Wybory MISS BASKET 2004 - dyskusje forumowiczów

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 29 listopada 2004, 20:14

W kwestii Wilsona to potwierdzam że taki osobnik istnieje :lol: .
Popieram też pogląd Seby na temat nowo zarejestrowanych forumowiczów. Zresztą na pierwszym, "czarnym" forum też się zarejestrowałem tylko po to by móc zagłosować w wyborach. No i proszę, dzięki temu macie wspaniałego forumowicza :lol: :lol: :lol:
Mysle natomiast że należy czuwać i sprawdzać ip nowych forumowiczów tak na wszelki wypadek.
Zastanawiam sie również czy nie warto byłoby wprowadzić nakazu wpisania w profilu skąd się pochodzi???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 29 listopada 2004, 20:28

No i proszę, dzięki temu macie wspaniałego forumowicza

Dziękujemy Ci o Szymonie za światłość, jaką nas obdarzyłeś, za mądre słowa które piszczą nasze uszy, za niebanalny styl, wdzięk, dźwięk (ten o tłuczonym szkle...) – słowem dziękujemy Ci za to że jesteś z nami... – słowem Alleluja! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja z kolei pragnę uspokoić wszystkich, których niepokoi „Marcyś” – wzmożona korespondencja z tą przemiłą osobą pozwoliła mi przekonać się, że nie może być „klonem” – bowiem jeszcze tu nikogo tak miłego nie spotkałem...
:wink: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 29 listopada 2004, 20:53

Szymon pisze:W kwestii Wilsona to potwierdzam że taki osobnik istnieje :lol: .
(...)

Tiaaa.. i nawet mi wczoraj zdradził, że liczy na to, że w niedzielę będzie miał okazję do wspólnej dyskusji z Tobą i kibicami z Pabianic... na szkło ;) No ale pewnie się wystraszysz takiego dialogu :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 29 listopada 2004, 23:26

simon pisze:Ja z kolei pragnę uspokoić wszystkich, których niepokoi „Marcyś” – wzmożona korespondencja z tą przemiłą osobą pozwoliła mi przekonać się, że nie może być „klonem” – bowiem jeszcze tu nikogo tak miłego nie spotkałem...

Gdybyś jeszcze zobaczył jak ona gra, hoho, jestem pewien, ze za kilka lat ujrzymy ją w ekstraklasie :)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 30 listopada 2004, 00:09

Jutro ostatni dzień wyborów, więc dziękując tym, którzy oddali głos na zgłoszoną przeze mnie kandydatkę (i baaaardzo dziwiąc się tym, którzy tego nie uczynili.. hihi) zamykam kampanię wyborczą poniższym, miłym akcentem... jeszcze kilku znanych statystów pozowało specjalnie dla potrzeb sztabu wyborczego Natalii, ale... to może do następnych wyborów :D

Obrazek

Pozdrawiam!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 30 listopada 2004, 10:23

qiero pisze:
simon pisze:Ja z kolei pragnę uspokoić wszystkich, których niepokoi „Marcyś” – wzmożona korespondencja z tą przemiłą osobą pozwoliła mi przekonać się, że nie może być „klonem” – bowiem jeszcze tu nikogo tak miłego nie spotkałem...

Gdybyś jeszcze zobaczył jak ona gra, hoho, jestem pewien, ze za kilka lat ujrzymy ją w ekstraklasie :)
oooooo - pewnie, że chętnie "bym zobaczył"... :D :D :D - oczywiście i to jak gra i to "za parę lat" - chmmmm, oczywiście najchętniej w ŁKS-ie :wink:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 30 listopada 2004, 10:27

simon pisze:
qiero pisze:

oooooo - pewnie, że chętnie "bym zobaczył"... :D :D :D - oczywiście i to jak gra i to "za parę lat" - chmmmm, oczywiście najchętniej w ŁKS-ie :wink:

Podejrzewam, że Marcyś pozostanie wierna Wrocławiowi, ale niedaleko ma do Brzegu :wink:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 30 listopada 2004, 10:37

qiero pisze:
simon pisze:
qiero pisze:

Podejrzewam, że Marcyś pozostanie wierna Wrocławiowi, ale niedaleko ma do Brzegu :wink:
eeeeeeeee - "niedaleko" w dzisiejszym świecie to pojęcie bardzo względne - ja mogę bronić nawet tezy, że do Łodzi też jest "niedaleko" :lol: :lol: :lol: :lol: - poważnie - miła osoba i życzę jej sukcesów

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 30 listopada 2004, 10:43

UWAGA - DO KOŃCA GŁOSOWANIA 13 GODZIN!!!

a korzystając z okazji chciałbym po raz ostatni przedstawić pewną kandydatkę:

Obrazek

i na specjalną prośbę pewnego namolnego kolegi:

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 14 lipca 2005, 23:49

http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.