Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

Widz
Nowy na forum

Postautor: Widz » 22 maja 2006, 08:51

Bardzo, dobry zespół, bardzo dużo pracy włożonej i od strony zawodniczek i od strony trenerskiej. Budujący jest fakt, że młodzież MTK Pabianice liczy się w Polsce, że są wyniki i że włozony wysiłek przekłada się na sukcesy.
Dziewczyny w finałach, to naprawdę dobra wiadomość.

Gosia Goofy :)

Postautor: Gosia Goofy :) » 22 maja 2006, 13:40

I JESTEŚMY W FINAŁACH !!!!!!! Mamy w grupie Wołomin, Olimpię i Gorzów. Podobno Gorzów, Wołomin, Muks i Olimpia Poznań, i Szczecin starają się o organizację finałów. NIe oficjalnie wiadomo ze organizatorem bedzie poznan :( szkoda że nie u nas . Ale trudno i tak musimy dać radę. Pozdrowienia dla drużynki

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 maja 2006, 17:10

No jasne ze wspaniale ze dziewczyny sa w finałach.I jak tez reflektuje finały jesli nie u nas to w Poznaniu.Dojazd łatwy i przyjemny :wink:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

synnek

juniorki w finałach

Postautor: synnek » 22 maja 2006, 17:36

braaaaaaaavooooooooo,
Raaaaaaaaaaaaaaaczek!!!!Gratulacje Panie trenerze może ,może wreszcie wrócą dobre czasy jak za trenera Langierowicza dla ,,młodej koszykówki'' ,bo już mam dość tych dziwnych nazwisk...,da coś tam,pa coś tam,a może by tak wreszcie SZEMRAJ,GALA,HAŁĘZA,HYLEWSKA,KUDŁAK,SZYMAŃSKA,i inne młode!!!
Taniej i nasze!Nie mówie JUŻ ale może czas pooowoooli inwestować!Bo to ma być nasza PABIANICKA KOSZYKÓWKA!!!tYLKO .....,KTO SIĘ PODEJMIE RYZYKO!?tRENERZY W STRESIE BO TRzEBA....,A MOŻE JEST INNA DROGA????????????????????????????????? :roll:

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 22 maja 2006, 17:41

A ja mam pytanie: czy jesteś pewien, że wszystkie wymienione przez Ciebie zawodniczki są pabianiczankami? Są wychowankami klubu z Pabianic?

Moje pytanie nie oznacza, oczywiście, że nie chciałabym choćby jednej z nich widzieć śmigającej na parkiecie i stanowiącej o obliczu zespołu.
Naszego zespołu !!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Re: juniorki w finałach

Postautor: Gwynbleidd » 22 maja 2006, 18:01

synnek pisze:braaaaaaaavooooooooo,
Raaaaaaaaaaaaaaaczek!!!!Gratulacje Panie trenerze może ,może wreszcie wrócą dobre czasy jak za trenera Langierowicza dla ,,młodej koszykówki'' ,bo już mam dość tych dziwnych nazwisk...,da coś tam,pa coś tam,a może by tak wreszcie SZEMRAJ,GALA,HAŁĘZA,HYLEWSKA,KUDŁAK,SZYMAŃSKA,i inne młode!!!
Taniej i nasze!Nie mówie JUŻ ale może czas pooowoooli inwestować!Bo to ma być nasza PABIANICKA KOSZYKÓWKA!!!tYLKO .....,KTO SIĘ PODEJMIE RYZYKO!?tRENERZY W STRESIE BO TRzEBA....,A MOŻE JEST INNA DROGA??????????????????????????????????? :roll:

Ty chyba niewiesz do konca co wypisujesz.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

SYNNEK

Postautor: SYNNEK » 22 maja 2006, 18:30

OCZYWIŚCIE ŻE NIE WSZYSTKIE SĄ!!!Ale mówię i piszę coś żłego wolicie da coś tam!?Jeśli tak to sorry...

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 maja 2006, 18:39

SYNNEK pisze:OCZYWIŚCIE ŻE NIE WSZYSTKIE SĄ!!!Ale mówię i piszę coś żłego wolicie da coś tam!?Jeśli tak to sorry...

To powiedz wprost o kogo Ci chodzi.

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 22 maja 2006, 20:40

Ja może troche nie na temat zespołu kadecko-juniorskiego, ale tez na temat "naszej koszykówki", a raczej jej przyszłości.
Otóż w dniu 20.05.2006r. drużuna żaczków MTK II Pabianice prowadzona przez "naszą" Alicję Stefańczyk zdobyła srebrny medal w mistrzostwach województwa Łodzkiego w mini koszykówce.
W finale nasze dziewczynki przegrały w zaciętym i emocjonującym pojedynku z Orlikiem Ujazd 38:36.
Ileż po tym meczy było łez i rozpaczy. :!:
Walczyły jak prawdziwe "włókniarki" :!:
Poniżej zdjęcie drużyny z maskotką (#8-its my girl :!: )
Obrazek
A swoją droga mam prośbę do władz klubu:
zadbajcie panowie troszeczke o te trenerki :!:
Ala Stefańczyk, Jolanta Nowacka.
To od nich zaczyna sie tworzenie "Włókniarza".
Jeżeli one odejdą, to kto będzie robił ten sport z tymi dziewczynkami, które maja tyle zapału i chęci do tego pieknego sportu.
A wiem, że cierpliwośc trenerek jest na wykończeniu.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

znawca

Postautor: znawca » 24 maja 2006, 19:40

finały w Poznaniu...... :? :? :? :?

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 24 maja 2006, 20:39

Ameryki nie odkryłeś!!!!!no niestety takie zycie lecz trzymam mocno kciuki z dziewczyny!!

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 25 maja 2006, 12:01

brawo :!:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 maja 2006, 19:26

Mam nadzieję, że na finałach pojawią się Przyjaciele z Włókniarza Pabianice... kto by sie spodziewał, że kibicując rok temu wspólnie w Gdyni, już za rok będzie okazja do wspierania w takich finałach obu naszych klubów! Nie może Was zabraknąć... Szymon - Trojan mi już trzy eski dziś wysłał... napisał, że jak nie przyjedziesz, to przestaje pić :( Wiesz co to oznacza;( NIESZCZĘSCIEEEEEE... ;)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Żaczek:)

Postautor: Żaczek:) » 26 maja 2006, 08:52

Fajnie ze ktos napisal o tym ze zdobylysmy te drugei meijsce:)) Łez bylo duzo po tym meczu... Nastepnym razem mamy nadzieje e bedzie zlotot:P:)

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 26 maja 2006, 20:20

gratulacje dziewuszki :) Oby w finałach udało się zdobyć najlepsze miejsce :) Bardzo mocno trzymam za was kciuki :)
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Wróć do „Archiwum”