TRANSFERY PLKK
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Kuba pisze:Dziewczyna pochodzi w Wrocławia. ma moze z 21/22 lata. ostatnio kilka lat grała w ligach uniwersyteckich w USA. Agata Nowacka (która jezdziła z nią kiedys na kadre) wypowiada sie o niej w samych superlatywach, ze zawsze była talentem etc. sądze, ze moze sie przydać
Czarnecka to rocznik Agaty czyli ma 26 lat i ostatnio niewiele miała wspólnego z koszykówką na przyzwoitym poziomie.Na pewno nie będzie to wzmocnienie decydujace o lokacie drużyny.Z dotychczasowuch ruchów prezesa Korsaka wynika,że w przyszłym sezonie CCC będzie walczyć o ósemkę.
skoro piszesz, ze 26 to pewnie wiesz lepiej
ja napisałem "moze z 21/22" bo nie bylem pewien. oceniałem na oko.
Co do naszej walki o ósemkę - o to bym sie nie martwił. zespół po odmłodzeniu i gruntownej przebudowie zawsze gra słabiej i tego się nie uniknie. wazne, zeby te dziewczyny sie ze sobą zgrały, nabrały pewności itd, a w przeciagu lat może to być naprawdę fajna drużyna. Tak mi się wydaje, wiec nie rpzejmuje się tym, że nie ma żadnych "hitów" jak narazie.
Co do naszej walki o ósemkę - o to bym sie nie martwił. zespół po odmłodzeniu i gruntownej przebudowie zawsze gra słabiej i tego się nie uniknie. wazne, zeby te dziewczyny sie ze sobą zgrały, nabrały pewności itd, a w przeciagu lat może to być naprawdę fajna drużyna. Tak mi się wydaje, wiec nie rpzejmuje się tym, że nie ma żadnych "hitów" jak narazie.
Wojtek pisze:Co do Brzegu:)
Jeżeli zaznaczyłeś przy Toruniu, że Chełczyńska może tam grać to zaznacz też przy Odrze:). Raczej pewne, że w Brzegu nie zagrają: Chebotova Elena (powrót na Wschód), Morka Małgorzata, Kasprzak Agata (kontuzja), Pietraszek Agnieszka (urlop macierzyński).
Pozdrawiam!
jeśli chodzi o Agatę to raczej powrót po kontuzji
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
-
silentbob1
- Nowy na forum
Re: TRANSFERY PLKK
PZU POLFA PABIANICE
Odeszły: (...) Emilia Lamparska (Toruń)
ta "plotka" została już rozwiana i Szpila zostaje w Pabianicach, więc po co ten wpis tu nadal jest...
CCC POLKOWICE
Przybyły: Anna Pietrzak, Marta Gajewska, Małgorzata Czarnecka
Odeszły: Trześniewska Elżbieta, Marczewska Anna, Pazur Agnieszka, Agata Nowacka (przewlekła kontuzja), Jaroszewicz Agnieszka, Koryzna Edyta Justyna Jeziorna
plotka o Jeziornej też chyba już nie istnieje...
Gdzie idą Koryzna, Marczewska, Jaroszewicz i Pazur? Ktoś ma jakieś info...
AZS PWSZ GORZÓW
Odeszły:Dagmara Mroczek, Marta Żyłczyńska
Mam nadzieję, że Dagmara wróci do Łodzi...
Gdzie wybiera się Żyłczyńska?
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
jelo pisze:elen pisze:Obawiam sie ze Dagmara moze nie zagrac w najblizszym sezonie poniewaz znów chodzi o kulach
ooo..., to szkoda, a co jej jest dokładnie?
Niestety nie wiem, ale widziałem ze dzis przyszła na trening o kulach. Miała opatrunek na kolanie

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"CUKIERKI ODRA BRZEG
Obecny skład: Babicka Małgorzata, Bachryj Agata, Daniel Justyna, Dłutowska Joanna, Koc Martyna, Makowska Agnieszka, Nierzwicka Ewa, Pietraszek Agnieszka, Proschenko Olena, Rzeźnik Magdalena
Przybyły:
Odeszły: Joanna Chełczyńska (Toruń), Chebotova Elena, Morka Małgorzata, Kasprzak Agata (kontuzja), Pietraszek Agnieszka (urlop macierzyński)"
Bardzo prosze usunac zawodniczke Joanne Chełczynska z rubryki odeszły poniewaz kontrakt jest w Odrze podpisany na 100% (wiadomosc z pierwszej reki)
Obecny skład: Babicka Małgorzata, Bachryj Agata, Daniel Justyna, Dłutowska Joanna, Koc Martyna, Makowska Agnieszka, Nierzwicka Ewa, Pietraszek Agnieszka, Proschenko Olena, Rzeźnik Magdalena
Przybyły:
Odeszły: Joanna Chełczyńska (Toruń), Chebotova Elena, Morka Małgorzata, Kasprzak Agata (kontuzja), Pietraszek Agnieszka (urlop macierzyński)"
Bardzo prosze usunac zawodniczke Joanne Chełczynska z rubryki odeszły poniewaz kontrakt jest w Odrze podpisany na 100% (wiadomosc z pierwszej reki)
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”