AZS Poznań - Wisła Kraków w PP koszykarek
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
To będzie półfinałowa rywalizacja. Jej zwycięzca zagra w finale Pucharu Polski
Finałowy turniej z udziałem czterech drużyn odbędzie się na początku marca przyszłego roku. Wezmą w nim udział uczestnicy Euroligi (Lotos Gdynia i Wisła Can-Pack Kraków) oraz zwycięzcy turniejów półfinałowych (AZS Poznań i PZU-Polfa Pabianice). W półfinałach Wisła zagra z AZS, a Lotos - z Polfą. Nie wiadomo jeszcze, gdzie odbędzie się ten turniej. - Chcemy wysłać zaproszenia do zorganizowania tego turnieju do wszystkich klubów ekstraklasy, ale nie tylko. Być może Final Four odbędzie się w którymś z mniejszych ośrodków, operatywni działacze są choćby w Strzelcach Opolskich czy Bydgoszczy. Do 15 stycznia poczekamy na oferty, a później wybierzemy najlepszą z nich - mówi pełnomocnik PLKK Grzegorz Ziemblicki. Zwycięzcy półfinałów Final Four 6 marca zagrają w finale Pucharu Polski.
grand (Gazeta Wyborcza)
To będzie półfinałowa rywalizacja. Jej zwycięzca zagra w finale Pucharu Polski
Finałowy turniej z udziałem czterech drużyn odbędzie się na początku marca przyszłego roku. Wezmą w nim udział uczestnicy Euroligi (Lotos Gdynia i Wisła Can-Pack Kraków) oraz zwycięzcy turniejów półfinałowych (AZS Poznań i PZU-Polfa Pabianice). W półfinałach Wisła zagra z AZS, a Lotos - z Polfą. Nie wiadomo jeszcze, gdzie odbędzie się ten turniej. - Chcemy wysłać zaproszenia do zorganizowania tego turnieju do wszystkich klubów ekstraklasy, ale nie tylko. Być może Final Four odbędzie się w którymś z mniejszych ośrodków, operatywni działacze są choćby w Strzelcach Opolskich czy Bydgoszczy. Do 15 stycznia poczekamy na oferty, a później wybierzemy najlepszą z nich - mówi pełnomocnik PLKK Grzegorz Ziemblicki. Zwycięzcy półfinałów Final Four 6 marca zagrają w finale Pucharu Polski.
grand (Gazeta Wyborcza)
- hellraiser
- Junior
- hellraiser
- Junior
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
I tu sie z toba Maras zgodzę. Starowicz jak na człowieka który ma relacjonować lige zeńską ma bardzo słaby zasób informacji, myli często podstawowe zawodniczki, opiera wypowiedzi na faktach powszechnie znanych, nie dysponująć przy tym żadnymi ciekawostkami, których więcej można przeczytac tutaj na kkforum niz usłyszeć w telewizji.MARAS pisze: bez Maćka Starowicza! To jest kiep!

Najlepszym redaktorem jest Łukasz Klin! Ma co prawda swój program w radiu półkatolickim Emaus które w Poznaniu nadaje na falach 89.8
Takiej poruty sobie narobił że szkoda gadać
Słuchajcie forumowicze z Poznania jego programów "Stadion" w każdy poniedziałek od 21-22 !!!!
Można boki zrywać!
Takiej poruty sobie narobił że szkoda gadać
Słuchajcie forumowicze z Poznania jego programów "Stadion" w każdy poniedziałek od 21-22 !!!!
Można boki zrywać!
Ostatnio zmieniony 02 grudnia 2004, 11:26 przez MARAS, łącznie zmieniany 1 raz.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Ja oprócz Starowicza to zmieniłbym jeszcze tego drugiego pana. jak mu tam było: indor, kaczor albo łabądź
. Ja poprostu nie moge ich razem słuchac. Nie dosyc ze przynudzają to dla nich w Polsce istnieje tylko jedna druzyna w ekstraklasie kobiet. Nie musze mówić jaka 
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”