Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
Gosia Goofy :)
I JESTEŚMY W FINAŁACH !!!!!!! Mamy w grupie Wołomin, Olimpię i Gorzów. Podobno Gorzów, Wołomin, Muks i Olimpia Poznań, i Szczecin starają się o organizację finałów. NIe oficjalnie wiadomo ze organizatorem bedzie poznan
szkoda że nie u nas . Ale trudno i tak musimy dać radę. Pozdrowienia dla drużynki
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
synnek
juniorki w finałach
braaaaaaaavooooooooo,
Raaaaaaaaaaaaaaaczek!!!!Gratulacje Panie trenerze może ,może wreszcie wrócą dobre czasy jak za trenera Langierowicza dla ,,młodej koszykówki'' ,bo już mam dość tych dziwnych nazwisk...,da coś tam,pa coś tam,a może by tak wreszcie SZEMRAJ,GALA,HAŁĘZA,HYLEWSKA,KUDŁAK,SZYMAŃSKA,i inne młode!!!
Taniej i nasze!Nie mówie JUŻ ale może czas pooowoooli inwestować!Bo to ma być nasza PABIANICKA KOSZYKÓWKA!!!tYLKO .....,KTO SIĘ PODEJMIE RYZYKO!?tRENERZY W STRESIE BO TRzEBA....,A MOŻE JEST INNA DROGA?????????????????????????????????
Raaaaaaaaaaaaaaaczek!!!!Gratulacje Panie trenerze może ,może wreszcie wrócą dobre czasy jak za trenera Langierowicza dla ,,młodej koszykówki'' ,bo już mam dość tych dziwnych nazwisk...,da coś tam,pa coś tam,a może by tak wreszcie SZEMRAJ,GALA,HAŁĘZA,HYLEWSKA,KUDŁAK,SZYMAŃSKA,i inne młode!!!
Taniej i nasze!Nie mówie JUŻ ale może czas pooowoooli inwestować!Bo to ma być nasza PABIANICKA KOSZYKÓWKA!!!tYLKO .....,KTO SIĘ PODEJMIE RYZYKO!?tRENERZY W STRESIE BO TRzEBA....,A MOŻE JEST INNA DROGA?????????????????????????????????
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
A ja mam pytanie: czy jesteś pewien, że wszystkie wymienione przez Ciebie zawodniczki są pabianiczankami? Są wychowankami klubu z Pabianic?
Moje pytanie nie oznacza, oczywiście, że nie chciałabym choćby jednej z nich widzieć śmigającej na parkiecie i stanowiącej o obliczu zespołu.
Naszego zespołu !!
Moje pytanie nie oznacza, oczywiście, że nie chciałabym choćby jednej z nich widzieć śmigającej na parkiecie i stanowiącej o obliczu zespołu.
Naszego zespołu !!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: juniorki w finałach
synnek pisze:braaaaaaaavooooooooo,
Taniej i nasze!Nie mówie JUŻ ale może czas pooowoooli inwestować!Bo to ma być nasza PABIANICKA KOSZYKÓWKA!!!tYLKO .....,KTO SIĘ PODEJMIE RYZYKO!?tRENERZY W STRESIE BO TRzEBA....,A MOŻE JEST INNA DROGA???????????????????????????????????
Ty chyba niewiesz do konca co wypisujesz.
-
SYNNEK
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ja może troche nie na temat zespołu kadecko-juniorskiego, ale tez na temat "naszej koszykówki", a raczej jej przyszłości.
Otóż w dniu 20.05.2006r. drużuna żaczków MTK II Pabianice prowadzona przez "naszą" Alicję Stefańczyk zdobyła srebrny medal w mistrzostwach województwa Łodzkiego w mini koszykówce.
W finale nasze dziewczynki przegrały w zaciętym i emocjonującym pojedynku z Orlikiem Ujazd 38:36.
Ileż po tym meczy było łez i rozpaczy.
Walczyły jak prawdziwe "włókniarki"
Poniżej zdjęcie drużyny z maskotką (#8-its my girl
)
A swoją droga mam prośbę do władz klubu:
zadbajcie panowie troszeczke o te trenerki
Ala Stefańczyk, Jolanta Nowacka.
To od nich zaczyna sie tworzenie "Włókniarza".
Jeżeli one odejdą, to kto będzie robił ten sport z tymi dziewczynkami, które maja tyle zapału i chęci do tego pieknego sportu.
A wiem, że cierpliwośc trenerek jest na wykończeniu.
Otóż w dniu 20.05.2006r. drużuna żaczków MTK II Pabianice prowadzona przez "naszą" Alicję Stefańczyk zdobyła srebrny medal w mistrzostwach województwa Łodzkiego w mini koszykówce.
W finale nasze dziewczynki przegrały w zaciętym i emocjonującym pojedynku z Orlikiem Ujazd 38:36.
Ileż po tym meczy było łez i rozpaczy.
Walczyły jak prawdziwe "włókniarki"
Poniżej zdjęcie drużyny z maskotką (#8-its my girl
A swoją droga mam prośbę do władz klubu:
zadbajcie panowie troszeczke o te trenerki
Ala Stefańczyk, Jolanta Nowacka.
To od nich zaczyna sie tworzenie "Włókniarza".
Jeżeli one odejdą, to kto będzie robił ten sport z tymi dziewczynkami, które maja tyle zapału i chęci do tego pieknego sportu.
A wiem, że cierpliwośc trenerek jest na wykończeniu.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
zawodniczka
- Żak
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mam nadzieję, że na finałach pojawią się Przyjaciele z Włókniarza Pabianice... kto by sie spodziewał, że kibicując rok temu wspólnie w Gdyni, już za rok będzie okazja do wspierania w takich finałach obu naszych klubów! Nie może Was zabraknąć... Szymon - Trojan mi już trzy eski dziś wysłał... napisał, że jak nie przyjedziesz, to przestaje pić
Wiesz co to oznacza;( NIESZCZĘSCIEEEEEE...
Pozdrowionka!
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Żaczek:)