Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

eWeLiNka#11

Postautor: eWeLiNka#11 » 01 czerwca 2006, 17:52

WIESZ CO NIE WIEM WCZORAJ CHCIALAM MINAC I MI SIE TROCHE WYGgielo kolano ale na poczatq nic nie bolalo ale z zczasem sie cos odczuwalo;/;/ noi teraz jest lipa...bo nie moge grac...siedze na tej lawce wiedzac ze im nie pomoge i to jest tragedia ale i tak wierze ze dadza rade..jutro o 9 mam lekarza i zobzczymy...;/;/

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 01 czerwca 2006, 19:24

:?
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 01 czerwca 2006, 22:00

Kurdę !! Szkoda... i przegranej, i straty Ciebie, Ewelina.

Ale, ale !! !! !! Gracie dalej !! !! !! Pamiętajcie, jesteście drużyną i wszystkie stanowicie o jej obliczu !! !! ! Wszystkie przegrywacie, ale i wszystkie wygrywacie. Dziś malutka wtopa, ale jedynie po to, by jutro bardziej zmobilizowane i zdeterminowane - wygrać !! !! !!

Powodzenia dziewczyny !! !! !! Dajcie z siebie wszystko, a bez względu na wynik będziemy z Was DUMNI !! !! !!

Medal jest nasz 8).
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

EwEliNka#11

Postautor: EwEliNka#11 » 02 czerwca 2006, 13:41

noi przegralysmy...jednak gralam bo lekarz mi pozewolil ale to nic,,nasi pseudo kibice przyjechali sobie do poznania i kibicowali olimpi a kibice z olimpi nazwali nas cwokami z pabianic a darek szymon michal i adam nadal kibicowali olimpii!!sa totalnym zerem i niestety teraz nasza druzyna nie chce miec z nimi nic do czynienia a ty michal wez idz wkoncu do fryzjera!!caly team juniorek i TRENERZY!!

eWelInka #11

Postautor: eWelInka #11 » 02 czerwca 2006, 13:45

nasi kibice sa poprostu totalnymi matolami przyjechali sobie kibicowac olimpi..najlepiej nie wracajcie do pabianic ale zostancie tutaj i calujcie dalej olimpie ktora nas nazywa cwokami!! ogarnicjcie sie bo zal na was patrzec..przyjechali sobie qr** do poznania z plecaczkami<hahaha>zdejmijcie maski bo karnawal sie skonczyl!!caly 6team juniorek noi trenerzy.nara

Pabiks #14

Postautor: Pabiks #14 » 02 czerwca 2006, 14:09

Ja od początku wiedziałem jacy z nich kibice niech sie zajmią czyms sensownym sport czy cos jak maja tak kibicowac naprawde żal na was patrzec i naprawde niewiem który ale kojarze cie z widzienia idz do fryzjer :x :x :x

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 02 czerwca 2006, 14:21

EwEliNka#11 pisze:noi przegralysmy...jednak gralam bo lekarz mi pozewolil ale to nic,,nasi pseudo kibice przyjechali sobie do poznania i kibicowali olimpi a kibice z olimpi nazwali nas cwokami z pabianic a darek szymon michal i adam nadal kibicowali olimpii!!sa totalnym zerem i niestety teraz nasza druzyna nie chce miec z nimi nic do czynienia a ty michal wez idz wkoncu do fryzjera!!caly team juniorek i TRENERZY!!

heh fajni kibice :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? no niespodziewalam sie :? :? :? gratuluje kibicowania Olimpi a nie nam(nie mam nic do Olimpi ) ale to co juz zrobiliscie to przegiencie na maksa!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 czerwca 2006, 14:29

EwEliNka#11 pisze:noi przegralysmy...jednak gralam bo lekarz mi pozewolil ale to nic,,nasi pseudo kibice przyjechali sobie do poznania i kibicowali olimpi a kibice z olimpi nazwali nas cwokami z pabianic a darek szymon michal i adam nadal kibicowali olimpii!!sa totalnym zerem i niestety teraz nasza druzyna nie chce miec z nimi nic do czynienia a ty michal wez idz wkoncu do fryzjera!!caly team juniorek i TRENERZY!!

:? :? :? :? :? hmm.... :? :? :? :? .... trzeba to dziś wieczorem wyjaśnić :? :? :?
A jutro będzie lepiej :lol: :lol: :lol: :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 17:16

Nie bylo wyzwisk pod waszym adresem.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

gosia goofy ;) #18

Postautor: gosia goofy ;) #18 » 05 czerwca 2006, 19:36

oj były były. szkoda że ich nie słyszałes

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 19:38

gosia goofy \";)\" #18 pisze:oj były były. szkoda że ich nie słyszałes

Nie no pewnie sam krzyczałem :evil:

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 05 czerwca 2006, 20:34

Gwynbleidd pisze:

Myślę, że takie fochowanie po ścianach nic nie da.

Przecież Gosia nie napisała, że to Ty.

Ani że to ktoś, kto stał obok Ciebie.

A podobno hala była pełna. Czy zatem poświadczysz za całą halę?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 07 czerwca 2006, 13:23

Edzia pisze:
Gwynbleidd pisze:

Myślę, że takie fochowanie po ścianach nic nie da.

Przecież Gosia nie napisała, że to Ty.

Ani że to ktoś, kto stał obok Ciebie.

A podobno hala była pełna. Czy zatem poświadczysz za całą halę?

Bo i tak wszystko zwalane jest na nas.

SzymonSuchy
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: SzymonSuchy » 07 czerwca 2006, 16:00

ja tam z adamem michałem i darkiem w Poznaniu byłem ale się nie fochuje ani o to zę przgrały ani o to że trochę straciłem u jednej z was tylko jedna jedyna rzecz mi się nie podobała że dziewczyny nam pokazały środkowe palce chociaż nie wszystkie( dziewczyny ) teraz to naprawdę skończmy to p... i choćmy się napić albo zgrać mecz kibice vs. zawodniczki. Ewelinka dzięki za miłe słowa jeżli były one rzeczywiście do mnie( ja jestem ten młodszy szymon) bardzo dziękuje ale niestety narazie moja noga na waszym treningu nie postanie(nie to żebym się bał waszego trenera) ale poprostu po Poznaniu doszedłem do wniosku że i my trochę daliśmy dupy i trochę wy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie Zwyciężone Niebiesko- Biało- Zielone!!!!!!!!!!
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 07 czerwca 2006, 16:23

Jakiś Ty drastyczny...
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Wróć do „Archiwum”