STBL w sezonie 2004/2005
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
STBL w sezonie 2004/2005
Dzisiaj o godz. 12.00 upłynął termin zgłoszeń drużyn do rozgrywek
Sharp Torell Basket Ligi w sezonie 2004/2005.
Do Sharp Torell Baskel Ligi zgłosiły się kluby:
1. Lotos VBW Clima Gdynia
2. AZS Poznań
3. PZU Polfa Pabianice
4. MKS Orzeł Polkowice
5. TS Wisła Can-Pack Kraków
6. ŁKS Łódź
7. AZS Lublin
8. KS Cukierki Odra Brzeg
9. TS Ostrovia Ostrów Wlkp.
10. AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.
www.plkk.pl
Sharp Torell Basket Ligi w sezonie 2004/2005.
Do Sharp Torell Baskel Ligi zgłosiły się kluby:
1. Lotos VBW Clima Gdynia
2. AZS Poznań
3. PZU Polfa Pabianice
4. MKS Orzeł Polkowice
5. TS Wisła Can-Pack Kraków
6. ŁKS Łódź
7. AZS Lublin
8. KS Cukierki Odra Brzeg
9. TS Ostrovia Ostrów Wlkp.
10. AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.
www.plkk.pl
pietroc pisze:wreszcie sie dowiedzialem co to za klub jest w Polkowicach bo do tej pory nikt nie potrafil mi tego powiedziec
wiec nie wysililes sie specjalnie w staraniach o zasiegniecie takowej informacji, skoro nie pytales u zrodla... bo nie przypominam sobie takowego zapytania do ludzi z polkowic.
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
brzydki pisze:pietroc pisze:wreszcie sie dowiedzialem co to za klub jest w Polkowicach bo do tej pory nikt nie potrafil mi tego powiedziec
wiec nie wysililes sie specjalnie w staraniach o zasiegniecie takowej informacji, skoro nie pytales u zrodla... bo nie przypominam sobie takowego zapytania do ludzi z polkowic.
tu sie mylisz
pietroc pisze:brzydki pisze:pietroc pisze:wreszcie sie dowiedzialem co to za klub jest w Polkowicach bo do tej pory nikt nie potrafil mi tego powiedziec
tu sie myliszpytalem sie Kuby ale nie byl w stanie mi odpowiedziec
w takim razie przepraszam. nie pamietalem takiego pytania na forum... wiec sorry. a co do Kuby, no coz... pozostaje ubolewac nad poziomem wiedzy, badz co badz, krajana - wstyd
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”