Mega korba na finałach MP Młodziczek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 28 maja 2006, 21:45

Sorki obs, ale nie podam ci info, bo nie oglądałem... Zresztą w ten weekend w TVP3 tylko o papieżu :?

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 29 maja 2006, 07:46

pytanie za 100 punktów Czyja to latorośl?

No jak to czyja. Przecież to najbardzie znana Barbara w Łodzi :D

jelo
Młodzik

Postautor: jelo » 29 maja 2006, 10:55

obs pisze:
SREBRNA DRUŻYNA - ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY!!! z koleżankami z Wołomina
Obrazek

Wynik wyświetlony na tablicy za dziewczynami, to chyba po meczu z MUKS... ?
W niedzielę nie mogłem być, więc nie wiem. Wynik bardzo dobry. Widziałem mecze sobotnie (w tym mecz z Olimpią ... :? ) i nie spodziewałem się tak zaciętego meczu ŁKS z MUKS...

A dziś urodzinki ma trenerka mistrzyń - Iwona Jabłońska!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 maja 2006, 11:50

gostekk pisze:
pytanie za 100 punktów Czyja to latorośl?

No jak to czyja. Przecież to najbardzie znana Barbara w Łodzi :D
W sobotę Baśka poznała na meczu tylu wujków, ze jak za kilkanaście lat przyprowadzi jakiegoś kandydata to będzie musiał przejść niezłą weryfikację :lol:
Obrazek
Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 29 maja 2006, 15:42

Rozumiem że Widzewiak odpada w przedbiegach ? :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 maja 2006, 19:41

Liquidor pisze:Rozumiem że Widzewiak odpada w przedbiegach ? :lol:
Na widzewiaka to Baska nawet nie raczy spojrzeć. Tatus i wuj mikey a takze cała reszta stryjków prowadzi juz od jakiegoś czasu skuteczna i intensywną indoktrynację :lol: Co prawda Baska z tego co wiem nie naparza w przedszkolu łopatką w piaskownicy małych widzewiaczków jak to czynił ponoc syn jednego z naszych kibiców ale uczy sie juz spiewać co należy a w sobotę przeżyła mimo że uszy ją bolały 1,5 godziny w młynie.
Obrazek

Obrazek

romek
Amator

Postautor: romek » 28 czerwca 2006, 13:52

Mikey pisze:Zanim napisze simon dodam cos ja. Własnie wróciłem choc przedwcześnie :( z bankieciku :wink: Faktycznie od dawien dawna takiej korby nie było na naszej hali. I pomyślec że grały 14-latki...Okazuje się ze nie wiek jest ważny. Daliśmy z siebie wszystko ( i bez względu na to co napisze zaraz nasz śmieszny anonim, klimat był szalony). W trakcie obu dzisiejszych spotkań utworzyły się dwa obozy. Ełkaesianki z Wołominem, któremu mocno dopingowały w meczu o 10.00 i Olimpia z Muksem które też z racji układu miejsc medalowych wspierały się nawzajem. Za skandowanie przez zawodniczki z Wołomina w trakcie meczu MUKSu z ŁKSem: Poznań do domu!!! :wink: dostały brawa od naszego młyna. Olimpia śpiewała chyba: "Puchar nie dla Łodzi" więc równowaga sił była :D Repertuar młyna szeroki łacznie z ćwiczonym River Plate :D Po meczu jak zawsze nasze Ełkaesianki podziękowały nam za doping ale co ciekawe podeszły do młyna z podziękowaniami również Wołominianki, Olimpijki i MUKSiaczki (tak to się odmienia? :? :) )
Najbardziej zal było wszystkim zawodniczek Huraganu które nam otworzyły szanse na srebro. Jako jedyne wychodziły z uroczystości zapłakane, ale jak stwierdziliśmy ŁKSianki zawiązały oficjalna zgode z Wołominem :lol: więc turniej nie był dla nich do końca stracony.
I ostatnia uwaga: niestety dotyczy zgrzytu który zafundowali opiekunowie(rodzice) zawodniczek MUKSU. W trakcie uroczystości rozdania różnych nagród, wręczono równiez nagrode ufundowaną przez UM Łodzi dla Najsympatyczniejszej Ełkaesianki. W trakcie jego wręczania klika osób z Poznania ostentacyjnie pokazywało kciuki w dół i coś krzyczało bynajmniej nie przyjemnego. OTÓŻ MAM KILKA SŁÓW DLA TYCH LUDZI PONOĆ DOROSŁYCH. ŻENADA I SKANDAL ŻEBY NA TAKIM MECZU 14 LETNICH DZIECIAKÓW ZROBIĆ TAKĄ OBORĘ!! Turniej zoraganizowała Łódź i przedstawiciele miasta Łodzi mają prawo fundować taką a nie inną nagrodę wg własnego uznania!!! Komu nalezałoby przyznać nagrode gdyby była ona ufundowana dla Najsympatyczniejszej Zawodniczki Turnieju? kazda decyzja wówczas byłaby krzywdząca. Rozumiem ze ten żałośnie wyrażany sprzeciw spowodowany był tym ze MUKSU nie miał kto dopingowac i musiał liczyć na Olimpię :lol: . (Olimpia przyjechała z liczną ekipa głośnych rodziców -bardzo sympatycznych z którymi rozmawialismy przed i po meczu. Jeden z rodziców przed meczem zapytał się nas czy nie obrazimy się jeśli Olimpia będzie dopingowała MUKS, bo to da im medal-szacun dla tego Pana).
    Wszedłem dopiero teraz na forum,ale coś trzeba wyjasnić. Piszesz o oborze, to napisz do końca. Zapomniałeś o tym, że w ostatniej chwili zmieniono nagrody dla drużyn i torby,które miałt być nagrodami dla pierwszej drużyny, stały się nagrodami dla ŁKS-u, zapomniałeś o tym, że przy rozdawaniu nagród dla najlepszych zawodniczek drużyn, wszystkie dostały magnetofony, a zawodniczka MUKSU torebeczkę z zegarkiem(może sobie wyobrazisz jak czuła się ta 14-latka), zapomniałeś o tym, że zupełnie zapomniano o zawodniczkach Olimpii, zapomniałeś o tym, że zupełnie z kapelusza wybrano najlepiej broniącą i najlepiej zbierającą( oczywiście zostały nimi dziewczyny z ŁKS-U). Ciekawe, drużyna ma najlepiej broniącą, najlepiej zbierającą i dwie zawodniczki w piątce i przegrywa dwa mecze.Więc zanim zaczniesz kogoś obrażać to się zastanów.

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 06 lipca 2006, 09:30

To jest skandal. Jestem zdumiony, że ludzka głupota, zawiśc, może przybierać takie rozmiary. Do rzeczy, nie jestem w stanie zrozumieć pretensji jakie ma Poznaniak po finałowym turnieju mistrzostw Polski młodziczek. Wiem, że Pyry zawsze wiedzą tyle samo co Pan Bóg z tym, że wiedzą więcej i lepiej. Oczywiście Poznaniak wie lepiej , że torby były przeznaczone dla zwycięskiego zespołu- pewno był sponsorem i wie wszystko o ustaleniach komu sponsor chciał wreczyć torby. Wie również i bardzo jest mu żal dziewczynki, która dostała tylko zegarek marki Casio a nie radiomagnetofon, który był o połowę tańszy od zegarka. faktycznie jak ta dziewczynka mogła sie poczuć, łzy lecą mi po policzkach, gdy sobie to przypomnę. Przypomnę sobie również sytuację z ubiegłego roku, kiedy finał organizowany był w Poznaniu, tam dopiero były nagrody(wirtualne). To się dzioewczynki musiały poczuć. były medale i pięć tandetnych statułetek oraz mocny kop w tyłek ze słowami "spadać do domu". Trzeba mieć niezły tupet i być wyjątkowo bezczelny aby pisać takie teksty jak nasz szlachetny Poznaniak. Jeszcze jedno, wszystkie nagrody przyznawali trenerzy, kierownicy ekip i sponsorzy. Dlatego śmiem przyznać rację, Wy drodzy Poznaniacy przy każdej okazjii robicie obore.

romek
Amator

Postautor: romek » 10 lipca 2006, 07:28

amon pisze:To jest skandal. Jestem zdumiony, że ludzka głupota, zawiśc, może przybierać takie rozmiary. Do rzeczy, nie jestem w stanie zrozumieć pretensji jakie ma Poznaniak po finałowym turnieju mistrzostw Polski młodziczek. Wiem, że Pyry zawsze wiedzą tyle samo co Pan Bóg z tym, że wiedzą więcej i lepiej. Oczywiście Poznaniak wie lepiej , że torby były przeznaczone dla zwycięskiego zespołu- pewno był sponsorem i wie wszystko o ustaleniach komu sponsor chciał wreczyć torby. Wie również i bardzo jest mu żal dziewczynki, która dostała tylko zegarek marki Casio a nie radiomagnetofon, który był o połowę tańszy od zegarka. faktycznie jak ta dziewczynka mogła sie poczuć, łzy lecą mi po policzkach, gdy sobie to przypomnę. Przypomnę sobie również sytuację z ubiegłego roku, kiedy finał organizowany był w Poznaniu, tam dopiero były nagrody(wirtualne). To się dzioewczynki musiały poczuć. były medale i pięć tandetnych statułetek oraz mocny kop w tyłek ze słowami "spadać do domu". Trzeba mieć niezły tupet i być wyjątkowo bezczelny aby pisać takie teksty jak nasz szlachetny Poznaniak. Jeszcze jedno, wszystkie nagrody przyznawali trenerzy, kierownicy ekip i sponsorzy. Dlatego śmiem przyznać rację, Wy drodzy Poznaniacy przy każdej okazjii robicie obore.
Widzę,że brakuje Ci argumentów, więc postanowiłeś obrażać. Napewno wiem lepiej od Ciebie, jak czuła się ta dziewczyna, ogranizatorzy obiecali jej dosłać magnetofon. Nie masz patentu na prawdę, nie jesteś nieomylny, a to co napisałeś o turnieju w Poznaniu najlepiej o Tobie świadczy.

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 10 lipca 2006, 13:05

W poprzednim poscie napisałem "Trzeba mieć niezły tupet i być wyjątkowo bezczelny aby pisać takie teksty jak nasz szlachetny Poznaniak". Wiesz nie mam słów, mało tego, w słowniku kulturalnych ludzi brak określenia na to co robisz. Mi brakuje argumentów a jakie są Twoje argumenty, żadne. Mniemam , że jesteś rodzicem tej dziewczynki, która dostała taką złą nagrodę. Powiedz, co to znaczy, że tak źle się czuła po otrzymaniu zegarka, płakała bo otrzymała bardziej wartościową nagrodę, stary Ty się ośmieszasz. Co będzie jak teraz dostanie statułetke, p... ją o parkiet i przyleje organizatorom. Czego Ty wymagasz, żeby dosłać Ci radiomagnetofon, wtedy bedziesz zadowolony, bo córuś będzie miała dwie nagrody. Przed wojną było takie przysłowie- Poznaniowi zawsze najlepiej smakuje cudze. W nosie mam jak się poczuła twoja córka, jeżeli była niezadowolona z takiej nagrody to świadczy tylko o tobie i o tym jak wychowujesz swoje dziecko. Jeżeli chodzi o dziewczynki z ŁKS ,chodzi o najlepszą piątke, to dzięki trenerom z Poznania dwie zawodniczki znalazły się w pierwszej piątce, najlepiej zbierająca tylko w jednym meczu miała najwięcej zbiórek niż jakakolwiek inna zawodniczka w całym turnieju. Zeszłoroczny turniej w Poznaniu, proszę powiedz, że to co napisałem było kłamstwem i co ma o mnie źle świadczyć, myślę że próba obrony tego zeszłorocznego blamażu może świadczyć tylko o Tobie.

romek
Amator

Postautor: romek » 10 lipca 2006, 14:02

amon pisze:W poprzednim poscie napisałem "Trzeba mieć niezły tupet i być wyjątkowo bezczelny aby pisać takie teksty jak nasz szlachetny Poznaniak". Wiesz nie mam słów, mało tego, w słowniku kulturalnych ludzi brak określenia na to co robisz. Mi brakuje argumentów a jakie są Twoje argumenty, żadne. Mniemam , że jesteś rodzicem tej dziewczynki, która dostała taką złą nagrodę. Powiedz, co to znaczy, że tak źle się czuła po otrzymaniu zegarka, płakała bo otrzymała bardziej wartościową nagrodę, stary Ty się ośmieszasz. Co będzie jak teraz dostanie statułetke, p... ją o parkiet i przyleje organizatorom. Czego Ty wymagasz, żeby dosłać Ci radiomagnetofon, wtedy bedziesz zadowolony, bo córuś będzie miała dwie nagrody. Przed wojną było takie przysłowie- Poznaniowi zawsze najlepiej smakuje cudze. W nosie mam jak się poczuła twoja córka, jeżeli była niezadowolona z takiej nagrody to świadczy tylko o tobie i o tym jak wychowujesz swoje dziecko. Jeżeli chodzi o dziewczynki z ŁKS ,chodzi o najlepszą piątke, to dzięki trenerom z Poznania dwie zawodniczki znalazły się w pierwszej piątce, najlepiej zbierająca tylko w jednym meczu miała najwięcej zbiórek niż jakakolwiek inna zawodniczka w całym turnieju. Zeszłoroczny turniej w Poznaniu, proszę powiedz, że to co napisałem było kłamstwem i co ma o mnie źle świadczyć, myślę że próba obrony tego zeszłorocznego blamażu może świadczyć tylko o Tobie.
Szczęście, że trafiłem na alfę i omegę w dziedzinie kultury o czym najlepiej świadczą słowa " kopa w tyłek i spadać do domu". Nie jestem rodzicem tej dziewczyny i człowieku nie brnij dalej. Organizatorzy przyznali się do błędu i wszystko jest w porządku, w Ty w swoim zadufaniu zaczynasz obrażać wszystkich ludzi z Poznania. Nie mów o słowniku kulturalnych ludzi, bo Twoje wypowiedzi świadczą o tym, że dyskutować to Ty nie potrafisz. Jeśli chodzi o zbiórki, to chyba byłeś na innym turnieju. Żyj dalej w swoim bezkrytycyzmie, pewnie to wygodne.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 10 lipca 2006, 14:07

"nadejszła wiekopojmna chwiła" - temat "wylatuje" do koszykówki młodzieżowej...

...niech się dalej Paździoszek martwi co z nim dalej :wink:

amon
Nowy na forum

Postautor: amon » 10 lipca 2006, 14:19

Panie Romek na innym turnieju to byłeś chyba Pan, a ja byłem jednym z organizatorów, dlatego pozwalam sobie pisać co wiem. Nie przypominam sobie aby kto kolwiek z nas przyznawał się do błędu, ale za to wiem, że Pani trener z Poznania mnie przeprosiła. Notorycznie kłamiesz i masz jak sadzę monopol na rację. Ja w odróżnieniu od Ciebie rozmawiałem z trenerami z Poznania i widziałem statystyki wynikające z protokołów, a ty co widziałeś. Jakbyś nie wiedział to są właśnie argumenty. Szlak może człowieka trafić jak wie ile poszło kasy na nagrody(wcale nie tanie) i ile organizacja turnieju kosztowała wysiłku. W głowie Ci się nie mieści ile trzeba było dołożyć aby wszystkie dziewczyny spały w hotelu a nie w bursie. Dalej chcesz się licytować. Przykro jest tym wszystkim, którzy organizowali finały i że zawsze znajdzie się taki ktoś jak TY. Przyjmij w końcu do wiadomości, że to Ty obrażasz ludzi.

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 10 lipca 2006, 14:49

simon pisze:"nadejszła wiekopojmna chwiła" - temat "wylatuje" do koszykówki młodzieżowej...

...niech się dalej Paździoszek martwi co z nim dalej :wink:

Hehehe dziekuje Simon ;) :twisted: ajjj wlasnie sie zastanawiam co z tym tematem zrobic... :roll: hmmm poczekam jeszcze troszke ;)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Tom bis

Postautor: Tom bis » 10 lipca 2006, 18:56

Czytając wypowiedzi w temacie "Mega korba na finałach MP Młodziczek" zastanawiam się komu to słuzy? Bo na pewno nie tym, które teraz będą grały w tych rozgrywkach! Opanujcie sie ludzie i nie piszcie więcej o tym! Było minęło i trzeba zrobic wszystko by takie kontrowersje nigdzie i nigdy nie miały miejsca......A młode niech się bawią KOSZEM i rozwijąją talenty i umiejętności Pozdro dla najmłodszych koszykarek!!!!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”