Mikey pisze:No właśnie a co zrobimy?
No ja licze, ze zrobimy 6 pkt. Moze ze mnie niepoprawny optymista
Moderator: Moderatorzy

MARIO pisze:z rozpaczy rzucił się z drugiego piętra
Jestem tylko ciekaw, które to piętro..
PS. Czyż to nie chory fanatyzm?
simon pisze:Ależ ja uważam, że Kuszczak powinien być bezwzględnie naszym nr.1 na MŚ. Boruc rezerwowym, a nie wzięcie Dudka (skoro nie miał być nr.1) całkiem uzasadnione.
Zatem pisanie, że nie mamy rezerwowego jest niesłuszne, bowiem gdyby Dudek pojechał (znaczy był 1) to i tak rezerwowego mielibyśmy dokładnie takiego, jak i teraz mamy.
gryglu2 pisze:Kuba pisze:rozmawiałem ostatnio z Brzydkim i on wysunął pewną tezę - wykrakała Coca-ColaDlaczego?
a pamiętacie tą reklame telewizyjną: "bramkarz wykopuje piłke. piłka leci i leci i leci.... GOL prosze państwa GOL!!!!"ale to chyba Polska miała strzelać
widzisz wkoncu telewizja ma wladze:):)
simon pisze:Ależ ja uważam, że Kuszczak powinien być bezwzględnie naszym nr.1 na MŚ. Boruc rezerwowym, a nie wzięcie Dudka (skoro nie miał być nr.1) całkiem uzasadnione.
Zatem pisanie, że nie mamy rezerwowego jest niesłuszne, bowiem gdyby Dudek pojechał (znaczy był 1) to i tak rezerwowego mielibyśmy dokładnie takiego, jak i teraz mamy.
Największym "+" jednak powołań Dudka i Franka byłoby... ciszapssst, żadnego "problemu", wszystko cacy i spokojnie przygotowania bez "burzy" medialnej.
tylko takie zamieszanie wpływa dwojako - albo dołuje zespół (u nas już trudno przekroczyć byłoby barierę dna...) - albo "Grecja" zostaje mistrzem europy...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości