ZASADY tego podforum - przeczytaj zanim napiszesz COKOLWIEK!

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

ZASADY tego podforum - przeczytaj zanim napiszesz COKOLWIEK!

Postautor: Łukasz-fan » 19 maja 2005, 16:06

To co ostatnio się tutaj wyrabia to jedna wielka kpina! Od teraz w każdym wątku można tylko i wyłącznie pisać na tematy z nim związane!! Wszelkie inne nie dotyczace tematu posty będą usuwane!! Wszystkkie nowe tematy które zostaną założone bezmyślnie, nie będą odwoływać się do zespołu , kibiców znikną niezwłocznie. Na forum zabrania się obrażania i pomawiania osób!! Sprawy wewnętrzne dotyczące Klubu Kibica rozwiązywane bedą na spotkaniach członków KK!! lub przez kontakt ze mną!! Mam nadzieję, że wszyscy podporządkują się i przestaną zaśmiecać forum, swoimi zatrzepkami, pretensjami itp. Nie oznacza to, że wprowadzam cenzurę, ale niestety ludzie piszący tutaj muszą wykazać się chociaż w małym stopniu inteligencją, bo chamstwo, wulgaryzmy i wszelkiego typu insynuacje, nie dodaja splendoru wszystkim uzytkownikom KKforum.

Pozdrawiam: Łukasz Zarzycki, Karol Burchardt, Bartłomiej Mytko
Ostatnio zmieniony 17 września 2006, 19:56 przez Łukasz-fan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 kwietnia 2006, 12:20

PANOWIE!!
nie bede zakladal nowego tematu, bo nie ma to sensu.
Co rusz ktos z uzytkowników forum zaprowadza tutaj totalny nieporządek(mowiac baaardzo delikatnie) - od teraz KONIEC Z TYM :!:

JAK CHCECIE REŻIM TO BĘDZIECIE GO MIELI :!: - juz raz taki sajgon na forum był, widać niektorzy chcą powtórki - proszę bardzo!!

Oto moje (i tylko moje) postanowienia:

[color=red]1)
wiadomego poziomu wpisy Łukasza (do Draxa) oraz Cegły (do kibiców AZSu) zostają usunięte
2) teraz najwazniejsze: jesli JESZCZE RAZ na tym podforum pojawi się jakikolwiek obraźliwy, wylgarny wpis to:
a) temat "plotki wszelakie" zostanie NIEODWRACALNIE ZAMKNIĘTY - poniewaz nie przynosi on splendoru zarowno temu forum, jak i kibicow AZSu, ktorzy najczesciej sie tutaj wypowiadają,
b) wszystkie takie wpisy zostaną natychmiast usunięte - jesli bedzie trzeba, bede zamykal tematy, w ktorych wywołała się "burza"
c) jesli jakis delikwent bedzie łamał te zasady, to oficjalnie zwrócę sie do administratrów tego forum (obydwu) o podjęcie bardziej zdecydowanych kroków w celu utemperowania tejze osoby(krokow, krorych, ja jako moderator nie mogę podjąć) - łącznie z banicją.

PROSZĘ O CAŁKOWITE PRZESTRZEGANIE TYCH ZASAD :!: :!: :!:
[/color]
reloaded :]

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 27 kwietnia 2006, 18:23

Bury kolejnym moderatorem forum - mam nadzieję, za trójka modów da rade przypilnowac tu porządku....
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 kwietnia 2006, 18:23

Mytek pisze:Bury kolejnym moderatorem forum - mam nadzieję, za trójka modów da rade przypilnowac tu porządku....

Gratki Bury!:) Nie pij teraz za długo z tego powodu.... hehe;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 27 kwietnia 2006, 21:24

Wreszcie mogłem dorwać się do kompa... mam nadzieję, że uda mi się upilnować tutaj porządku, choć nie będzie to łatwe zadanie...
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
Hamplik
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Hamplik » 21 maja 2006, 11:49

Ordnung muss sein :lol:

Wróć do „AZS Poznań”