FINAŁ MISTRZOSTW POLSKI JUNIOREK 2006
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
Re: sd
stefanGWRZ pisze:Hm...wg. mnie Poznan wygra. AZS GOrzów wygral ze Zgorzelcem, bo Zgorz. sie troche podlozyl bo to zaprzyjaznione druzyny i im lepiej zeby wlazl Gorzow niz WWA czy Gdynia.
Zobaczymy jak to Bedzie. Aska Zalesiak pewno znowu rzuci najwiecej;)
Zaprzyjaźnione i połączone układami .... W końcu Paździoch już jedną nogą jest w Gorzowie ....
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
_zenon pisze:Olimpia rozjechała Wołomin chyba 87:48, choć było już prawie +50
Ja tylko o tym meczu, bo z powodów zarobkowych tylko ten widziałem;) O jakiejś wyrównanej walce można ostatni raz powiedzieć, gdy Wołomin "doszedł" Olimpię na 22:15... zaraz jednak seria 10 bodajże punktów bez odpowiedzi poznanianek i skończyły się wątpliwości co do wyniku. Wera i Pająk przerastały rywalki o conajmniej klasę, a bardzo dobrze dziś spisywały się niezawodzące ostatnio Bodzio i Biała. Przez większość meczu występowały jednak zawodniczki rezerwowe... Jutro chyba zadanie trudniejsze, bo dla Gorzowa to może być mecz ostatniej szansy. Na pewno Aśka Zalesiak i koleżanki nie popuszczą!
DO BOJU OLIMPIA!!!
... no i DO BOJU OSA!!!... pamiętasz Osanka o co grasz?;) hehe
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Fly
-
_zenon
Zenon.. spokojnie... nie ma sensu wdawać się w obustronne, inspirowane prowokacyjnymi wpisami, dyskusje;) NIECH WYGRA SPORT... NIECH WYGRA NAJLEPSZY!!!!
Przecież wcale nie jest powiedziane, że np zespołów poznańskich nie pogodzi ktoś trzeci...
A Jabłoński i tak zaskoczył wszystkich tym, że potrafił normalnie współpracować z Olimpią i trenerem Cudakiem przy okazji organizacji tak trudnej imprezy, jak te finały! Może to znak, że coś się zmienia... ale ze mnie niepoprawny optymista;) hehehe
... a tak swoją drogą... finał MUKS - OLIMPIA to w niedzielę byłby na Chwiałce SHOW pod większością względów przebijający to, co od wielu lat można oglądać w Poznaniu, jeśli chodzi o koszykówkę ligową!
Pozdrowionka!
... a tak swoją drogą... finał MUKS - OLIMPIA to w niedzielę byłby na Chwiałce SHOW pod większością względów przebijający to, co od wielu lat można oglądać w Poznaniu, jeśli chodzi o koszykówkę ligową!
Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”