MISS BASKET 2004 - Alicja Perlińska!!!!!!!!!

Wybierz najpiękniejszą koszykarkę grającą na polskich parkietach

Moderatorzy: rzymi, MARIO, Kuba, elen

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

MISS BASKET 2004 - Alicja Perlińska!!!!!!!!!

Postautor: simon » 01 grudnia 2004, 00:06

MISS BASKET 2004 została

Alicja Perlińska

Walka trwała do końca pomiędzy "Perełką" a "Pysią" i zakończyła się... równą ilością punktów. Wobec tego o zwycięstwie Ali (po szybkiej konsultacji Jury) decydowała większa ilość pierwszych miejsc (tzn dla większej ilości forumowiczów to Ala była tą "naj")...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

pierwszą Vice-MISS BASKET 2004 została

Agnieszka Szott

Obrazek

a drugą Vice-MISS BASKET 2004 została

Magdalena Kozdroń

Obrazek

Nagrody:
Zwycięzcy oprócz splendoru jaki na nie spływa nabywają prawa do używania tytułu aż do przyszłego Listopada. Poza tym podobizna MISS umieszczona zostanie w flagowym miejscu forum (Viallos, tak?). Laureatki nabywają również prawo do wpisania 2 zdań od siebie (mogą być podziękowania :wink: :lol: ) na forum.
Promotor natomiast nabywa prawo doniesienia laureatce o sukcesie, przeprowadzenia z nią ekskluzywnego wywiadu w imieniu kkforum oraz przeprowadzenia sesji foto także dla nas... Poza tym obarczony zostaje równierz obowiązkiem wymuszenia u niej w/wspomnianego wpisu... :wink: :lol:
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2004, 11:08 przez simon, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 01:10

O godz. 24.00 30.11.04 zakończone zostały wybory Miss Basket 2004: W głosowaniu wzięło udział 42 zalogowanych forumowiczów oraz 1 gość którego głos zgodnie z regulaminem nie został uwzględniony. Oto wyniki:

1.Alicja Perlińska -39 pkt (9 razy pierwsze miejsce)
2.Agnieszka Szott -39 pkt (6 razy pierwsze miejsce)
3.Magda Kozdroń -23 pkt
4.Ola Żytomirska -19 pkt
5.Natalia Borak -16 pkt
6.Agnieszka Pazur -15 pkt (3 razy pierwsze miejsce)
7.Dominika Górczak -15 pkt (2 razy pierwsze miejsce)
8.Anna Kędzior -15 pkt (1 raz pierwsze miejsce)
9.Magda Pietrzak -11 pkt
10.Justyna Kłosińska -10 pkt
11.Deanna Nolan -9 pkt
11.Asia Szymańska -9 pkt
13.Monika Sibora -8 pkt
13.Alicja Szarowska -8 pkt
15.Ola Ratomska -5 pkt
16.Marta Błaszczyk -4 pkt
17.Nadia Drozd -3 pkt ( 1 raz pierwsze miejsce)
18.Agata Nowacka -3 pkt
19.Agnieszka Bibrzycka 1 pkt
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2004, 01:49 przez Mikey, łącznie zmieniany 5 razy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 01:11

yeeeeeeeeeee!!! :D
Obrazek

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 grudnia 2004, 04:00

No to są kpiny!!! Dopiero piąte miejsce tej najpiekniejszej :shock: Jestem zbulwersowany! Jak się odblokuję psychicznie, to może zdobędę się na gratulacje tym, które okazały się ponoć lepsze (co jest oczywiście NIEMOŻLIWE!).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 01 grudnia 2004, 08:36

no i czy dalej kolega z Pabianic, Mikey bedzie sie mnie czepial ? :) gdyby nie moj 1 punkt dla Ali, to by nie wygrala :D:D:D

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 08:47

Seba pisze:No to są kpiny!!! Dopiero piąte miejsce tej najpiekniejszej :shock: Jestem zbulwersowany! Jak się odblokuję psychicznie, to może zdobędę się na gratulacje tym, które okazały się ponoć lepsze (co jest oczywiście NIEMOŻLIWE!).
Jak widac Twoja najpiekniejsza nie okazała się najpiekniejszą dla ogółu. A na gratulacje czekamy, czekamy... 8)
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 grudnia 2004, 09:04

Seba pisze:No to są kpiny!!! Dopiero piąte miejsce tej najpiekniejszej :shock: Jestem zbulwersowany! Jak się odblokuję psychicznie, to może zdobędę się na gratulacje tym, które okazały się ponoć lepsze (co jest oczywiście NIEMOŻLIWE!).

Pomyśl o tym tak:

Przebojem wdarła się "na parkiety" i ze zdecydowanego zaplecza TBL zawładnęł na tyle mocno kibicowskimi sercami, że zdobyła 5 miejsce pozostawiając w pokonanym polu kilkanaście "murowanych" kandydatek do MISS...

Ja właśnie jej tego 5 miejsca gratuluję... :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 grudnia 2004, 09:16

Podsumujmy głosowanie:
Zysk forum większy niż przypuszczałem - bardzo duże zainteresowanie zaowocowało kilkoma rejestracjami nowych forumowiczów (których serdecznie witam) i kilkoma powrotami, czasem "pod naciskiem" ale zawsze...
4 zakładki głosowania, 1000 bez jednego wyświetleń, z 5 wątków temu poświęconych...

Ciekawostki:
Agnieszka Szott zdecydowanie podoba się bardziej kobietom, które głosowały na nią w stosunku do "Perełki" 8-3. Faceci wybrali Alę ( 36-31)

Nagrody:
Zwycięzcy oprócz splendoru jaki na nie spływa nabywają prawa do używania tytułu aż do przyszłego Listopada. Poza tym podobizna MISS umieszczona zostanie w flagowym miejscu forum (Viallos, tak?). Laureatki nabywają również prawo do wpisania 2 zdań od siebie (mogą być podziękowania :wink: :D ) na forum.
Promotor natomiast nabywa prawo doniesienia laureatce o sukcesie, przeprowadzenia z nią ekskluzywnego wywiadu w imieniu kkforum oraz przeprowadzenia sesji foto także dla nas... Poza tym obarczony zostaje równierz obowiązkiem wymuszenia u niej w/wspomnianego wpisu... :D

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 01 grudnia 2004, 09:37

Gratulacje dla Ali. Nie mam wątpliwości, ze jest to właściwa osoba na właściwym miejscu :lol:

Ps. Kolega Mikey, z tej radosci to nawet nie zaprzeczył że z Pabianic jest :D :lol: :D
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 11:44

pietroc pisze:no i czy dalej kolega z Pabianic, Mikey bedzie sie mnie czepial ? :) gdyby nie moj 1 punkt dla Ali, to by nie wygrala :D:D:D
pietroc Twoja bezczelnosć nie zna granic :)a dwa punkty to komu dałeś zdrajco??? Gdyby nie Ty Ala wygrałaby w cuglach :D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 01 grudnia 2004, 11:55

Czy kolego promotor wnikliwie przeczytał jaka nagroda spłynęła na niego?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 grudnia 2004, 11:56

simon pisze:Podsumujmy głosowanie:

Ciekawostki:
Agnieszka Szott zdecydowanie podoba się bardziej kobietom, które głosowały na nią w stosunku do "Perełki" 8-3. Faceci wybrali Alę ( 36-31)

Nagrody:
Zwycięzcy oprócz splendoru jaki na nie spływa nabywają prawa do używania tytułu aż do przyszłego Listopada. Poza tym podobizna MISS umieszczona zostanie w flagowym miejscu forum (Viallos, tak?). Laureatki nabywają również prawo do wpisania 2 zdań od siebie (mogą być podziękowania :wink: :D ) na forum.
Promotor natomiast nabywa prawo doniesienia laureatce o sukcesie, przeprowadzenia z nią ekskluzywnego wywiadu w imieniu kkforum oraz przeprowadzenia sesji foto także dla nas... Poza tym obarczony zostaje równierz obowiązkiem wymuszenia u niej w/wspomnianego wpisu... :D
No czyli jaki z tego morał... Kobiety są zazdrosne, a skorą są zazdrosne to wiadomo o co...ach ta babska zawiść
:twisted:
Co do nagrody hmm uwazam ze umieszczenie zdjęcia zwyciężczyni w logo forum to miłe wyróżnienie. Ja jako promotor, mecenas i forumowy menago Ali dziekuję wszystkim którzy oddali na Alicję swój głos (z wyjątkiem pietroca-ksenofoba :)), dziękuję za docenienie i uznanie uroków Perełki. Jedncześnie zastrzegam sobie prawo do wyrażania zgody na wszelki wywiady i sesje zdjeciowe Alicji :D . Wiadomosć do świeżo upieczonej miss została juz dostarczona zresztą natychmiast :) Zobowiązuję się do namówienia Ali do zabrania głosu jako Miłościwie Nam Panującej od dziś Królowej GOD SAVE THE QUEEN!
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 grudnia 2004, 12:13

Coś mi tutaj nie pasuje :P :P :P :P :P :P :P

Adam
Żak

Postautor: Adam » 01 grudnia 2004, 14:31

Respect! 8)

No proszę - nie spodziewałem się, że włączając w ostatniej chwili do mojego głosowania Alę może się okazać, że każdy głos był ważny :) Każdy w sumie, kto na bierząco zliczał głosy mógl wpłynąć na końcowy wynik. Jaki z tego morał? Nie bądź durny - idź do urny :lol: :lol: :lol:

Gratulacje dla WSZYSTKICH zawodniczek, które są na tej liście i dla wielu, wielu innych, które też powinny się na niej znaleźć :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 grudnia 2004, 15:16

I po wyborach.
Wygrała zawodniczka której sztab wyborczy miał zdecydowanie największy budżet :lol: Ponadto przewodniczący sztabu Alicji Perlińskiej nieustnnie wywierał presje, groził a nawet zmienił barwy klubowe by osiągnąć cel :lol: :lol: :lol: . Mimo to gratuluję!
Jestem jednocześnie zadowolony z trzeciej lokaty "mojej" kandydatki. Biorąc pod uwage niski budżet, przystąpienie do wyborów niemal z marszu, brak wsparcia a niekiedy rzucane kłody pod nogi(prawda Adam?) uważam trzecią lokatę MAGDY KOZDROŃ za wielki sukces. Dziękuję wszystkim którzy oddali swój głos na "moją" kandydatkę.
Jednocześnie zaczynam już przygotowania do przyszłorocznych wyborów. :wink: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Miss Basket”