Wisła Kraków - Lotos Gdynia (decydujący mecz!!!)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 04 maja 2006, 22:11

kwassek pisze:Nie zebym sie napinal ... ale niech cala Polska zobaczy gdzie jest najlepszy doping ;)

http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=148NN3PCEHDZM03KZ0U7NSJWE7

Gratulacje zdobycia Mistrza dla Wisły. NIemniej w kwestii najlepszego dopingu mam to i owo do powiedzenia. Rzecz jasna feta jest imponująca, ale trzeba pamiętać , że zadni inni kibice KK w Polsce nie mieli w tym sezonie szansy swiętować zdobycia Mistrzostwa Polski, stąd układ odniesienia jakby inny. Jesli natomiast porównać doping taki na jaki inne kluby miały szansę, czyli podczas meczów "takich sobie zwykłych" w trakcie sezonu zasadniczego, mobilizacja fanów Wisły była zdecydowanie mniej efektowna i może nawet daleko poniżej przeciętnego zaangażowania kibiców innych druzyn. :wink:

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 maja 2006, 22:13

macie jeszcze jakies Filmiki :lol: :?:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 maja 2006, 22:13

majoneez pisze:
kwassek pisze:Nie zebym sie napinal ... ale niech cala Polska zobaczy gdzie jest najlepszy doping ;)

Gratulacje zdobycia Mistrza dla Wisły. NIemniej w kwestii najlepszego dopingu mam to i owo do powiedzenia. Rzecz jasna feta jest imponująca, ale trzeba pamiętać , że zadni inni kibice KK w Polsce nie mieli w tym sezonie szansy swiętować zdobycia Mistrzostwa Polski, stąd układ odniesienia jakby inny. Jesli natomiast porównać doping taki na jaki inne kluby miały szansę, czyli podczas meczów "takich sobie zwykłych" w trakcie sezonu zasadniczego, mobilizacja fanów Wisły była zdecydowanie mniej efektowna i może nawet daleko poniżej przeciętnego zaangażowania kibiców innych druzyn. :wink:

dlatego kolega kwassek dodal ikonke na koncu wypowiedzi :)))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 04 maja 2006, 22:19

Ach te ikonki, jak wiele kwesti wyjaśniają. No i dobrze :wink: :D

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 04 maja 2006, 22:33

OK Liquidor. Jestem w stanie zrozumiec Twoje podejscie ze jestes kibicem Wisly Krakow bez rozgraniczen na sekcje sportowe. To prosze wyjasnij mi badz zajmij stanowisko w sprawie jaka opisalem wczesniej.

A mianowicie:

Podchodza do nas po meczu kibice starsi jak i mlodsi w barwach Bialej Gwiazdy i gratuluja nam srebra, walki itd... a na koniec podajac reke przepraszaja za zachowanie "kibicow pilkarskich". Nam "laikom" wmawiacie ze nie ma podzialow, a jednak sami kibice jasno daja nam do zrozumienia ze takie podzialy wewnatrz sa! Czekam na odpowiedz, chodz od samego tematu jaki tu opisalem zaraz po powrocie bardzo odeszlismy, ale coz. To normalka na tym forum.

Czy traktujecie ich za gorszych? A moze nie sa prawdziwymi kibicami Wisly (oczywiscie w Waszym mniemaniu)? A moze cos calkiem innego? Prosze odpowiedz mi na to... :D
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 04 maja 2006, 22:37

Marco TS pisze:
Matii pisze:Wlasnie mialem zamiar podejsci i powiedziec Ci ze kiedys chciales mi dac w dziob i ze teraz masz okazje ale aszok powiedziala ze nie warto. I faktytycznie nie warto bylo. Natomiast jak sie spotkamy to bedziesz teraz mial niesamowita okazje. Ciekaw jestem jak sie zachowasz. A nie nazywam wszystkich kibicow krakowa tak jak Ty to napisales, nawet nie uzylem takich sformuowan. Nie dopisuj sobie!

krotką masz pamiec oj strasznie krotką to przypomnij wszem i wobec za co miales dostac w dziob??? bo napewno nie za to ze jestes z Chelma i sympatyzujesz z Lotosem. Czekam na odpowiedz.

a czy ja gdzies napisalem ze mialem dostac w dziob za to ze jestem z Chelma badz sympatyzuje z Lotosem?

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 maja 2006, 22:39

Matii pisze:
Marco TS pisze:
Matii pisze:Wlasnie mialem zamiar podejsci i powiedziec Ci ze kiedys chciales mi dac w dziob i ze teraz masz okazje ale aszok powiedziala ze nie warto. I faktytycznie nie warto bylo. Natomiast jak sie spotkamy to bedziesz teraz mial niesamowita okazje. Ciekaw jestem jak sie zachowasz. A nie nazywam wszystkich kibicow krakowa tak jak Ty to napisales, nawet nie uzylem takich sformuowan. Nie dopisuj sobie!

krotką masz pamiec oj strasznie krotką to przypomnij wszem i wobec za co miales dostac w dziob??? bo napewno nie za to ze jestes z Chelma i sympatyzujesz z Lotosem. Czekam na odpowiedz.

a czy ja gdzies napisalem ze mialem dostac w dziob za to ze jestem z Chelma badz sympatyzuje z Lotosem?

czytac ze zrozumieniem trudna rzecz. skup sie na tym co napisalem. ten Chelm i Lotos to pewne sugestia ze nie w tym lezy problem.

odpowiedz za co miales dostac.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 04 maja 2006, 22:41

ej może jednak takie sprawy to na priv co?
myślę,że niekoniecznie wszytskich czytajacych forum takie rzeczy interesuja?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Kaziu
Nowy na forum

Postautor: Kaziu » 04 maja 2006, 22:53

Feta w rytmie disco polo.Co Galicja to Galicja.Lepiej trzeba było krakowiaka zatańczyc,bo po spotkaniu z LEGIĄ nie będzie okazji.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 04 maja 2006, 22:55

Marco zapamietaj sobie JEDNO!! Na nic nie musze odpowiadac, szczegolnie Tobie. Sporo rzeczy poprzekrecales wiec i czekam co w tej sprawie ciekawego dopiszesz do "scenariusza" :D

Awatar użytkownika
El Guaje
Kadet

Postautor: El Guaje » 04 maja 2006, 22:57

A jak tam prezentował się doping śledzików z Gdynii ?
!AMUNT VALENCIA!

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 04 maja 2006, 22:58

Kaziu pisze:Feta w rytmie disco polo.Co Galicja to Galicja.Lepiej trzeba było krakowiaka zatańczyc,bo po spotkaniu z LEGIĄ nie będzie okazji.

fiu fiu, toś nam pojechał :lol: Szkoda tylko dla Ciebie, że Wisła Kraków jest MISTRZEM POLSKI, i obecnie kibice Wisły mają wyjebane na takie marne zaczepki :) Ot, nie rusza nas to :)

Matii, Tobie zaraz odpisze.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 maja 2006, 22:58

Matii pisze:Marco zapamietaj sobie JEDNO!! Na nic nie musze odpowiadac, szczegolnie Tobie. Sporo rzeczy poprzekrecales wiec i czekam co w tej sprawie ciekawego dopiszesz do "scenariusza" :D

Wstyd sie przyznac co??? co zapomniales juz za co miales dostac???

tak WISŁA przekreca za to Lotos i matti z Chelma prawde wam powie. tak sie sklada ze tego co sie u nas działo i dzieje na trybunach nikt sie nie wypiera i nie zaprzecza . Wy to opanowaliscie do perfekcji to nie my to oni winni. Bujaj sie czlowieku na basketmanie i tam krec swoje walki i lizcie sie po 4 literach bo to wam wychodzi najlepiej.

Nie odpowiedziales bo jestes frajer bo bys sie musial przyznac do paru rzeczy a z n ie ma honoru i odwagi to swiadczy tlyko o tobie.

Kaziu pisze:Feta w rytmie disco polo.Co Galicja to Galicja.Lepiej trzeba było krakowiaka zatańczyc,bo po spotkaniu z LEGIĄ nie będzie okazji.

kolejny wirtuoz internetu no i co z tego ze Legia bedzie mistrzem?? w 2001/2002 tez byla i co stalo sie cos?? :))) a Cracovia jest starsza od Wisly no i co??? zapomaniales o GTS WISŁA to tez w modzie jest jak sie chce leczyc kompleksy :))) dzieci sie dorwaly do kompa i myslą ze nas ruszaja takie wypowiedzi. :)))
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

TS_1906
Nowy na forum

Postautor: TS_1906 » 04 maja 2006, 23:06

Matii pisze:Podchodza do nas po meczu kibice starsi jak i mlodsi w barwach Bialej Gwiazdy i gratuluja nam srebra, walki itd... a na koniec podajac reke przepraszaja za zachowanie "kibicow pilkarskich". Nam "laikom" wmawiacie ze nie ma podzialow, a jednak sami kibice jasno daja nam do zrozumienia ze takie podzialy wewnatrz sa! Czekam na odpowiedz, chodz od samego tematu jaki tu opisalem zaraz po powrocie bardzo odeszlismy, ale coz. To normalka na tym forum.

Czy traktujecie ich za gorszych? A moze nie sa prawdziwymi kibicami Wisly (oczywiscie w Waszym mniemaniu)? A moze cos calkiem innego? Prosze odpowiedz mi na to... :D

pewnie gadaliście z grupką pikników, finał jak to finał przyciąga różnych ludzi, niekoniecznie kumatych, stąd też można czasem takie coś usłyszeć
pikników też trzeba tolerować, bo kupują bilety/karnety a co za tym idzie pakują kasę w klub

jeszcze odnośnie meczu, przyznać trzeba że jak na ich możliwości, lotoski liczbowo i wizualnie (większość na żółto) prezentowali się całkiem dobrze
http://www.wislacanpack.pl/home/picts/g ... C_0069.jpg
Obrazek

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 04 maja 2006, 23:16

Marco TS pisze:
Matii pisze:Marco zapamietaj sobie JEDNO!! Na nic nie musze odpowiadac, szczegolnie Tobie. Sporo rzeczy poprzekrecales wiec i czekam co w tej sprawie ciekawego dopiszesz do "scenariusza" :D

Wstyd sie przyznac co??? co zapomniales juz za co miales dostac???

tak WISŁA przekreca za to Lotos i matti z Chelma prawde wam powie. tak sie sklada ze tego co sie u nas działo i dzieje na trybunach nikt sie nie wypiera i nie zaprzecza . Wy to opanowaliscie do perfekcji to nie my to oni winni. Bujaj sie czlowieku na basketmanie i tam krec swoje walki i lizcie sie po 4 literach bo to wam wychodzi najlepiej.

Nie odpowiedziales bo jestes frajer bo bys sie musial przyznac do paru rzeczy a z n ie ma honoru i odwagi to swiadczy tlyko o tobie.

:lol:

niczego co tutaj napisalem, czy teraz jak i wczesniej sie nie wstydze.
biore pelna odpowiedzialnosc za to co pisze i co mysle. oczywiscie to Ty wiele rzeczy sobie dopowiedziales badz starales sie wmowic ze tak nie bylo jak pisalem. Chodzby z biciem kobiety czy to jak ja niby wyrazalem sie o kibicach z Krakowa. Jakch to ja slow uzylem. Dodatkowo, ze uogolnialem badz jak wolisz generalizowalem. Nie zapominaj jednego. Oporocz mnie z Chelma i okolo 40 osob z Gdyni na sektorze tym samym jak i obok na vipie siedzialo bardzo duzo ludzi bezstronnych. I wszyscy mowia to samo co ja tutaj pisze. Widac nie tylko ja czy kibic Lotosu (gdzie uwazacie ze nie moze sie pogodzic z porazka i dlatego szuka pretekstu) jest oburzony takim a nie innym zachowaniem na KOSZU KOBIET. Marco, wiec zapamietaj jedno, bo ide spac i tyle mojego w tym temacie. Na nic nie musze Ci odpowiadac. Twoje odwracanie kota ogonem, badz dopowiadanie sobie czegos czego nie bylo podziala tylko na Twoich ziomkow. Ale zdecydowana wiekszosc, ktora tutaj przebywa (tylko czyta) ma doskonale takie same zdanie jak ja. A Twoje tlumaczenie ze kibicow Lotosu traktujecie jak pilkarskich jest popieprzone. Cala sytuacja w tym kraju z fanatycznym kibicowaniem i zabijaniem sie w imie ukochanej druzyny jest popieprzona. A Wy to ze stadionow przenosicie powoli na hale koszykarskie. POPIEPRZONE !!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”