Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
KaRaTeKa EwElInKo
Nowy na forum

Postautor: KaRaTeKa EwElInKo » 07 maja 2006, 07:44

To że Ewelina jest na liście to nie znaczy że jest zaraz powołana! PZKosz jest w strszanych długach i najbliższym zgrupowaniem będzie powołanie na obóz do Spały 30 czerwca! Ale podejżewam ze Ewelinke i tak powołają!, tylko że to jeszcze troche czasu.

gosc

Postautor: gosc » 07 maja 2006, 09:49

Ludzie!!!!!! po co te domysly ?? Ewelina BEDZIE PODSTAWA REPREZENTACJI KADETEK w tym roku . Nie ma innej opcji!! Pzkosz ,mimo dlugow, tez ma ,,oczy,, i potrafi ocenic przydatnosc zawodniczki do gry w reprezentacji a co do Szaleckiej to ploty.

eWEliNka#11

Postautor: eWEliNka#11 » 07 maja 2006, 11:39

obawialam sie ze moja wypowiedz zostanie tak odebrana!! :( nie zasugerowalam nic takiego ze dziewczyny z poza pierwszej piatki maja rezygnowac!!ja im zazdroszcze ze maja takich dobrych trenerow juz w tym wieku!! nap-rawdre dziewczyny sa waleczne w zespole relacje miedzy nami tez sa w porzadq nic do zarzucenia aone jak na swoj wiek potrafia baaaaaaaaaaaardzoooooooo duzo!!

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 07 maja 2006, 11:51

Ale po co ktoś mówi cos skoro nie jest tego pewny??Potem tak wychodza ploty,Ewelina zapewne bedzie powołana a co do mnie to nie wydaje mi się,a pozatym to jest chyba strona o Ewelinie....

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 07 maja 2006, 17:52

Ewelinko, ale wydaje mi sie ze nikt tak tego nie zrozumie, ze dziewczyny spoza pierwszej 5 maja zrezygnowac;) Wszystkie ciezko trenujemy i miejmy nadzieje ze beda tego efekty;) 8)

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 07 maja 2006, 18:01

Ola#4 pisze:Ale po co ktoś mówi cos skoro nie jest tego pewny??Potem tak wychodza ploty,Ewelina zapewne bedzie powołana a co do mnie to nie wydaje mi się,a pozatym to jest chyba strona o Ewelinie....

Ktoś, czyli ja... :roll: :P.

Nie no, lusss..., być może 'mój informator' się za bardzo rozmarzył, przesłyszał albo cuś...
W każdym bądź razie obu Wam dziewczyny życzę powołania :!: :!: :!:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

eWeLiNka#11

Postautor: eWeLiNka#11 » 08 maja 2006, 10:55

ja tamolka nie wiem co z toba:P:Pbo nawet nie wiemco z moim powolaniem...hehe chociaz jest scisla 16 juz noi z niej wybieraja 12...:)papa

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 maja 2006, 17:23

No widzisz czasem tak bywa ze kibice wiedza najpierw :wink:
Ola(Maleństwo)w kadrze czemu nie :wink:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Widz
Nowy na forum

Postautor: Widz » 09 maja 2006, 08:42

Trzeba przyznać, że i Ola i Ewelina naprawdę grają bardzo dobrze. Napewno nikt nie miał by nic przeciwko gdyby do kadry została powołana Ola Szałecka bo choć "maleństwo", to wykazuje się dużą skutecznością, co potwierdziła ilością wrzuconych koszy w Olsztynie. Dziewczyny są naprawdę niezłe i tworzą dobry team. Oby tak dalej i oby to grono "niezłych" dziewczyn ciągle się powiększało

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 09 maja 2006, 18:56

Bardzo dziekuje,ale mysle ze punkty to nie wszystko bo wygrywamy i odnosimy porazki całą druzyną.Ej ale mam prośbe nie piszcie o mnie bo to stronka Eweliny :wink:

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 10 maja 2006, 21:21

Ola i Ewelka to super zawodniczki!!!!!A co do tego "MALEŃSTWA" to sie wzruszyłem :D :D :D pozdro mam nadzieje ze dziewczyny pokażą na co je stać:)
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 13 maja 2006, 10:34

No no oczywiscie Maleństwo spokojnie mozemy załozyc temat o tobie :wink:
Zobaczymy jak tam Ewelinka zagra w Polkowicach-jedno jest pewne mozna na nia liczyc hehe tak samo jak na Maleństwo :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

EwEliNkA#11

Postautor: EwEliNkA#11 » 15 maja 2006, 11:23

nio jestesmy juz:):):)hihih mam nadzieje ze fianaly beda u nas:) ale niestety marta ma kontuzje..na szczescie nie skonczylo sie to bardzo zle bo jest szansa ze za tydzien bedzie w pelnej dyspozycji do gry:D:Dbuziaki dla wszystkich:*:*:*

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 15 maja 2006, 12:12

:( Niestety Marta Hałęza skreciła kolano :( Smutna to wiadomosc dla nas.

PATKA#19

Postautor: PATKA#19 » 22 maja 2006, 14:06

Wszystkiego najlepszego dla EWELINKI ktora ma dzisiaj urodzinki :D zdrowka,szcescia,spelnienia marzen, jeszcze lepszych wynikow w baskecie i wogole wszytskiego NAJ NAJ!!!!! 1oo lAt :!: :!: :) WiElKiE BuZiAkI dLA CiEBiE;*;*;*;*;*

Wróć do „Archiwum”