Puchar PZKosz młodziczek - sezon 05/06

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 27 maja 2006, 09:40

Mikey pisze:internetowy pokurczu

:shock: :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj jedziemy z Olimpią. Mam szczerą nadzieję że wygrają.

gosc

Postautor: gosc » 27 maja 2006, 10:40

jak zagraja tak jak w drugiej polowie to napewno przegraja :))

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 27 maja 2006, 12:53

gosc pisze:jak zagraja tak jak w drugiej polowie to napewno przegraja :))

a jak tak, jak w pierwszej? :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 maja 2006, 19:07

Nie warto łamac serc !!!
Szacunek dla dziewcząt, mimo porażki i gratulacje dla Olimpii!!! Jutro faworytem bedzie MUKS więc spadnie obciązenie psychiczne. Korba bedzie maksymalna ale dla Nich warto drzeć gardło. Az dziw ze jeszce nasz anonimowy śmieciuch jeszce się nie napiął w necie :shock: :D
Obrazek
Obrazek

gosc

Postautor: gosc » 27 maja 2006, 23:00

Czekacie na cos??? A ja czekam na wyniki ale skoro mimo ,ze tam byliscie nie podajecie to ja podam : Olimpia- ŁKS 51-48 :)
Muks- Wołomin 49-37

gosc

Postautor: gosc » 27 maja 2006, 23:02

Czekacie na cos??? A ja czekam na wyniki ale skoro mimo ,ze tam byliscie nie podajecie to ja podam : Olimpia- ŁKS 51-48 :)
Muks- Wołomin 49-37

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 27 maja 2006, 23:35

Brawo dla Olimpii! Zagrały wspaniały mecz. Brawo dla ŁKSu za ambicję i walke do końca.

Nigdy w życiu nie pomyślałbym że będe na meczu młodziczek ŁKSu (14-letnie dziewczynki) gdzie trybuny będą pełne a doping bedzie lepszy niż na meczahc seniorek.

Pozdrawiam anonimowego kompleksa :lol:

Napisz coś jeszcze bo tak nudno bez Ciebie.

PS. Jest 00:35 a ja dopiero wróciłem do domu z meczu 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 maja 2006, 23:53

:shock: :shock: :shock: Oooooo jaaaaaaa.... ŻARTUJECIE, nie??? MASAKRA!!! BRAWO Olimpijki!!!! Jutro pokonać Wołomin i.... wicemistrzostwo Polski??? Nie, nie... nie ważne jak się skończy i tak zrobiłyscie dzisiejszym zwycięstwem coś WIELKIEGO!!! Szkoda, że nie dane mi było być w Łodzi :( I SZACUNEK dla kibiców ŁKSu za to, jak traktują zawody o mistrzostwo Polski!!! Rzadko na której sali zawody młodzieżowe są tak doceniane także przez kibiców! A czy dziś też szaleli kibice-rodzice Olimpii?;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 maja 2006, 00:16

Lisu pisze:Brawo dla Olimpii! Zagrały wspaniały mecz. Brawo dla ŁKSu za ambicję i walke do końca.

Nigdy w życiu nie pomyślałbym że będe na meczu młodziczek ŁKSu (14-letnie dziewczynki) gdzie trybuny będą pełne a doping bedzie lepszy niż na meczahc seniorek.

(...)

Dzięki Lisu za gratulacje!!! POWODZENIA jutro!! Pomścijcie nas;) A co do spotkań młodzieżowych... my, nie pierwszej młodosci kibice Olimpii, od kilku lat zgodnie stwierdzilismy, że mecze naszych juniorek są często o wiele ciekawsze niż to, co widać w seniorkach w e-klasie czy 1 lidze... z wielu powodów - rzadko komu zależy tak na kibicach, rzadko kto potrafi robić "to" z takim zapałem, zaangażowaniem, oddaniem i miłoscią do dyscypliny... a emocji sportowych często też na kilka meczy teoretycznie ważniejszych;)

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 maja 2006, 00:20

Sorki, że późno - ale u nas w sobotę wraca się duuużo po dzienniku...

Tak - miło było mieć naprzeciw fanów Olimpii w szalach (choć kilku). Atmosfera istotnie przeszła moje oczekiwania - do tego pełen szacun i brawa dla zawodniczek Olimpii. Dziewczyny (nasze - normalka, ale mówię o Waszych) podbiegły do naszego młyna i "wyklaskały" dla nas podziękowania za doping (dodam wzorowy). Za to (i za grę ma się rozumieć) otrzymały owacje przy wejściu na kolację. Tego mi brakowało w koszykówce kobiet - pełen szacunek i sympatia.

Wciąz 3 zespoły mają realne szanse na mistrza - ciekawostka (opis w podforum Olimpii)

Ps. "gościu" jesteś nieco z innej planety - myślę, że swoje kompleksy możesz leczyć w innej kategorii wiekowej... - papa

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 28 maja 2006, 07:58

Naprawde super mecz. Mlodziczki, a tu pelna hala, wszyscy na stojaco ogladajacy ostatnie akcje, walka o kazdy centrymetr parkietu, placz po porazce, ogromna radosc Olimpii, radosc z gry - warto bylo przyjsc.

widac ze dziewczynom zalezy, po piatkowym zwyciestwie... przepraszaly za slaba gre w drugiej polowie... czy po porazkach z jelenia, chelmem i inny mi "potegami" gwiazdeczki z druzyny seniorek przeprosily za swoja beznadziejna gre ??? o dziewczynki zrobily to po zwyciestwie w finalowym turnieju MP...

Seba - a najwiekszy doping Olimpijki mialy od ... dziewczyn z MUKSa :)

DZISIAJ +12 Z MUKSEM I ZLOTO :)

gosc

Postautor: gosc » 28 maja 2006, 12:01

Z innej planety??? Czy naprawde nie mamy szans na wyniki spotkan ,bo wspaniale ,, wywody,, a wynikow jak nie bylo tak nie ma. Szaliki ,brawa , traby ,bebny a gdyby nie ja to co??? To nikt by nie wiedzial jak skonczyly sie mecze !!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 maja 2006, 12:04

Niestety Olimpia przegrała dziś z Wołominem :(... ale szanse na medal ciągle są - jesli WIELKI FINAŁ (właśnie trwajacy) wygra MUKS, to Olimpijki będą miały brązowy medal!!! Jeśli wygra ŁKS, to łódzki klub zostanie mistrzem Polski, a Olimpia wróci bez medalu... do przerwy ŁKS prowadzi 38:36! ... a podobno na trybunach atmosfera bardziej niz południowa;) ... zresztą dzwoniącego Simona prawie nie było słychać, tak było głośno;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 maja 2006, 12:56

MUKS jednak pokonał ŁKS i zdobył mistrzostwo Polski!!!! Tym samym Olimpia Poznań z kolejnym medalem - tym razem brązowym!!! BRAWO DZIEWCZYNY!!! Na drugim miejscu koszykarki ŁKSu, które dziś walczyły jak lwice, ale jednak uległy... bodajże 4 punktami... Atmosfera na trybunach i boisku REWELACYJNAAAAAA... koszykarki wszystkich zespołów dziekowały za doping i na pewno finały będą wspominać strasznie miło! /info: Simon (który niedługo na pewno napisze więcej)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 maja 2006, 15:13

gosc pisze:Z innej planety??? Czy naprawde nie mamy szans na wyniki spotkan ,bo wspaniale ,, wywody,, a wynikow jak nie bylo tak nie ma. Szaliki ,brawa , traby ,bebny a gdyby nie ja to co??? To nikt by nie wiedzial jak skonczyly sie mecze !!!!!!
:shock: :lol: te dobrze się czujesz??? :lol: Trzeba było sobie zadzwonić do swoich, co to my serwis informacyjny jesteśmy? To jest forum, gadamy o czym chcemy 8) Do kogo trzeba z Poznania to zadzwoniliśmy i wiedział. Pozdro dla Seby z Olimpii :D
Obrazek

Obrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”