Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
zawodniczka
- Żak
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
zawodniczka pisze:hehehe czyzby Edzia wpadla komus w oko![]()
![]()
No bez takich !! !! !!
To nie o mnie chosi
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 22:32 przez Edzia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
zawodniczka
- Żak
-
RedDevil87
Pytanie:D
Witam Edzia... znasz może ta była w Kraku na finałowym meczu...nawet ta osoba miała szxalik Lotosu, Wisły, Koszulke MISTRZOWSKĄ Wisły z jakims autografem
i koszulke koszykarską również WISŁY... znasz ja może ... podaj mi na nia jakies namiary... chciałbym z nia znów pogadac 
-
zawodniczka
- Żak
-
eWeLiNka#11
a co do lshtyna nio tomysle ze przy odrobinie szczesie i sily wyszlubysmy z grupy!!ale niestety nie ma sie co oszukiwac ze inne zespoly co chwile mialy zmianny podstawowe zawodniczki mogly sobuie odpoczac te 2min i potem znow dac z siebie wszystko my niestety nie mialysmy takich mozliwosci..gralysmy jedna piatka..i brakowalo nam sil!! jechalysmy tam (ja napewno) z zamiarem aby przeywiezc medal ale
:(:(bniestety...w sumie przy okazji dziekujemy trenerom noi przede wszystkim trenerowi Raczynskiemu bo nie musial a jezdzil z nami ipomagal wygrywac mecze..!!buzka
Re: POLFA
Pytam po raz kolejnypisze:Pytam po raz kolejny zna ktoś ta osobe która była na finale z Krakowie z kibicami Lotosu... jeśli ktoś zna to poprosze o namiary jakiś numer gg albo phone... niech się odezwie...
A ja po raz pierwszy i ostatni Ci odpowiadam. Podejrzewam, że wiele osób zna tą dziewczynę (w końcu jest z Pabianic), ale nikt ci nie poda jej numeru gg, telefonu czy tez innych form kontaktu, chyba, że sama zainteresowana się na to zgodzi.
Natomiast jeśli jeszcze raz w tym wątku napiszesz coś co odbiega od jego tematu (przypominam, że ten temat jest o kadetce MTK Pabianice - Ewelinie Gali) Twój post będzie usunięty
-
Gość
eWeLiNka#11 pisze:a co do lshtyna nio tomysle ze przy odrobinie szczesie i sily wyszlubysmy z grupy!!ale niestety nie ma sie co oszukiwac ze inne zespoly co chwile mialy zmianny podstawowe zawodniczki mogly sobuie odpoczac te 2min i potem znow dac z siebie wszystko my niestety nie mialysmy takich mozliwosci..gralysmy jedna piatka..i brakowalo nam sil!! jechalysmy tam (ja napewno) z zamiarem aby przeywiezc medal ale:(:(bniestety...w sumie przy okazji dziekujemy trenerom noi przede wszystkim trenerowi Raczynskiemu bo nie musial a jezdzil z nami ipomagal wygrywac mecze..!!buzka
Z całym szacunkiem dla Ciebie i Twoich koleżanek,które przywiozły 5-te miejsce ale może to,że grałyscie w piątkę to chyba jest problem szkoleniowy i kadrowy..Granie przez cały mecz bez zmian to ogromny wysiłek, ale czy chcesz przez to powiedzieć, że reszta dziewczyn ma zrezygnować z trenowania bo są albo nie doszkolone albo nie mają takiego talentu jak ty Ewelinko? Myślę,że nia ma co podkreslać faktu,że to własnie WAM zawdzięcza się 5-te miejsce, bo wszyscy zainteresowani to wiedzą, Miejmy nadzieję,że program szkoleniowy w przyszłym sezonie będzie tak pomyślany, że zespół kadecki będzie miał 12 zawodniczek a nie 5.
- Edzia
- Junior
eWeLiNkA#11 pisze:edziu skarbie a skad masz takieinfo o kadrze??:P:Pcio??:>
No widzisz, 'żondzem'
Ale mam dobre wieści, prawda?
(czy podobnie, jak w przypadku Oli - Wy jeszcze nic nie wiecie?)
Drogi Gościu - myślę że nadinterpretujesz wypowiedź Eweliny.
Owszem, ławkę mamy krótką, w ważnych momentach meczowych, decydujących można brać pod uwagę tę piątkę-szóstkę zawodniczek, ale uważam, że gdyby nie było tej dalszej trójki-czwórki graczy, to awans do finału w Olsztynie byłby niemożliwy
"Oto jest miłość.
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- KaRaTeKa EwElInKo
- Nowy na forum
- Edzia
- Junior
KaRaTeKa EwElInKo pisze:Skąd jest ta informacja że Ewelina została powołana na kadre, bo ona sama nic o tym nie wie?!
http://www.pzkosz.pl/kadry/wynik_lista. ... a_typ=u16k
Poza Eweliną podobno powołano także Olę Szałecką.
"Oto jest miłość.