Półfinały Mistrzostw Polski Juniorek w Gorzowie

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Półfinały Mistrzostw Polski Juniorek w Gorzowie

Postautor: kyS » 19 maja 2006, 15:22

KS AZS PWSZ Gorzów Wlkp. został organizatorem półfinałów Mistrzostw Polski Juniorek, które odbędą się w dniach 19-21.05.2006r.
Terminarz spotkań:
19.05.2006 r.(piątek)
godz. 16.00 - MKS Osa Zgorzelec - GTK VBW Gdynia
godz. 18.00 - AZS-PWSZ Gorzów Wlkp. – SKS – 12 Warszawa
20.05.2006 r. (sobota)
14.00 - SKS – 12 Warszawa - MKS Osa Zgorzelec
16.00 - AZS-PWSZ Gorzów Wlkp. - GTK VBW Gdynia
21.05.2006 r. (niedziela)
10.00 - GTK VBW Gdynia - SKS – 12 Warszawa
12.00 - AZS-PWSZ Gorzów Wlkp. - MKS Osa Zgorzelec
Wszyskie mecze zostaną rozegrane w hali PWSZ przy ul. Chopina 52. Dla kibiców wstęp wolny! Zapraszamy!!!

ze strony www.azspwsz.e-basket.pl
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 maja 2006, 21:17

Mysle ze jedynym komentarzem do postawy naszego zespołu jest to ze gra była świetna...w wykonaniu Asi Zalesiak, bo nikt po za nia u nas nie potarfił jej dotrzymac tempa
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 19 maja 2006, 21:45

elen pisze:Mysle ze jedynym komentarzem do postawy naszego zespołu jest to ze gra była świetna...w wykonaniu Asi Zalesiak, bo nikt po za nia u nas nie potarfił jej dotrzymac tempa

Jezeli Asia Zalesiak zagrala swietnie to ty byles na innym meczu.To jej straty spowodowaly ze gdy zespol dochodzil ona tracila i jej zespol tez.Nie oceniam zle zespolu z gorzowa ani gry asi poprosatu im nie wyszlo.Ale nie moge czytac ze asia grala swietnie.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 maja 2006, 11:27

Shrek pisze:
elen pisze:Mysle ze jedynym komentarzem do postawy naszego zespołu jest to ze gra była świetna...w wykonaniu Asi Zalesiak, bo nikt po za nia u nas nie potarfił jej dotrzymac tempa

Jezeli Asia Zalesiak zagrala swietnie to ty byles na innym meczu.To jej straty spowodowaly ze gdy zespol dochodzil ona tracila i jej zespol tez.Nie oceniam zle zespolu z gorzowa ani gry asi poprosatu im nie wyszlo.Ale nie moge czytac ze asia grala swietnie.

No to może rzczywiście byliśmy na innym meczu!!!
Ps ja byłem na tym w hali przy Chopina, a ty???
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Shrek
Amator

Postautor: Shrek » 20 maja 2006, 14:13

elen pisze:
No to może rzczywiście byliśmy na innym meczu!!!
Ps ja byłem na tym w hali przy Chopina, a ty???

Mówisz o tym meczu w którym Asia oddała 27 rzutów a trafiła 9.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 maja 2006, 14:18

Tak mówie o tym samym. Tylko nie chodzi mi o to ile zdobyła punktów, tylko jak prezentowała sie w porównaniu z reszta zespołu.
Obrazek

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2006, 15:01

Świetne spotkanie AZSu, nie do konca wierzyłem w walke naszego zespołu, a tu taki pogrom. dziewczyny zagrały świetny mecz, na pochwałe zasługuja wszystkie zawodniczki...powodzenia w finałach
Obrazek

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 21 maja 2006, 15:18

LASKI jestesmy w FINALE :D:D:D:D
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 21 maja 2006, 15:20

Jestescie i całe szczescie bo w piatek myslełem ze nawet nie ma co przychodzic na pozostałe mecze, ale udało wam sie...Dziekujemy, dziekujemy:P
Obrazek

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 21 maja 2006, 15:34

Wygrana w pieknym stylu ;) i wreszcie duza skutecznosc z gry ;) hehe :D
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 22 maja 2006, 21:34

Powalczą o medal!
Mimo fatalnego początku, gorzowianki wygrały we własnej hali półfinałowy turniej mistrzostw Polski juniorek do lat 18. Teraz czeka je walka o medale.

W piątek podopieczne Roberta Pieczyraka poległy z SKS-12 Warszawa 53:65. To był zimny prysznic. - Nie znałyśmy tego przeciwnika, nie mogłyśmy też wstrzelić się w kosz, dlatego straciłyśmy wiarę we własne siły i popełniałyśmy kolejne błędy. Na szczęście, w sobotę się przebudziłyśmy, a w ostatnim meczu wychodziło nam już wszystko! - tłumaczyła później liderka AZS-u PWSZ-u Joanna Zalesiak.
W sobotę, po zaciętej grze, gorzowianki pokonały GTK VBW Gdynia 61:55. O wszystkim miało rozstrzygnąć wczorajsze spotkanie z Osą Zgorzelec, która w pierwszych dwóch dniach nie doznała porażki. Tym razem nasza drużyna wzniosła się na wyżyny swych umiejętności i rozgromiła rywalki 71:24!
Trener Pieczyrak mógł być zadowolony z postawy podopiecznych, choć miał zastrzeżenia. - W pierwszym dniu dziewczyny nieźle broniły, ale miały katastrofalną, bo zaledwie 29-procentową skuteczność rzutów z gry - zauważył. - W meczu z gdyniankami też szło ciężko, ale dzięki świetnej końcówce, odrobiliśmy dziewięć punktów straty i zwyciężyliśmy. A w trzecim spotkaniu wróciliśmy wreszcie do „swojej” gry, pokazując charakter. W finałach nie będzie łatwo, ale powalczymy!

www.gazetalubuska.pl
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”