie kibicom Wisły, ktorzy i tak udostepnili Lotosowi wiecej miejsca niz powinni.
po 6) Sędziowanie na poziomie, bez drukowania , mimo kilku dziwnych decyzji.
po 7) WISŁA NA TRONIE WISŁA W PODWOJNEJ KORONIE

WislaLive.pl
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
LUCKY pisze:W nastepnym sezonie WŁÓKnIARZ zasiadzie na tronie w podwojnej koronie
no nie wiem
Anna De Forge i Jelena Skerovic na 100% w Wiśle zostają, informacja potwierdzona na konferencji prasowej.
KIBICE LOTOSU WSTYDZCIE SIE PREZESA KRAWCZYKA!!!
Edzia tutaj pisala o kibicach chamach z Krakowa tak wiec ja napiszę ze koszykarkom Lotosu gratuluję srebra ale nie kibicom i nie prezesowi.
To jest zenujace ze czlowiek ktory zdobyl ze swoim klubem tyle MP i wojowal w Europie tak sie zachowuje. Szczegoly pozniej nie wszystko w jednym poscie
Wiecej : http://www.wislafoto.com/

WislaLive.pl
-
Don Igłata
- Młodzik
Edzia pisze:Ja napiszę tylko tyle - ktoś kiedyś powiedział, że za jednostkę oceniani są wszyscy...
.
Polecam książkę - Le Bon "Psychologia tłumu".
To "ojciec" działu psychologii - " psychologia tłumu".
Najważniejsze zdanie z tego dzieła naukowego to -
" tłum jest zawsze głupszy od jednostek z których się składa"!.
Edzia: ci wstretni bandyci z Wisły nie użyli nawet jednego obraźliwego słowa w kierunku pana, który incognito zajmował miejsce na "sektorze" Wiślackim i nie raczył ruszyć 4 liter aby ustąpić miejsca kobiecie.
Brawo dziewczyny, brawo kibice... brawo... Lotos! Powodzenia w Eurolidze, ale w PLKK to my dzis wygralismy.
Coz mozna dodac? Dzien zaczal sie pieknie, a skonczyl jeszcze piekniej. No i te flagi panstwowe + flagi bialo niebieskie w calym miescie byly znakiem tego, kto zdobedzie dzis korone mistrzowska
Brawo dziewczyny, brawo kibice... brawo... Lotos! Powodzenia w Eurolidze, ale w PLKK to my dzis wygralismy.
Coz mozna dodac? Dzien zaczal sie pieknie, a skonczyl jeszcze piekniej. No i te flagi panstwowe + flagi bialo niebieskie w calym miescie byly znakiem tego, kto zdobedzie dzis korone mistrzowska
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”