MARAS pisze:Seba pisze:Dzięki Kuba za relację i GRATULACJE z okazji zwycięstwa.
Seba puknij się w głowe czego im gratulować! Ale z ciebie patriota!
Szczeniaku waż słowa ...
Co do reszty zaś - generalnie nie należy Ci się ani słowo więcej z mojej strony, ale widzę, że wiele osób zabrało głos, więc to dla nich... Nawet gdyby Olimpia przegrała z największym wrogiem w sportowej walce, to zawsze zdobyłbym się na pogratulowanie lepszemu. Nie ma to związku z żadnym patriotyzmem (gratuluję kolejnego wykazania się nieznajomoscią pojęć), a jedynie z rozsądkiem i kulturą. To po pierwsze. Po drugie zaś Kuba zdobył się na zrobienie czegoś dla wspólnego, forumowego dobra - dzięki niemu mieliśmy relację z meczu. Podziękowałem mu i pogratulowałem zwycęstwa jego zespołu, co jest rzeczą oczywistą, a i tak Cię jak zwykle przerosło. Zrobiłbym tak samo, gdyby Polkowice wygrały z AZS Pcim Dolny, no może tylko teraz satysfakcja większa, bo czytając Wasze odrealnione posty aż prosi się, żeby ktos sprowadził Was na ziemię. Dziś zrobiły to Polkowice... i chyba pora nauczyć się trochę pokory, bo jeszcze nie raz, nie dwa przyjdzie gratulować zwycięstw rywalom (jeśli starczy rozumu, by umieć przyjmować z odrobiną godności porażki).