Wybory MISS BASKET 2004 - dyskusje forumowiczów
Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
to chyba jasne ze nie uznajemy, w końcu od czegos był ten regulamin.I jak zobaczę ze ktoś zalogował sie jako "bobo", "franek" czy inny "dżon" i zrobi to tylko po to zeby oddac swój glos a potem zniknie na wieki to sorry robie to samo z 10 różnych kompów i zabawa trwa dalej, tylko po co?Szymon pisze:Swój głos właśnie oddał gość. Co robimy???
Proponuję również przedłużyć termin głosowania.

nie no - oczywiście że gości nie uznajemy - to proste. Co do "nowozalogowanych" - to są tacy "realni" jak choćby Madzia Szott, xxx... nieważne - ale sprawdziłem, czy też Wilson np. Co do ksywek które widzimy pierwszy raz, to proszę o propozycje i sugestie forumowiczów - to w końcu nasze forum, my tu decydujemy i... to "nasze" wybory...
simon pisze:nie no - oczywiście że gości nie uznajemy - to proste. Co do "nowozalogowanych" - to są tacy "realni" jak choćby Madzia Szott, xxx... nieważne - ale sprawdziłem, czy też Wilson np. Co do ksywek które widzimy pierwszy raz, to proszę o propozycje i sugestie forumowiczów - to w końcu nasze forum, my tu decydujemy i... to "nasze" wybory...
Akurat Madzia Szott jest jak najbardziej realną osobą jeżeli o to Ci chodzi...
no właśnie mówię, że jest ona zaprzeczeniem teorii "klonów"- oczywiście, że jest realna a stawiam ją jako przykład, że nie każdy "nowy" to nie czysta zagrywka...Adam pisze:simon pisze:nie no - oczywiście że gości nie uznajemy - to proste. Co do "nowozalogowanych" - to są tacy "realni" jak choćby Madzia Szott, xxx... nieważne - ale sprawdziłem, czy też Wilson np. Co do ksywek które widzimy pierwszy raz, to proszę o propozycje i sugestie forumowiczów - to w końcu nasze forum, my tu decydujemy i... to "nasze" wybory...
Akurat Madzia Szott jest jak najbardziej realną osobą jeżeli o to Ci chodzi...
Nie zrozumiałeś mnie Adam...
Poza tym doskonale znam www.stronkę naszej liderki i wiem KTO JĄ PROWADZI
chmmm, faktycznie jak się przeczyta mój tekst bez modulacji głosowej to można odnieść wrażenie odwrotne - zatem uściślam:
Dotychczasowi "nowologowani" z Madzią Szott na czele nie są głosami podważalnymi - wręcz przeciwnie, bardzo nam miło...
Dyskusyjny jest tylko jeden głos do tej pory - czekam na wpisy forumowiczów co i czy wogóle z nim (i ew. z następnymi jeśli będą) robić..
Co do osób nowych na Forum, które oddały głos - Mikey nie zapominaj o jednym, moim zdaniem najważniejszym - wybieranie miss to ciagle jest ZABAWA! Jeśli dzięki temu przybedzie nam choć jeden stały Forumowiczów, to nawet tych kilka głosów oddanych bez poparcie wieloletnim uczestnictwem jest tego wartych. Póki co jednak nie widzę przykładów wyraznych oszustw. Nikt nie stara się "nabijać" głosów którejś kandydatce, nie tworzy jakiś sztucznych tworów z wielu komputerów. Osoby głosujące są chyba wszystkie rzeczywiste. Co do Wilsona - bo w tym przypadku akurat wiem, jak to wygladało - jest to osoba znana w środowisku od wielu lat (wystarczy, że zapytasz np kogoś z Pabianic), nie posiada komputera, jednak stara się być na bieżąco z ważniejszymi wydarzeniami w necie, wypytując mnie wytrwale. Gdy dowiedział się o wyborach po prostu postanowił wziąść w nich udział, nie wprowadzilismy zasady conajmniej 100 wpisów (i dobrze!), więc jego głosy nie naruszają żadnych zasad. Co do osób, którym dal punkty - musisz Mikey pamiętać o jednym, Ty niektóre kandydatki znasz od wielu lat, miałeś szansę się przekonać o pewnych ich walorach, ugruntować swoje zdanie o tym, że jest tą "naj", są jednak tacy, którzy wielu z tych zawodniczek NIGDY nie widzieli na oczy, a widząc i znając inne, mają też odmienne zdanie co do faworytek. Musisz to zrozumieć i uszanować. Zdjęcia mówią wiele, ale nie wszystko niestety... równie dobrze mogłoby być tak, że widząc na własne oczy np Natalię B. zmieniłbyś swoje preferencje

Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
simon pisze:no właśnie mówię, że jest ona zaprzeczeniem teorii "klonów"- oczywiście, że jest realna a stawiam ją jako przykład, że nie każdy "nowy" to nie czysta zagrywka...
Nie zrozumiałeś mnie Adam...
Poza tym doskonale znam www.stronkę naszej liderki i wiem KTO JĄ PROWADZI![]()
chmmm, faktycznie jak się przeczyta mój tekst bez modulacji głosowej to można odnieść wrażenie odwrotne - zatem uściślam:
Dotychczasowi "nowologowani" z Madzią Szott na czele nie są głosami podważalnymi - wręcz przeciwnie, bardzo nam miło...
Dyskusyjny jest tylko jeden głos do tej pory - czekam na wpisy forumowiczów co i czy wogóle z nim (i ew. z następnymi jeśli będą) robić..
Trochę mnie zmyliło to "xxx" zaraz po Madzi